| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | English RoseMotorhead |
||||
| DjVaids | Another BeerUgly Kid Joe |
||||
| Alvydas1 | FragmentationThreshold |
||||
| Sahja | BailamosEnrique Iglesias |
||||
| 4Blackberry | Hey BulldogThe Beatles |
Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką
Arba labai keistas netyčiukas.
2007 m. birželio 6 d. 00:16:02
2007 m. birželio 5 d. 23:52:05
2007 m. gegužės 19 d. 23:00:05
bet ,kazkaip truputi laikau nesamone,kad nekaltybe iki vestuviu...nieks nesako,kad reik gultis su kiekvienu ar kiekviena..bet kiek zinau,gali but paskui visokiu problemu del "nezinojimo ka daryt".
2007 m. gegužės 18 d. 14:30:11
Kuo labiau į Vakarus, tuo labiau skaistybė nevertinama.
O aš skaistuolius vertinu ir gerbiu. Sugeba atsispirti prieš tokią pagundą. Būna nesutepti nuodėmių (nekalbu apie tuos kurie papraščiausiai sugulovo negali susirast).
Vaikinams nekaltybė yra lyg prakeiksmas, kiek susidariau nuomonę. Juk jie nieko nepraranda, tiesiog pirmą kartą užsiima seksu. O merginoms gi visai kitaip. Jos ir jaučia tą praradimą labiau (skauda gi kai kuriom, bei morališkai jaučiama), ir praradus mergystės plėvę atsiranda ir šansas pastoti. Neveltui labiau dėmėsio skiriama moterų skaistybėj, nei vaikinų.
po kiek laiko ima ir pasikeicia mastisena...
2007 m. gegužės 17 d. 12:24:55
2007 m. gegužės 17 d. 11:30:42
O aš skaistuolius vertinu ir gerbiu. Sugeba atsispirti prieš tokią pagundą. Būna nesutepti nuodėmių (nekalbu apie tuos kurie papraščiausiai sugulovo negali susirast).
Vaikinams nekaltybė yra lyg prakeiksmas, kiek susidariau nuomonę. Juk jie nieko nepraranda, tiesiog pirmą kartą užsiima seksu. O merginoms gi visai kitaip. Jos ir jaučia tą praradimą labiau (skauda gi kai kuriom, bei morališkai jaučiama), ir praradus mergystės plėvę atsiranda ir šansas pastoti. Neveltui labiau dėmėsio skiriama moterų skaistybėj, nei vaikinų.
2006 m. gruodžio 24 d. 20:00:18
gretten rase:
em,manau,kad nekaltybe reiktu vertinti ir net ja didziuotis ir nedovanot jos tam/tai, kuria/kuri matai pirma karta ir nemanai ,kad toliau palaikysi artimus rysius ir visas shitas reikalas nebus paviesintas..
as jai pritariu
malonu,kad yra taip pat galvojanciu Zhmogeliu..
2006 m. gruodžio 20 d. 15:54:02
em,manau,kad nekaltybe reiktu vertinti ir net ja didziuotis ir nedovanot jos tam/tai, kuria/kuri matai pirma karta ir nemanai ,kad toliau palaikysi artimus rysius ir visas shitas reikalas nebus paviesintas..
as jai pritariu
2006 m. gruodžio 16 d. 17:23:07
jei tu ji myli tai ir atsiduok jam... bet tik jeigu tikrai myli... poto galiesi prisiminti... praradau nekaltybe su mylimu zmogumi... ir nesigailiu, nes ji tikrai mylejau...
nu bl juokas ima, kai pradeda kisti ta meile prie sekso.
2006 m. gruodžio 10 d. 16:10:23
2006 m. gruodžio 10 d. 13:59:44
2006 m. gruodžio 2 d. 10:50:57
Dabar jam 21,man greit 19 ir puikiai ligi šiol bendraujam kaip draugai,kurie vienas kitą užsiaugino,globojo ir mylėjo... Seksas neturi būti santykių linas ant kurio taip sunkiai ir trapiai vaikštoma
2006 m. lapkričio 29 d. 21:29:31
2006 m. lapkričio 27 d. 20:16:09
2006 m. lapkričio 27 d. 13:55:33
2006 m. lapkričio 26 d. 20:21:27
2006 m. lapkričio 24 d. 11:33:44
2006 m. lapkričio 21 d. 20:32:20
2006 m. lapkričio 19 d. 15:26:15
2006 m. lapkričio 5 d. 22:03:37
Nu tos keksikes vadinamos, kurios nesulaukusios pilnametystes tuos aktus padaro tai dauguma ju prastai mokinasi, keikiasi nu vnz "laisvo elgesio" paneles. Cia kad tokios nevertina skaistybes tai cia jau nekeista. Protingos merginos vistik kaskiek pagalvoja apie tai ir is smalsumo to nedaro, zinoma tos taisykles nzn kieno sukurtos kad iki vedybu lytiniu aktu nedaryt tia cia nedaug kas laikosi, bet vistik apmasto kada pradeti lytini gyvenima ir su kuo.
esu nepilnamete, metinis trimestras - be 9.nesulaukus 16 jau buvau meiluze.nei gailiusoi, nei ka. jo nemylejau, o dabar imu pamilti.