Šiaip ta paskutinė man kažkaip įstrigo. Tą vakarą atitiko nuotaiką (kažkokia užsisvajojus ir be reakcijos buvau, mane netgi tas filmukas apie kapines, kur kirminas šliaužė, vežė nerealiai : ))) Na, aišku "kiss me", tikriausiai neužmirštamas gabaliukas, nuo to vakaro netgi kelis kartus šiaip sau paklausiau per kompą.
Tik nelabai patiko ta tavo naujiausia daina, kurią pačią pirmą grojai. Prisimenu, kad man tuo momentu priedainio žodžiai kažkokie nelabai logiški pasirodė (nors dabar, prisipažinsiu, nepamenu apie ką jie ten buvo). Ai, na dar tas gabaliukas apie "baltą skystymėlį" irgi nelabai. Nebent nuotaikos pakėlimui : )
ar tai pop ar ne pop, tau spresti, nebandau sawes isprausti i kozhkokius remus...
jei mano muzika man nepatiktu, negrochiau.
kokia daina labiausiai patiko?
Ar tu turi galvoje, kad tau savaime tokia muzika kuriasi? Jei taip nieko blogo. Šiaip mano kuklia nuomuone, svarbiausia, kad kuriama muzika pačiam patiktų. O jei muzonas kuriamas tam, kad įtiktum kam nors kitam, gaunasi ne menas, o paprasčiausias biznis (nekenčiu šito žodžio).
Ai, žodžiu nežinau pati ką čia noriu pasakyti. Nebesikabinėsiu daugiau.
Bet šeštadienį tai rimtai neblogai sugrojai. Likau beveik maloniai nustebinta. Kaip popsas, tai sakyčiau labai kokybiškas. O gal tai ne pop?
Jei tik pakeistum savo požiūrį į muziką (tipo, kad reikia kurti tokią, kad įtiktum masėms) iš tavęs dar kas nors gero išeiti gali : )
Ir aš čia nejuokauju.
Tautrimas rašė: tenai grodavom tuos koverius su gitaristu bureliu.
bus koncertelis ateinanti trechiadieni, kulturos rumuosu, shokiu saleje, tik dar nezhinau kelinta valanda, dar po sawaitele, kitos-promenadoje..
aišku.
tai parašyk man į privatą kai sužinosi kada tiksliai tie koncertėliai bus. Ačiū : )
netaisyk, kaip nori taip tegul galvoja... kas kam rupi.
Angels was the first song Robbie Williams and Guy Chambers co-wrote together, and it was finished in under 30 minutes! To this day, it remains Robbie's most famous and loved song.
Tautrimas rašė: o rutasha..onsa muzikos dar beveik nera, dainoje kiss me jis visihkai neatsiskleidzhia ir toliau lieka slopinamas lietuvishkos rinkos...
gal dar klausimu?
taip yra. Kada žadi Kretingoje koncertą renkti? Aš labai norėčiau pasiklausyti tavo kūrybos, o ne Robbie Williamso ar Kwlly Family koveriu, kurie jau per gerklę lenda.
a man shita dajnele tai ! jau kazhkada balsavau uzh ja,beje! shaunu,kad 15metis toky voisa(supraskit balsa ) turi...good luck ateity ~
(Ir nereikia kreipti demesio,ka blogai apie tavo muzika,ar apie tave shneka kiti...tegul kramsnoja jie moly...~ ) tikiuosi uzh shitus zhodzhius negauti ish nieko galvon
amen.
+++
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
beatrice, klysti ash tiesiog noriu kadanors ish megiamos muzikos maitinti sheima...
o rutasha..onsa muzikos dar beveik nera, dainoje kiss me jis visihkai neatsiskleidzhia ir toliau lieka slopinamas lietuvishkos rinkos...
gal dar klausimu?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 15 d. 17:37:52
Tik nelabai patiko ta tavo naujiausia daina, kurią pačią pirmą grojai. Prisimenu, kad man tuo momentu priedainio žodžiai kažkokie nelabai logiški pasirodė (nors dabar, prisipažinsiu, nepamenu apie ką jie ten buvo). Ai, na dar tas gabaliukas apie "baltą skystymėlį" irgi nelabai. Nebent nuotaikos pakėlimui : )
2004 m. gruodžio 15 d. 17:21:59
jei mano muzika man nepatiktu, negrochiau.
kokia daina labiausiai patiko?
2004 m. gruodžio 13 d. 18:09:41
ash taip nemanau, man taip sawaime
Kas savaime gaunasi? Tipo tokios mintys pačios į galvą atlenda ar kaip (aš kažkur lyg ir skaičiau tavo pasisakymą apie tas mases. jei kažką painioju, sorry)? : )
Ar tu turi galvoje, kad tau savaime tokia muzika kuriasi? Jei taip nieko blogo. Šiaip mano kuklia nuomuone, svarbiausia, kad kuriama muzika pačiam patiktų. O jei muzonas kuriamas tam, kad įtiktum kam nors kitam, gaunasi ne menas, o paprasčiausias biznis (nekenčiu šito žodžio).
Ai, žodžiu nežinau pati ką čia noriu pasakyti. Nebesikabinėsiu daugiau.
Bet šeštadienį tai rimtai neblogai sugrojai. Likau beveik maloniai nustebinta. Kaip popsas, tai sakyčiau labai kokybiškas. O gal tai ne pop?
2004 m. gruodžio 13 d. 17:58:41
2004 m. gruodžio 11 d. 20:37:54
Jei tik pakeistum savo požiūrį į muziką (tipo, kad reikia kurti tokią, kad įtiktum masėms) iš tavęs dar kas nors gero išeiti gali : )
Ir aš čia nejuokauju.
2004 m. lapkričio 9 d. 19:30:15
2004 m. lapkričio 8 d. 18:04:46
2004 m. lapkričio 8 d. 18:02:53
2004 m. lapkričio 7 d. 10:37:26
2004 m. lapkričio 6 d. 17:15:31
2004 m. lapkričio 6 d. 17:10:35
tenai grodavom tuos koverius su gitaristu bureliu.
bus koncertelis ateinanti trechiadieni, kulturos rumuosu, shokiu saleje, tik dar nezhinau kelinta valanda, dar po sawaitele, kitos-promenadoje..
aišku.
tai parašyk man į privatą kai sužinosi kada tiksliai tie koncertėliai bus. Ačiū : )
2004 m. lapkričio 6 d. 17:09:31
2004 m. lapkričio 6 d. 17:06:52
2004 m. lapkričio 6 d. 17:06:14
2004 m. lapkričio 6 d. 17:05:54
2004 m. lapkričio 6 d. 17:04:31
2004 m. lapkričio 6 d. 17:04:30
o rutasha..onsa muzikos dar beveik nera, dainoje kiss me jis visihkai neatsiskleidzhia ir toliau lieka slopinamas lietuvishkos rinkos...
gal dar klausimu?
taip yra. Kada žadi Kretingoje koncertą renkti? Aš labai norėčiau pasiklausyti tavo kūrybos, o ne Robbie Williamso ar Kwlly Family koveriu, kurie jau per gerklę lenda.
2004 m. lapkričio 6 d. 17:03:35
2004 m. lapkričio 6 d. 17:00:29
(Ir nereikia kreipti demesio,ka blogai apie tavo muzika,ar apie tave shneka kiti...tegul kramsnoja jie moly...
amen.
+++
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2004 m. lapkričio 6 d. 16:59:42
gal dar klausimu?