beveik patenkinai
bet turbut pirmiasia reiktu sakyt,kad gerai atrodo.mazom mergom patinka grazus berniukai.Jei leisit pasakysiu,kad sita vaiku grupe man atrodo juokinga,ju muzika nieko verta,o jie patys mados aukos graziai pasakius.Bet kartais paklausyti tokios "muzikos" turbut nera blogai,kol tai neperauga i kvaila fanatizma.Bet tai taip pat nera blogai,nes is tokio fanatizmo tikrai isaugama: )
sapnu_pardevejs,aciu uz atsakyma.labai teisingai pasakei;]
del to "visi sako, kad ji populiari" tai galima ir isizeisti kai as juos suzinojau, tai net nenumaniau, kad jie jau yra tokie zinomi ir t.t. tik kaip pradejau labiau dometis, supratau, kur papuoliau
EgzistencinisNerimas - Pritariu enigmatic. Priežastys visada yra. Pvz nuostabus vokalas, nerealus stiliukas... Yra daug priežasčių, tačiau šiai grupei gali būti pritaikyta tik viena - "visi sako, kad ji populiari!". O taip. O jei rimtai, tokios grupės galima klausytis, tačiau ji niekada neįeis į istoriją. Pripažinkit tai galų gale
man nereikejo sios priezasties "visi sako, kad ji populiari!" nes pwz kai as pamegau jie buvo visiskai niekas, ajsku gal jie netaps istorija, bet man jie patiko iskart be jokiu priezasciu...
EgzistencinisNerimas rašė: Pritariu enigmatic. Priežastys visada yra. Pvz nuostabus vokalas, nerealus stiliukas... Yra daug priežasčių, tačiau šiai grupei gali būti pritaikyta tik viena - "visi sako, kad ji populiari!". O taip. O jei rimtai, tokios grupės galima klausytis, tačiau ji niekada neįeis į istoriją. Pripažinkit tai galų gale
pff...... kas tau sake, kad kazkas nori itraukt juos i istorija? niekas ir nesako, kad taip bus. pf, sugalvojai nesamone...
Pritariu enigmatic. Priežastys visada yra. Pvz nuostabus vokalas, nerealus stiliukas... Yra daug priežasčių, tačiau šiai grupei gali būti pritaikyta tik viena - "visi sako, kad ji populiari!". O taip. O jei rimtai, tokios grupės galima klausytis, tačiau ji niekada neįeis į istoriją. Pripažinkit tai galų gale
enigmatic---> o kas sako kad reikia tik ju klausytis ir nieko daugiau? ir isvis kam tu priezasciu ieskot? jei patinka grupe, patinka ju dainos tai manau ir neverta dar kazko giliau knisti, tada uzduosiu ir tau enigmatic klausimeli - isgirdes kokia nauja daina kuri tau patiko, is pradziu ieskai triju priezasciu kodel ji tau turetu patikti o jei nerandi neklausai jos daugiau o jei randi tada tusinies pagal ja, cia taip tureciau suprasti?? kvaila ir absurdsiska
Schrei---> ner uzh ka Tricksy---> na nemanau kad cia jau didziule nuodeme truputy nuklysti i lankas.. juk visuose forumuose taip yra - pradedi muzika o baigi politka..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. kovo 20 d. 15:49:15
bet turbut pirmiasia reiktu sakyt,kad gerai atrodo.mazom mergom patinka grazus berniukai.Jei leisit pasakysiu,kad sita vaiku grupe man atrodo juokinga,ju muzika nieko verta,o jie patys mados aukos graziai pasakius.Bet kartais paklausyti tokios "muzikos" turbut nera blogai,kol tai neperauga i kvaila fanatizma.Bet tai taip pat nera blogai,nes is tokio fanatizmo tikrai isaugama: )
sapnu_pardevejs,aciu uz atsakyma.labai teisingai pasakei;]
2006 m. kovo 20 d. 15:35:27
2006 m. kovo 20 d. 15:28:41
2006 m. kovo 20 d. 15:22:03
2006 m. kovo 19 d. 18:51:23
man nereikejo sios priezasties "visi sako, kad ji populiari!" nes pwz kai as pamegau jie buvo visiskai niekas, ajsku gal jie netaps istorija, bet man jie patiko iskart be jokiu priezasciu...
2006 m. kovo 19 d. 17:00:34
Pritariu enigmatic. Priežastys visada yra. Pvz nuostabus vokalas, nerealus stiliukas... Yra daug priežasčių, tačiau šiai grupei gali būti pritaikyta tik viena - "visi sako, kad ji populiari!". O taip. O jei rimtai, tokios grupės galima klausytis, tačiau ji niekada neįeis į istoriją. Pripažinkit tai galų gale
pff...... kas tau sake, kad kazkas nori itraukt juos i istorija? niekas ir nesako, kad taip bus. pf, sugalvojai nesamone...
2006 m. kovo 19 d. 02:26:55
o šiaip pati daina gan graži...
nu ir klipas nieko..
2006 m. kovo 18 d. 19:53:13
2006 m. kovo 18 d. 19:42:48
2006 m. kovo 18 d. 12:25:18
2006 m. kovo 17 d. 20:33:55
2006 m. kovo 17 d. 09:54:58
2006 m. kovo 16 d. 22:40:37
2006 m. kovo 16 d. 18:30:55
2006 m. kovo 16 d. 18:29:19
2006 m. kovo 16 d. 18:28:36