Mieste tas gripas ne toks pavojingas,kaip kaime.Neturesit kontakto su pauksciais ir nesusirgsit..Ateis jis neisvengiamai,bet nereikia cia mirinet anksciau laiko..juk neciupinejat negyvu pauksciu ir nevalgot zalios paukstienos,manau?
na bet jei jis mutuos,tada jau kas kita..bet gali ir nemutuot..
pasisaugot galima.
greiciau as ismesiu monitori [vistiek laikas pirkti nauja] pro langa negu klausisiu tokiu kvailu patarimu
Tik_Ieva rašė: nebijau, man dzin...nors ir pavasary ruoshiuos vazhiuot ir y vokietija ir y prancuzija...dzin, jei lemta susirgt tai susirgsi betkur...beto kolkas jokiu reikalu su paukshiais neturiu...nu tik mano papugele...bet nemanau kad jinai gautu nuo kur uzhsikrest...tai va...nebijau... bent kolkas...
o mano papuginas miegsta vistena... taigi net nezinau kaip cia gali atsitikt. matit jam del viso pikto reikes atsisakyti vistenos.
arba tau - papūgos. daug paprasčiau.
Tik_Ieva rašė: nebijau, man dzin...nors ir pavasary ruoshiuos vazhiuot ir y vokietija ir y prancuzija...dzin, jei lemta susirgt tai susirgsi betkur...beto kolkas jokiu reikalu su paukshiais neturiu...nu tik mano papugele...bet nemanau kad jinai gautu nuo kur uzhsikrest...tai va...nebijau... bent kolkas...
o mano papuginas miegsta vistena... taigi net nezinau kaip cia gali atsitikt. matit jam del viso pikto reikes atsisakyti vistenos.
nebijau, man dzin...nors ir pavasary ruoshiuos vazhiuot ir y vokietija ir y prancuzija...dzin, jei lemta susirgt tai susirgsi betkur...beto kolkas jokiu reikalu su paukshiais neturiu...nu tik mano papugele...bet nemanau kad jinai gautu nuo kur uzhsikrest...tai va...nebijau... bent kolkas...
siurbele rašė: zodziu norejau pasakyt kad MoHax tikrai labai kvailai ce prasei ir tas isireiskimas "kodel tureciau mirti butent as" apsurdiskas .... ogi kodel mire tie 100 zmoniu ir daugaiu kurie jau mire jie gal ir nenorejau ...
mirs iki simto jus stebinat mane gerbiamasis savo k****** jau mire daugaiu zmoniou kurie ir galbut galvojo taipat kaip ir tu ir kas is to ....
manau kad aplamai nereikai nieko galvot o but pasiruosusiam ir tam variantui ir tam ...
is dalies mirties nebijau ...bet ... visada yra bet...
na atsiprasau, jeigu zadel tavo jausmus, atsiprasau, kad esu neapsisveties sio klausimu iki tokio lygio, kad nezinojau kad jau mire daugiau kaip simta jau mire daugaiu zmoniou kurie ir galbut galvojo taipat kaip ir tu na as labai abejoju, kad kas nors galvoja kaip ir as. manau kad aplamai nereikai nieko galvot
butent!!! cia tai teisingas poziuris.
beja nereike viska priimti uz grina piniga.
siurbele rašė: kaip kvaila kodel dingo komnetaras pacitavus
jo tikrai labai kvaila
ramiai galiu pasakyt, kad nebijau. ligu pasaulyje yra milijonai, tai kodel butent sita liga turetu kazkuo pakenkti man? gal ir dabar siauteja kokia neatrasta liga, kurios niekas nezino ir nesibaimina, o kai zmonija suzinos apie jos egzistavima taj oj oj oj koks chaosas bus. ir is vis, isgyveno Lietuva karus, marus visokius, tai gal kaip nors ir pauksciu gripa isgyvensim... ir is vis, kam taip panikuoti, jei dar jokiu jo apraisku Lietuvoje nepastebeta. o vistienos tai jau mielieji as neatsisakysiu zodziu i viska ziuriu pakankamai rimtai bet su ironija
p.s. nusisnekejau kaip reta, bet ka cia bepadarysi...
http://net.niekas.eu/mildak/
http://net.niekas.eu/skarolis/
-----------------------------
Sekite reklama. As rimtai. Sekite.
zodziu norejau pasakyt kad MoHax tikrai labai kvailai ce prasei ir tas isireiskimas "kodel tureciau mirti butent as" apsurdiskas .... ogi kodel mire tie 100 zmoniu ir daugaiu kurie jau mire jie gal ir nenorejau ...
mirs iki simto jus stebinat mane gerbiamasis savo k****** jau mire daugaiu zmoniou kurie ir galbut galvojo taipat kaip ir tu ir kas is to ....
manau kad aplamai nereikai nieko galvot o but pasiruosusiam ir tam variantui ir tam ...
MoHax rašė: kaip ironiska butu, jeigu as mirciau nuo sios lygos
mano prognozes? o nedaug mirs, iki simto, kokio, bijau kad maras mums negresia. ne nebijau, kodel tureciau mirti butent as, greiciau jau teleloto laimeciau, sansai ko gero panasus.
oj ta patdemija, rasiau referata, tik pats jo neskaiciau, o seip tas zodis man grazei skamba.
kad ne burbulas, taj tikrai. Mazdaug kas 40-50 metu vyksta pandemijos. Mazdaug tiek metu praejo nuo paskutines pandemijos. Na, zinoma, tais laikais jinai plito letai, kadangi nebuvo tiek daug susisiekimo priemoniu ir t.t. Nepanikuokime, bet reikia buti pasiruosus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 22 d. 20:58:41
2006 m. vasario 22 d. 20:50:26
2006 m. vasario 22 d. 20:33:42
na bet jei jis mutuos,tada jau kas kita..bet gali ir nemutuot..
pasisaugot galima.
2006 m. vasario 22 d. 20:32:12
2006 m. vasario 22 d. 20:16:26
nebijau, man dzin...nors ir pavasary ruoshiuos vazhiuot ir y vokietija ir y prancuzija...dzin, jei lemta susirgt tai susirgsi betkur...beto kolkas jokiu reikalu su paukshiais neturiu...nu tik mano papugele...bet nemanau kad jinai gautu nuo kur uzhsikrest...tai va...nebijau...
o mano papuginas miegsta vistena... taigi net nezinau kaip cia gali atsitikt.
arba tau - papūgos. daug paprasčiau.
2006 m. vasario 22 d. 20:13:18
nebijau, man dzin...nors ir pavasary ruoshiuos vazhiuot ir y vokietija ir y prancuzija...dzin, jei lemta susirgt tai susirgsi betkur...beto kolkas jokiu reikalu su paukshiais neturiu...nu tik mano papugele...bet nemanau kad jinai gautu nuo kur uzhsikrest...tai va...nebijau...
o mano papuginas miegsta vistena... taigi net nezinau kaip cia gali atsitikt.
2006 m. vasario 22 d. 17:42:55
2006 m. vasario 20 d. 11:25:51
2006 m. vasario 20 d. 09:55:57
2006 m. vasario 19 d. 14:54:31
pauksciu gripo turi bijot pauksciai , o ne zmones ....
Kokia absurdiska mintis...Turbut nezinaj kas yra tas pauksciu gripas...
2006 m. vasario 19 d. 13:19:02
zodziu norejau pasakyt kad MoHax tikrai labai kvailai ce prasei ir tas isireiskimas "kodel tureciau mirti butent as" apsurdiskas .... ogi kodel mire tie 100 zmoniu ir daugaiu kurie jau mire jie gal ir nenorejau ...
mirs iki simto
na atsiprasau, jeigu zadel tavo jausmus, atsiprasau, kad esu neapsisveties sio klausimu iki tokio lygio, kad nezinojau kad jau mire daugiau kaip simta
jau mire daugaiu zmoniou kurie ir galbut galvojo taipat kaip ir tu na as labai abejoju, kad kas nors galvoja kaip ir as.
manau kad aplamai nereikai nieko galvot
butent!!! cia tai teisingas poziuris.
beja nereike viska priimti uz grina piniga.
2006 m. vasario 19 d. 13:09:52
kaip kvaila kodel dingo komnetaras pacitavus
jo tikrai labai kvaila
2006 m. vasario 19 d. 12:27:02
p.s. nusisnekejau kaip reta, bet ka cia bepadarysi...
2006 m. vasario 19 d. 12:24:38
2006 m. vasario 19 d. 12:16:39
2006 m. vasario 19 d. 11:38:12
mirs iki simto
2006 m. vasario 19 d. 11:33:04
2006 m. vasario 19 d. 11:30:48
kaip ironiska butu, jeigu as mirciau nuo sios lygos
mano prognozes? o nedaug mirs, iki simto, kokio, bijau kad maras mums negresia. ne nebijau, kodel tureciau mirti butent as, greiciau jau teleloto laimeciau, sansai ko gero panasus.
oj ta patdemija, rasiau referata, tik pats jo neskaiciau, o seip tas zodis man grazei skamba.
ps ar jums neatrodo, kad siandien sekmadienis?
2006 m. vasario 18 d. 19:55:30
2006 m. vasario 18 d. 19:49:37