Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
k_b
2007 m. birželio 6 d. 00:16:02
Vysks, duodu skaistybės įžadus, nuo šiandien būsiu skaistus iki grabo lentos.

2007 m. birželio 5 d. 23:52:05
nematau čia tame nieko švento, laikytino. nekaltybė - ne vynas. laikui begant nieko nuo to geriau nebus. aišku reikia su protu pasirinkti partnerį, laiką, amžių. ir ne dėl fizinių aspektų, o moralinių.

2007 m. gegužės 19 d. 23:00:05
ta nekaltybe ,tai nieko blogo tirkai nera...netgi,pritariu Uruviel ,as irgi juos gerbiu...

bet ,kazkaip truputi laikau nesamone,kad nekaltybe iki vestuviu...nieks nesako,kad reik gultis su kiekvienu ar kiekviena..bet kiek zinau,gali but paskui visokiu problemu del "nezinojimo ka daryt". D o seip,tai irgi nieko gero ,kai 15 16 17 metu jaunuoliai jau patyre ir viska zino,,,

2007 m. gegužės 18 d. 14:30:11
Uruviel rašė:
Kuo labiau į Vakarus, tuo labiau skaistybė nevertinama.
O aš skaistuolius vertinu ir gerbiu. Sugeba atsispirti prieš tokią pagundą. Būna nesutepti nuodėmių (nekalbu apie tuos kurie papraščiausiai sugulovo negali susirast).
Vaikinams nekaltybė yra lyg prakeiksmas, kiek susidariau nuomonę. Juk jie nieko nepraranda, tiesiog pirmą kartą užsiima seksu. O merginoms gi visai kitaip. Jos ir jaučia tą praradimą labiau (skauda gi kai kuriom, bei morališkai jaučiama), ir praradus mergystės plėvę atsiranda ir šansas pastoti. Neveltui labiau dėmėsio skiriama moterų skaistybėj, nei vaikinų.

po kiek laiko ima ir pasikeicia mastisena...

Atsakyti
k_b
2007 m. gegužės 17 d. 12:24:55
Wawavyva, kiek čia daug skaistybės pasiekiejų... tiesog tobula visuomenė, šventieji! :>>> lauksi mylimojo, to svajonių princo... em, tai kokia čia dar ta meilė gali būti, jei už rankučiu susikybę, pasilaižai karts nuo karto - tai meilė? Dream on. Juokingai skamba, įdomu būtų pamatyt tą nuomonę tuo pačiu klausimu po kelerių metų - kai ta darysit dažnai ir daug

2007 m. gegužės 17 d. 11:30:42
Kuo labiau į Vakarus, tuo labiau skaistybė nevertinama.
O aš skaistuolius vertinu ir gerbiu. Sugeba atsispirti prieš tokią pagundą. Būna nesutepti nuodėmių (nekalbu apie tuos kurie papraščiausiai sugulovo negali susirast).
Vaikinams nekaltybė yra lyg prakeiksmas, kiek susidariau nuomonę. Juk jie nieko nepraranda, tiesiog pirmą kartą užsiima seksu. O merginoms gi visai kitaip. Jos ir jaučia tą praradimą labiau (skauda gi kai kuriom, bei morališkai jaučiama), ir praradus mergystės plėvę atsiranda ir šansas pastoti. Neveltui labiau dėmėsio skiriama moterų skaistybėj, nei vaikinų.

2006 m. gruodžio 24 d. 20:00:18
Isolation rašė:
gretten rase:

em,manau,kad nekaltybe reiktu vertinti ir net ja didziuotis ir nedovanot jos tam/tai, kuria/kuri matai pirma karta ir nemanai ,kad toliau palaikysi artimus rysius ir visas shitas reikalas nebus paviesintas..

as jai pritariu

malonu,kad yra taip pat galvojanciu Zhmogeliu.. ne nuu seip,kai pasiskaitineji ,ka cia daugelis raso tai.. juokas pajama ir baisetis norisi..seip pasibaisejus kai kuriais ir tegul nors jie man ka nori.nekaltybe beveik shventas reikalas.. nors..kiekvieno asmeninis..bet tai savigarbos reik turet ir neatiduot jos belekuriam/kuriai..

2006 m. gruodžio 20 d. 15:54:02
gretten rase:

em,manau,kad nekaltybe reiktu vertinti ir net ja didziuotis ir nedovanot jos tam/tai, kuria/kuri matai pirma karta ir nemanai ,kad toliau palaikysi artimus rysius ir visas shitas reikalas nebus paviesintas..

as jai pritariu

Atsakyti
made_in_mama
2006 m. gruodžio 16 d. 17:23:07
fluxe rašė:
jei tu ji myli tai ir atsiduok jam... bet tik jeigu tikrai myli... poto galiesi prisiminti... praradau nekaltybe su mylimu zmogumi... ir nesigailiu, nes ji tikrai mylejau...

nu bl juokas ima, kai pradeda kisti ta meile prie sekso.

2006 m. gruodžio 10 d. 16:10:23
svarbiausia nesigaileti ir nebedavoti del prarastos nekaltybes...as dar saugau saviske ir nezadu bet kam to atiduoti...

Atsakyti
fluxe
2006 m. gruodžio 10 d. 13:59:44
jei tu ji myli tai ir atsiduok jam... bet tik jeigu tikrai myli... poto galiesi prisiminti... praradau nekaltybe su mylimu zmogumi... ir nesigailiu, nes ji tikrai mylejau...

2006 m. gruodžio 2 d. 10:50:57
Tai tavo reikalas atsiduoti ar ne. As budama 15(netoli buvo jau 16) draugavau su biču,kuris tuo metu buvo 18 metų. Išdraugavom daugiau nei du metus ir ką... Jam to reikejo,bet turi būti stiprus tarpusavio ryšys,kad suprastų ir t.t. Aš jam savęs taip ir nepadovanojau, nors ryžausi ilgą laiką,bet kuo labiau pradeda spauti,tuo labiau šlykštiesi.
Dabar jam 21,man greit 19 ir puikiai ligi šiol bendraujam kaip draugai,kurie vienas kitą užsiaugino,globojo ir mylėjo... Seksas neturi būti santykių linas ant kurio taip sunkiai ir trapiai vaikštoma

2006 m. lapkričio 29 d. 21:29:31
Jei, anot tavęs, paliktų, tai būtų palikęs jau seniai... Nedraugautų su manim metus laiko vien dėl sekso. Na, čia mano nuomonė.. bet vistiek ačiū už patarimą

2006 m. lapkričio 27 d. 20:16:09
sharmii>> tikrai neatsiduk, nebent nori, kad paliktų... Duodu 95%, kad padarys ir paliks...

Atsakyti
sharmii
2006 m. lapkričio 27 d. 13:55:33
Na aš irgi taip manau Rašiau čia, nes tą dieną mes apie tai daug kalbėjom ir kažkaip jaučiausi kaip nesava kokia, bet pastaruoju metu kažkaip nelabai reikšminga tai tapo.. Draugystei su vaikinu, tokių metų kaip mano, tai dar nereikia sekso, supratau

2006 m. lapkričio 26 d. 20:21:27
sharmii,znk siulyciau tikrai neatsiduot.. nu o kam? man 17 ,mano draugui - 19..nu ir ? jis nevercia.. kalba apie tai..ir as nepatyrus..bet juk nezinai,kas gali atsitikt?neduok Dieve,o jei susipyksit..nuo berno kaip nuo zasies vanduo..znk siulyciau neatsiduot,nebent pati TO lb nori..paskui negerai ,kai draugyste vien TUO ir remiasi.. pagalvok gerai..

2006 m. lapkričio 24 d. 11:33:44
Man 16. Greit bus metai kaip draugauju su vaikinu kuriam greitai bus 18 metu. Žinau, kad jis nori mylėtis, bet manęs neverčia. Viskas būtų gerai, bet kartais jis leidzia suprasti man, kad jis to nori ir laido visokius "namiokus". Net nežinau ką daryti.. Norėčiau.. Bet baisu man..Žinau, jog kalbu, kaip mažvaikė, bet vistiek..Ir dar tas nepatyrimas...

2006 m. lapkričio 21 d. 20:32:20
em,nuo bernioko,tai kaip nuo zhasies vanduo,a va mergina,jei jau praradus ir tu jai ne pirmas (visi klystam) tay jau bus isvadinta visokiais vardais..nebutinai gerais.. em,manau,kad nekaltybe reiktu vertinti ir net ja didziuotis ir nedovanot jos tam/tai, kuria/kuri matai pirma karta ir nemanai ,kad toliau palaikysi artimus rysius ir visas shitas reikalas nebus paviesintas..

2006 m. lapkričio 19 d. 15:26:15
mano nuomone nekaltybe ne esmė... svarbu mylėtis, o ne poruotis, kaip kačiukam pavasarį...kai žmonės myli vienas kita seksas normalu , o seksas tik iš potraukio gyvuliška... aš visuomet galvojau, galvosiu ir galvoju, kad aistra , kai yra meilė gražu, o be meilės tai tik instinktas ...Jei norit paklusti instinktams , maloniai prašom aš dar tiek nenužverėjau taigi palauksiu tikro jausmo, ne vien gražaus berniuko su gražiu užpakaliuku

2006 m. lapkričio 5 d. 22:03:37
spoileriz rašė:
Nu tos keksikes vadinamos, kurios nesulaukusios pilnametystes tuos aktus padaro tai dauguma ju prastai mokinasi, keikiasi nu vnz "laisvo elgesio" paneles. Cia kad tokios nevertina skaistybes tai cia jau nekeista. Protingos merginos vistik kaskiek pagalvoja apie tai ir is smalsumo to nedaro, zinoma tos taisykles nzn kieno sukurtos kad iki vedybu lytiniu aktu nedaryt tia cia nedaug kas laikosi, bet vistik apmasto kada pradeti lytini gyvenima ir su kuo.

esu nepilnamete, metinis trimestras - be 9.nesulaukus 16 jau buvau meiluze.nei gailiusoi, nei ka. jo nemylejau, o dabar imu pamilti.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Išjunk šviesą Išjunk šviesą
6,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 6291
  Iš viso užsiregistravę: 73773
  Naujausias narys: aliciaanch
  Šiandien apsilankė: 252597