| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | English RoseMotorhead |
||||
| DjVaids | Another BeerUgly Kid Joe |
||||
| Alvydas1 | FragmentationThreshold |
||||
| Sahja | BailamosEnrique Iglesias |
||||
| 4Blackberry | Hey BulldogThe Beatles |
Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką
Arba labai keistas netyčiukas.
2006 m. balandžio 9 d. 21:43:30
2006 m. balandžio 4 d. 16:08:16
2006 m. balandžio 4 d. 15:57:35
visais laikais buvo svarbiausia merginom . .gi zydu(jei_eilini_karta_ko_nesupainiojau) kulturoj yra toks paprotys, jog rodos, jei nuotaka yra nekalta, uz vestuves moka jaunikio tevai,o jei ''kalta''- jaunosios . .cia siaip palyginimas :}
Jop. Bet man regis, pas cigonus, ne pas zydus
2006 m. balandžio 4 d. 15:46:58
2006 m. balandžio 4 d. 15:37:15
2006 m. balandžio 4 d. 10:28:34
O an vaikinas altas ar nekaltas neturi dideles itakos... Na jei nekaltas, tai zinoma man sunkiau....
2006 m. vasario 25 d. 18:13:37
2006 m. vasario 25 d. 18:07:56
2006 m. vasario 22 d. 18:25:36
Vaikinams nekalta mergina būna nejuokinga, ji atrodo švari, nepaliesta, tikrai jo ir nieko kito.
2006 m. vasario 20 d. 20:10:20
nors man asmeniskai nera svarbu praktiskai, na man taip atrodo,
kita dalikas jeigu tai mergina istikruju mergina tada man atrodo puiku. nes taip ir turi buti o kitaip neturi buti. kitaip teisiog neidomu. o taip teisinga.
zodziu as dvem rankom uz
2006 m. vasario 20 d. 19:51:36
vienu zodziu
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. vasario 20 d. 19:30:03
2006 m. vasario 19 d. 21:12:56
2006 m. vasario 19 d. 21:08:31
2006 m. vasario 19 d. 20:56:44
nežinau, mano akimis žiūrint šiais laikais tą nekaltybę vertina tik mažesnė pusė žmonių ,, , na gal ne visų žmonių ,, tarkim mažesnė pusė 16-20 metų amžiaus žmonių.
Ir dar kas nervina tai tie visi pokalbiai, mždg 'oh tu KALTAS tai tu jau KIEC VYRS' ;o
2006 m. vasario 18 d. 13:31:44