Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
psychogirl
2004 m. spalio 10 d. 16:38:25
girdejau jau kelis kartus ir man patiko.dar vienas Robbio hitas

Atsakyti
Loving_angels
2004 m. spalio 10 d. 16:14:13
ouch ,ausryte, ouch

I'm not scared of dying, I just don't want to... [img]http://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10504/eternity.gif[/img] [img]http://www.geocities.com/therwpages/avater22.gif[/img]
Atsakyti
ausra_0718
2004 m. spalio 10 d. 11:06:21
Ech, nevarykit cia taip ant Juliusx, gal visdelto ir perdedam cia viska del to. juk gali zmogui nepatikti daina ir tiek. taciau vistiek Juliusx, paklausyk ja dar pora karta maziausiai ir tada pasakyk savo nuomone. man si daina labai patinka, o ypac jo sokis klipe. kazkaip taip uzvedanciai jis ja atlieka. oach - oach!

2004 m. spalio 9 d. 23:58:26
juliusx>> o as ir nesakiau,kad ziaurus.... kiekvienas turi savo nuomone...kas butu jei visi manytu,jog Robbie nuostabus.... tik zinai labai jau kvailai atrodo kai rasai 'aš taip rašau ne dėl to, kad jiems nepatinka NATASHA(beja) o dėl to kad man TIESIOG NEPATINKA ŠITA DAINA'.... vat visas tavo varymas ant robbie prasidejo nuo tada kai betrice parase,jog jai nepatinka natasha... tada tu pradejai varyt ant robbie ir dabar bet kuriose jo temose rasai nesamones...(kam to reikia?) tiesa sakant,labai abejoju,kad esi bent kiek geriau isiklauses i nors viena jo daina ar esi paklauses bent viena jo albuma, siaip jei tau nebutu uzkliuve tai,jog robbie fanam nepatinka natasha tai galiu lazintis,kad nebutum net uzsukes i robbie forumus,o dabar ten eini ir rasai tipo 'isreiski savo bloga nuomone apie robbie'.... faktas tas,kad nemegsti robbie del to,jog tiem,kurie ji megsta nepatinka natasha ir gali to neneigt ir nerasyt,kad tau nepatinka tik daina,nes jauciu dar gali buti,jog isviso nesi jos girdejes ( mazdaug: svarbu pasakysiu ka nors bjauraus apie robbie,nes kiti bjauriai snekejo apie natasha) .....
...zodziu priveliau cia kazko,bet ir nemanau,kad suprasi...(ne tavo proteliui... vistiek tvirtinsi,kad tau tikrai nepatinka sita daina ir nesvarbu,kad ji RW)
...anyway,matosi,kad bendros kalbos tikrai nerasim....... (ir kas su juo rastu!!? )

Atsakyti
Loving_angels
2004 m. spalio 9 d. 23:43:35
Tai tikriausiai jis ten tos dainos nera girdejes, nu bet pamate kad Robbie tai reikia pasakyt kad sudas Nu pralinksmini tu vistiek kartais Juliusx, bet man tai pvz nepatiktu jei is manes visi juoktusi kaip dabar juokiasi is taves.

I'm not scared of dying, I just don't want to... [img]http://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10504/eternity.gif[/img] [img]http://www.geocities.com/therwpages/avater22.gif[/img]
Atsakyti
Dolante
2004 m. spalio 9 d. 17:36:36
Julisx>>>>tai jei kiti rasho,kad sh , tai ir tau taip pat rashyt reikia????!!!!

2004 m. spalio 9 d. 14:04:23
Something_stupid rašė:
juliuisx>>suklydai....diskusijos reikalingos tam,kad zmones reikstu PAGRISTAS nuomones..... to is tavo puses nepastebejau.... jei parasai 'mane nervina' tai teikis parasyt ir delko bei pagristi ta savo nuomone... niekas nieko nesakytu jei parasytum,kad tau ji paprasciausiai nepatinka ir parasytum delko (kiekvieno nuomone skirtinga) , bet kai rasai 'kaip mane dziorgina sita daina' tai samba ganetinai kvailai, nes manau,kad taip rasai vien delto,kad tau nepatinka robbie,o tau nepatinka robbie vien delto,kad jo gerbejams nepatinka natalia(ar kaip ten jinai)... netiesa?

aš taip rašau ne dėl to, kad jiems nepatinka NATASHA(beja) o dėl to kad man TIESIOG NEPATINKA ŠITA DAINA.kodėl? nes būna dainos kurios tiesiog tau nepatinka dėl muzikos, žodžių,klipų ar dar ko nors.ši daina būtent tokia(bent jau man). ir pasižiūrėkit ką kiti rašo apie šitą dainą-sh, kokia nesąmonė. taigi mano tas komentaras nėra jau toks žiaurus lyginant su kitais čia pasireiškusiais

Atsakyti
Something_stupid
2004 m. spalio 9 d. 13:39:34
juliuisx>>suklydai....diskusijos reikalingos tam,kad zmones reikstu PAGRISTAS nuomones..... to is tavo puses nepastebejau.... jei parasai 'mane nervina' tai teikis parasyt ir delko bei pagristi ta savo nuomone... niekas nieko nesakytu jei parasytum,kad tau ji paprasciausiai nepatinka ir parasytum delko (kiekvieno nuomone skirtinga) , bet kai rasai 'kaip mane dziorgina sita daina' tai samba ganetinai kvailai, nes manau,kad taip rasai vien delto,kad tau nepatinka robbie,o tau nepatinka robbie vien delto,kad jo gerbejams nepatinka natalia(ar kaip ten jinai)... netiesa?

Atsakyti
Juliusx
2004 m. spalio 9 d. 13:34:32
kurioj vietoj? prašau, reiškis į valias

Atsakyti
futboliuke
2004 m. spalio 9 d. 13:32:09
Juliusx rašė:
sakai neįdomus mano nuomonės išreiškimas? tai kam tada reikalingos iš viso tos temos? tam kad žmonės reikštų savo nuomones-ir blogas ir geras. kažkur suklydau?

Jliusx>> oj tu zinok labai daug kur klysti

Atsakyti
Juliusx
2004 m. spalio 9 d. 13:29:04
sakai neįdomus mano nuomonės išreiškimas? tai kam tada reikalingos iš viso tos temos? tam kad žmonės reikštų savo nuomones-ir blogas ir geras. kažkur suklydau?

Atsakyti
Something_stupid
2004 m. spalio 9 d. 13:17:18
nu zinai ka.... man ir daug kas nepatinka(pvz ta kazkokia natashita), bet as taip neinu ir nevarau (mazdaug cia mane nervina ir cia sh )... jei tau atrodo,kad tai tavo nuomones isreiskimas, tai zinok,kad jis niekam neidomus... daugiau neturiu ka pasakyt...

Atsakyti
Juliusx
2004 m. spalio 9 d. 13:12:10
tiesiog išreiškiu savo labai blogą nuomonę apie šią dainą.jei kas nors nepatinka tai jau jūsų reikalas

Atsakyti
Loving_angels
2004 m. spalio 9 d. 13:09:10
aha juliusx klausyk savo natashitos ir sedek ramus, ko cia nervuojies, kam klausyt dainu kurios tave nervina...tai neklausyt, niekas neliepia...Man pvz natasha nepatinka tai as jos ir neklausau ir apie jos dainas komentuot negaleciau, nes ju neklausau...

Atsakyti
Something_stupid
2004 m. spalio 9 d. 13:06:21
juliusx>> tikrai? nepatinka tai neik.... neprivaloma....

Atsakyti
Juliusx
2004 m. spalio 9 d. 13:04:50
kaip mane dziorgina šita daina

Atsakyti
Loving_angels
2004 m. spalio 8 d. 16:52:42
Na pasikraipymai ir pasivaipymai dar labai priklauso nuo to kokia daina yra atliekama. Dainuojant Radio nelabai iseina pvz ten sokineti...

Atsakyti
betrice
2004 m. spalio 7 d. 15:15:10
man tai patinka kaip jis pasivaipo pasikraipo, smagiai pasijuokiu

2004 m. spalio 6 d. 21:14:20
man patiko kaip ja kazkokiam tope atliko. tejp idomej, be jokiu pasivaipymu ir pasikraipymui.

Atsakyti
Loving_angels
2004 m. spalio 6 d. 14:16:07
Aga reikia kad butinai visi isgirstu, ir daugiau nei viena karta Nes kitaip nurasys jauciu

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Rush Rush
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1466
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 121372