siaip gridejau, kad vakcinu skiepytis nebespes sukurti....
gripas pavasary jau garantuotaj bus lietuvoj...
mirs kas ketvirtas lietuvos zmogus...
negalima bus valgyt apsoliuciai nieko, parsinesto is lauko, nenuplauto ir t.t....
zodziu siaubas...
nebijau gripo, nes nebijau mirt...
MoHax rašė: kaip ironiska butu, jeigu as mirciau nuo sios lygos
mano prognozes? o nedaug mirs, iki simto, kokio, bijau kad maras mums negresia. ne nebijau, kodel tureciau mirti butent as, greiciau jau teleloto laimeciau, sansai ko gero panasus.
oj ta patdemija, rasiau referata, tik pats jo neskaiciau, o seip tas zodis man grazei skamba.
ps ar jums neatrodo, kad siandien sekmadienis?
tai visi mano kad ne as mirsiu o kitas man jau vakar atrode kad sekmadienis...
aga..speju pirma zusilenksiu nuo gripo pauksciu...gi wistiena lb megstu...na o gal ir nea..jau db reikia uzsisaldyt wistytes ir laukt epidemijos...mmm...
oj ta patdemija, rasiau referata, tik pats jo neskaiciau, o seip tas zodis man grazei skamba.
nebijau. kazkaip nelogiska, kad dabar is nieko atsirado tas gripas. tikriausiai ir anksciau buvo, taik tada zmogenai nemokejo atrast jo. o dabar kai atrado, ir kai pradeda nustatinet jog pauksciai mirsta nu butent sitos "ligos", tai pasaulyje prasidejo vos ne chaosas. anksciau gyvenom nezinodami, tai niekam ir nerupejo. nu nudvese paukstis, numire zmogus-gripas. o dabar tai "o dievuleliau - pauksciu gripas!!! mes mirsim!!!" NESAMONE...
gyven alia kazkiek tai tukstanciu tonu iprito. visai salia. ramu. niekam niekas neidomu. o biski kas ir visis dvesim. bet esme, akd vat gripas, kuris cia yra cia nera sukele sumaisti. galu gale, butu tokia katastrofa, tai jau ir vaistaibutu sukurti, nes rimtoms problemom spresti yra sutelkiamos geriausiu mokslininku (siuo atveju chemiku ar bio chemiku ir t.t.) grupes ir tikrai butu ebnt zinios apie tai, kaip sekasi kurti tuos vaistus ir t.t. galu gale jei taip bijot taip ri kurkit vakcina. pasteras norejo - sukure.
nusisnekejau.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Yra atitinkamos tarnybos, kurios tuo rūpinasi - kad gripo pasekmės (jeigu kokios nors iš viso bus) būtų minimalios. Pavojus yra, bet aš kažkaip nebijau: nesu blogas žmogus, likimo pirštas dar neturėtų manęs kirsti
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 18 d. 19:10:27
2006 m. vasario 18 d. 18:24:25
2006 m. vasario 18 d. 18:17:16
gripas pavasary jau garantuotaj bus lietuvoj...
mirs kas ketvirtas lietuvos zmogus...
negalima bus valgyt apsoliuciai nieko, parsinesto is lauko, nenuplauto ir t.t....
zodziu siaubas...
nebijau gripo, nes nebijau mirt...
2006 m. vasario 18 d. 16:55:22
2006 m. vasario 18 d. 16:12:30
kaip ironiska butu, jeigu as mirciau nuo sios lygos
mano prognozes? o nedaug mirs, iki simto, kokio, bijau kad maras mums negresia. ne nebijau, kodel tureciau mirti butent as, greiciau jau teleloto laimeciau, sansai ko gero panasus.
tai visi mano kad ne as mirsiu o kitas
2006 m. vasario 18 d. 16:12:16
2006 m. vasario 18 d. 15:41:59
2006 m. vasario 18 d. 15:32:41
2006 m. vasario 18 d. 12:19:18
2006 m. vasario 18 d. 12:14:07
Manau taip zymiai geriau, negu nervuotis, jei koks paukstelis numire
2006 m. vasario 18 d. 12:12:46
2006 m. vasario 18 d. 12:09:55
O NE!
2006 m. vasario 18 d. 12:01:55
o jai rimtai-tai bijau!jug jis vis arteja.jau ir italijoje,ir airijoje,ir vokietijoje...
2006 m. vasario 18 d. 11:59:06
O kai apie tai negalvoju, tai kažkaip ir ramiau gyvent.
na kaip bus taip bus.
2006 m. vasario 18 d. 11:46:41
2006 m. vasario 18 d. 10:10:07
2006 m. vasario 18 d. 08:39:05
nusisnekejau.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. vasario 18 d. 08:09:46
2006 m. vasario 18 d. 07:58:28
2006 m. vasario 18 d. 07:10:11