Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paukščių gripas - pandemija. Ar bijot?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Mirtis
2006 m. vasario 22 d. 20:58:41
MoHax ---> o, jei naują monitorių turėtum, kurį būtų gaila išmesti pro langą, tai kitaip kalbėtum...

2006 m. vasario 22 d. 20:50:26
Dabar prisiminiau kaip visi svaigo dėl KEMPINLIGĖS. ,, ir kažkaip praėjo be ypatingų pasekmių. , ,čia man kažkas panašaus.

Atsakyti
SHIT (Užblokuotas)
2006 m. vasario 22 d. 20:33:42
Mieste tas gripas ne toks pavojingas,kaip kaime.Neturesit kontakto su pauksciais ir nesusirgsit..Ateis jis neisvengiamai,bet nereikia cia mirinet anksciau laiko..juk neciupinejat negyvu pauksciu ir nevalgot zalios paukstienos,manau?
na bet jei jis mutuos,tada jau kas kita..bet gali ir nemutuot..
pasisaugot galima.

Atsakyti
MoHax
2006 m. vasario 22 d. 20:32:12
greiciau as ismesiu monitori [vistiek laikas pirkti nauja] pro langa negu klausisiu tokiu kvailu patarimu

2006 m. vasario 22 d. 20:16:26
MoHax rašė:
Tik_Ieva rašė:
nebijau, man dzin...nors ir pavasary ruoshiuos vazhiuot ir y vokietija ir y prancuzija...dzin, jei lemta susirgt tai susirgsi betkur...beto kolkas jokiu reikalu su paukshiais neturiu...nu tik mano papugele...bet nemanau kad jinai gautu nuo kur uzhsikrest...tai va...nebijau... bent kolkas...

o mano papuginas miegsta vistena... taigi net nezinau kaip cia gali atsitikt. matit jam del viso pikto reikes atsisakyti vistenos.

arba tau - papūgos. daug paprasčiau.

2006 m. vasario 22 d. 20:13:18
Tik_Ieva rašė:
nebijau, man dzin...nors ir pavasary ruoshiuos vazhiuot ir y vokietija ir y prancuzija...dzin, jei lemta susirgt tai susirgsi betkur...beto kolkas jokiu reikalu su paukshiais neturiu...nu tik mano papugele...bet nemanau kad jinai gautu nuo kur uzhsikrest...tai va...nebijau... bent kolkas...

o mano papuginas miegsta vistena... taigi net nezinau kaip cia gali atsitikt. matit jam del viso pikto reikes atsisakyti vistenos.

2006 m. vasario 22 d. 17:42:55
as tai kazkaip nebijau, juk galima apsisaugot, o paukstienos nebutina valgyt

2006 m. vasario 20 d. 11:25:51

2006 m. vasario 20 d. 09:55:57
as nesijaudinu, jei susirgsiu tai susirgsiu, nieko jau nebepakeisiu, pauksciu nebeperkalbesim negrist is turkijos ar kitu saliu)

Atsakyti
aviettine
2006 m. vasario 19 d. 14:54:31
ongou rašė:
pauksciu gripo turi bijot pauksciai , o ne zmones ....

Kokia absurdiska mintis...Turbut nezinaj kas yra tas pauksciu gripas...

2006 m. vasario 19 d. 13:19:02
siurbele rašė:
zodziu norejau pasakyt kad MoHax tikrai labai kvailai ce prasei ir tas isireiskimas "kodel tureciau mirti butent as" apsurdiskas .... ogi kodel mire tie 100 zmoniu ir daugaiu kurie jau mire jie gal ir nenorejau ...

mirs iki simto jus stebinat mane gerbiamasis savo k****** jau mire daugaiu zmoniou kurie ir galbut galvojo taipat kaip ir tu ir kas is to ....
manau kad aplamai nereikai nieko galvot o but pasiruosusiam ir tam variantui ir tam ...
is dalies mirties nebijau ...bet ... visada yra bet...

na atsiprasau, jeigu zadel tavo jausmus, atsiprasau, kad esu neapsisveties sio klausimu iki tokio lygio, kad nezinojau kad jau mire daugiau kaip simta
jau mire daugaiu zmoniou kurie ir galbut galvojo taipat kaip ir tu na as labai abejoju, kad kas nors galvoja kaip ir as.
manau kad aplamai nereikai nieko galvot
butent!!! cia tai teisingas poziuris.

beja nereike viska priimti uz grina piniga.

2006 m. vasario 19 d. 13:09:52
siurbele rašė:
kaip kvaila kodel dingo komnetaras pacitavus

jo tikrai labai kvaila

2006 m. vasario 19 d. 12:27:02
ramiai galiu pasakyt, kad nebijau. ligu pasaulyje yra milijonai, tai kodel butent sita liga turetu kazkuo pakenkti man? gal ir dabar siauteja kokia neatrasta liga, kurios niekas nezino ir nesibaimina, o kai zmonija suzinos apie jos egzistavima taj oj oj oj koks chaosas bus. ir is vis, isgyveno Lietuva karus, marus visokius, tai gal kaip nors ir pauksciu gripa isgyvensim... ir is vis, kam taip panikuoti, jei dar jokiu jo apraisku Lietuvoje nepastebeta. o vistienos tai jau mielieji as neatsisakysiu zodziu i viska ziuriu pakankamai rimtai bet su ironija

p.s. nusisnekejau kaip reta, bet ka cia bepadarysi...

2006 m. vasario 19 d. 12:24:38
pauksciu gripo turi bijot pauksciai , o ne zmones ....

2006 m. vasario 19 d. 12:16:39
As tai bijau...

Atsakyti
siurbele
2006 m. vasario 19 d. 11:38:12
zodziu norejau pasakyt kad MoHax tikrai labai kvailai ce prasei ir tas isireiskimas "kodel tureciau mirti butent as" apsurdiskas .... ogi kodel mire tie 100 zmoniu ir daugaiu kurie jau mire jie gal ir nenorejau ...

mirs iki simto jus stebinat mane gerbiamasis savo k****** jau mire daugaiu zmoniou kurie ir galbut galvojo taipat kaip ir tu ir kas is to ....
manau kad aplamai nereikai nieko galvot o but pasiruosusiam ir tam variantui ir tam ...
is dalies mirties nebijau ...bet ... visada yra bet...

2006 m. vasario 19 d. 11:33:04
kaip kvaila kodel dingo komnetaras pacitavus

2006 m. vasario 19 d. 11:30:48
MoHax rašė:
kaip ironiska butu, jeigu as mirciau nuo sios lygos

mano prognozes? o nedaug mirs, iki simto, kokio, bijau kad maras mums negresia. ne nebijau, kodel tureciau mirti butent as, greiciau jau teleloto laimeciau, sansai ko gero panasus.
oj ta patdemija, rasiau referata, tik pats jo neskaiciau, o seip tas zodis man grazei skamba.

ps ar jums neatrodo, kad siandien sekmadienis?

2006 m. vasario 18 d. 19:55:30
kad ne burbulas, taj tikrai. Mazdaug kas 40-50 metu vyksta pandemijos. Mazdaug tiek metu praejo nuo paskutines pandemijos. Na, zinoma, tais laikais jinai plito letai, kadangi nebuvo tiek daug susisiekimo priemoniu ir t.t. Nepanikuokime, bet reikia buti pasiruosus.

Atsakyti
adeline
2006 m. vasario 18 d. 19:49:37
tikraj ne burbulas...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178270