Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2006 m. vasario 17 d. 23:21:08
Matai, bet pagalvojai.
O dabar niekas čia nesiruošia mirti, nebent tai įtakotų tas gripas ,, o mes jau dėljo nieko negalim padaryti ;o negalvojam apie blogus dalykus čia
ir nespirk man , nes man skaudės , ,ir aš atgal negalėčiau spirti , ,
viskas
(flower_to_Borz)
Uz ta padrika minti as tau spirciau, sitpriai. Taip galvoti yra kvaila ir paskutini karta galvojau pati , pries kokius gerus metus, kaip buvau kvaile.O dabar man nei galvoj tokia mintis nesauna. Ziurek tu man.
ejj, ,ten tik padrika mintis. Kažkodėl manau kad ir tu pati esi kažkada taip pagalvojus , ir kas iš to? galvoti galima daugybę dalykų , ,o jų įgyvendinti niekas net nebando. Aš pats irgi nebandau ir nebandysiu , ,negalvok taip , ,nenene.
Hopeless rašė: Aj j , ,o taip numirčiau ;o , ,kartais pagalvoju ,kie bėdų ir neprasmybių visokių nusibrauktų . .
Tai lengviausia, ka gali sugalvoti. Jei manai, kad iseitis mirti ir tipo nekentesi, tai gali viska pagreitinti zymiai labiau, kam laukti to gripo. Pff. nepatinka.
Aj j , ,o taip numirčiau ;o , ,kartais pagalvoju ,kie bėdų ir neprasmybių visokių nusibrauktų . .
Esmė , ,kad aš apie patį gripą perdaug negalvoju , ,o į klausimą ar bijau , ,galėčiau atsakyt kad ..hmmmmm nežinau. Tegul tik nemiršta mano mama. Daugiau man reikia nieko.
oj ce tai tikrai idomus dalykas // su dreuge viena is pagrindiniu temu ... kakzaip idomu ... kaip ir sake daugybe pranasautoju 21 amzius pasaulio pabaiga zmones zudo patys save ... ns kas nepabneiks kad sitas gripas nera kiles is biologinio ginklo ... patys zmones usikure tai db tegul nedejuoja mirsim visi anksciau ar velaiu :>>> ir kazkodel tiesas pasakiu nenoriu kad ta pandemija visikai isivyrautu
Taip taip tik ir šneka apie paukščių gripą ir pet teliką ir per radiją, kur tik gali. Aš šiaip negalvoju visiškai nieko, bus tai bus, ne tai ne. Bijoti, tai nebijau, o manau apsisaugoti nelb kaip ir galim.
na va vis dazniau pasigirsta kalbos apie gresiancia pandemija...sakoma kad gali mirti desimtys milijonu zmoniu pavasary kai prades gryzti pauksciai...jusu nuomones prognozes ir komentarai ?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 17 d. 23:21:08
O dabar niekas čia nesiruošia mirti, nebent tai įtakotų tas gripas ,, o mes jau dėljo nieko negalim padaryti ;o negalvojam apie blogus dalykus čia
ir nespirk man , nes man skaudės , ,ir aš atgal negalėčiau spirti , ,
viskas
(flower_to_Borz)
2006 m. vasario 17 d. 23:15:44
2006 m. vasario 17 d. 23:12:54
2006 m. vasario 17 d. 23:07:40
Aj j , ,o taip numirčiau ;o , ,kartais pagalvoju ,kie bėdų ir neprasmybių visokių nusibrauktų . .
Tai lengviausia, ka gali sugalvoti. Jei manai, kad iseitis mirti ir tipo nekentesi, tai gali viska pagreitinti zymiai labiau, kam laukti to gripo. Pff. nepatinka.
2006 m. vasario 17 d. 23:01:45
Esmė , ,kad aš apie patį gripą perdaug negalvoju , ,o į klausimą ar bijau , ,galėčiau atsakyt kad ..hmmmmm nežinau. Tegul tik nemiršta mano mama. Daugiau man reikia nieko.
2006 m. vasario 17 d. 22:57:37
Tikėsimės lietuvos labai nepasieks.
2006 m. vasario 17 d. 20:56:01
2006 m. vasario 17 d. 20:51:20
2006 m. vasario 17 d. 20:47:30
2006 m. vasario 17 d. 20:43:21