depeche mode>>> jos pacios niekada nekure nei dainu, nei dainu zodziu... O ispopuliarejo ir be Rasmus...
Beje, nieko gero nematau tame, kad labai skubame suaugti....ir apversti vertybiu skale aukstyn kojom.. Greiciau tikraiusiai ir suvaikesime...
skaiva_ rašė: Ne visos dainos man patinka, bet... Manges reikia gerbti uz tai, kad jos DAR VIS dainuoja apie kazka grazaus - romantiskus jausmus, svelnuma, jautruma zmogui ir gamtai. Manau, be viso sito zmogus yra tik robotas. Juk svarbiausia - vidus. Atsibodo jau tas agresyvumas, chamizmas, vulgarumas...
O ir Rasmus projektas labai pavykes...
ta ju "muzika" labiau primena i darzelinuku sventese skambancias daineles... Rasmus projektas man patiko, graziai viskas gavos. Nu, tikekimes, kad neissipildys inetos pranasyste apie dainu pavadinimus, tokius kajp: "Pupeles", "zirneliai", "morkytes", "kopustai".
P.S. rasmus projektas gavos, nes ne pacios kure muzika ir zodzius.
Ne visos dainos man patinka, bet... Manges reikia gerbti uz tai, kad jos DAR VIS dainuoja apie kazka grazaus - romantiskus jausmus, svelnuma, jautruma zmogui ir gamtai. Manau, be viso sito zmogus yra tik robotas. Juk svarbiausia - vidus. Atsibodo jau tas agresyvumas, chamizmas, vulgarumas...
kuom tau skuodas neitinka ?
o del to naujo albumo tai .... blem nesamone berzyneliai sniegenos pumpurai tuoj bus ir pupeles zirneliai burokai morkos man juokingi tie ju dainu pawadinimai
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 21 d. 18:21:40
Beje, nieko gero nematau tame, kad labai skubame suaugti....ir apversti vertybiu skale aukstyn kojom.. Greiciau tikraiusiai ir suvaikesime...
2006 m. vasario 21 d. 17:40:13
Ne visos dainos man patinka, bet... Manges reikia gerbti uz tai, kad jos DAR VIS dainuoja apie kazka grazaus - romantiskus jausmus, svelnuma, jautruma zmogui ir gamtai. Manau, be viso sito zmogus yra tik robotas. Juk svarbiausia - vidus. Atsibodo jau tas agresyvumas, chamizmas, vulgarumas...
ta ju "muzika" labiau primena i darzelinuku sventese skambancias daineles... Rasmus projektas man patiko, graziai viskas gavos. Nu, tikekimes, kad neissipildys inetos pranasyste apie dainu pavadinimus, tokius kajp: "Pupeles", "zirneliai", "morkytes", "kopustai".
P.S. rasmus projektas gavos, nes ne pacios kure muzika ir zodzius.
2006 m. vasario 21 d. 15:15:40
2006 m. vasario 20 d. 18:02:23
2006 m. vasario 20 d. 16:49:34
2006 m. vasario 20 d. 15:26:19
2006 m. vasario 20 d. 13:33:41
jazz'as valdo!
2006 m. vasario 20 d. 12:39:18
2006 m. vasario 20 d. 12:38:35
tik skuode joms ir koncertuot
Skuodas toks pat miestas kaip ir Vilnius
2006 m. vasario 19 d. 19:28:35