mechanical_animal ---> yra taip kad filmuojant yra daiktai i kuriuos jie atsireme, bet paskiau perdarant vaizdajuoste su tam tikra programa daiktai pasalinami, kiek zinau lyg mazdaug taip
ŠviesiTamsa rašė: Schrei, šiaip mano protas dirba puikiai, tik gal jį šiek tiek per daug varginu. Gerai, kad tavęs tai nenervina, bet man tavo gailesčio nereikia, gali pasilikti jį sau. Taip pat tavo pataisymų man irgi nereikia. Jei kažką pasakysiu blogai, pasitaisysiu pati. Aišku? (Ir nepagalvok, kad visi šiti žodžiai rašyti su pykčiu, nes taip gali atrodyti)
jei nebutu to prieraso skliaustuose tai patikek man cia nepanasu kad butu rasyta su pykciu tik supranti jej pasitaisytum supratus savo klaidas iskart arba pamastyttum pries rasant gal kitaip butu, bet....juk tu gi LABAI nuvargini savo prota, tad vel gi reiketu vargso zmogaus pasigailet bet gi jam nereik gailescio, tad pasigailesiu tu kuriems jis reikalingas ir tu kurie bent jo verti
Schrei, šiaip mano protas dirba puikiai, tik gal jį šiek tiek per daug varginu. Gerai, kad tavęs tai nenervina, bet man tavo gailesčio nereikia, gali pasilikti jį sau. Taip pat tavo pataisymų man irgi nereikia. Jei kažką pasakysiu blogai, pasitaisysiu pati. Aišku? (Ir nepagalvok, kad visi šiti žodžiai rašyti su pykčiu, nes taip gali atrodyti)
Tikek tuo, ko dar nera, tam, kad butu....=]]]
ne ne,jei tu pagalvojai,kad as fane,tai tikrai nejau greiciau priesingai...bet as stangiuosi buti tolerantiska,kol manes tai neliecia...tol stengiuosi neliest kitu
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. balandžio 16 d. 21:37:04
Whatsername---> dziugu
nee...
2006 m. balandžio 16 d. 16:27:30
2006 m. balandžio 14 d. 09:59:50
2006 m. balandžio 9 d. 15:03:04
2006 m. balandžio 8 d. 12:50:31
2006 m. balandžio 7 d. 17:44:58
2006 m. balandžio 7 d. 11:24:08
2006 m. balandžio 7 d. 10:21:39
2006 m. balandžio 6 d. 21:28:18
Schrei, šiaip mano protas dirba puikiai, tik gal jį šiek tiek per daug varginu. Gerai, kad tavęs tai nenervina, bet man tavo gailesčio nereikia, gali pasilikti jį sau. Taip pat tavo pataisymų man irgi nereikia. Jei kažką pasakysiu blogai, pasitaisysiu pati. Aišku? (Ir nepagalvok, kad visi šiti žodžiai rašyti su pykčiu, nes taip gali atrodyti)
2006 m. balandžio 3 d. 11:51:56
Tricksy--> nereikia nsuisnekineti ir viskas bus chiki
2006 m. balandžio 2 d. 10:34:59
2006 m. balandžio 1 d. 11:11:29
2006 m. kovo 31 d. 23:31:32
(nors ir po kiek laiko)
2006 m. kovo 30 d. 16:41:26
2006 m. kovo 29 d. 21:43:45
2006 m. kovo 28 d. 15:33:26
2006 m. kovo 28 d. 09:40:19
2006 m. kovo 22 d. 20:34:35
2006 m. kovo 20 d. 16:23:41