depeche mode>>> jos pacios niekada nekure nei dainu, nei dainu zodziu... O ispopuliarejo ir be Rasmus...
Beje, nieko gero nematau tame, kad labai skubame suaugti....ir apversti vertybiu skale aukstyn kojom.. Greiciau tikraiusiai ir suvaikesime...
skaiva_ rašė: Ne visos dainos man patinka, bet... Manges reikia gerbti uz tai, kad jos DAR VIS dainuoja apie kazka grazaus - romantiskus jausmus, svelnuma, jautruma zmogui ir gamtai. Manau, be viso sito zmogus yra tik robotas. Juk svarbiausia - vidus. Atsibodo jau tas agresyvumas, chamizmas, vulgarumas...
O ir Rasmus projektas labai pavykes...
ta ju "muzika" labiau primena i darzelinuku sventese skambancias daineles... Rasmus projektas man patiko, graziai viskas gavos. Nu, tikekimes, kad neissipildys inetos pranasyste apie dainu pavadinimus, tokius kajp: "Pupeles", "zirneliai", "morkytes", "kopustai".
P.S. rasmus projektas gavos, nes ne pacios kure muzika ir zodzius.
Ne visos dainos man patinka, bet... Manges reikia gerbti uz tai, kad jos DAR VIS dainuoja apie kazka grazaus - romantiskus jausmus, svelnuma, jautruma zmogui ir gamtai. Manau, be viso sito zmogus yra tik robotas. Juk svarbiausia - vidus. Atsibodo jau tas agresyvumas, chamizmas, vulgarumas...
kuom tau skuodas neitinka ?
o del to naujo albumo tai .... blem nesamone berzyneliai sniegenos pumpurai tuoj bus ir pupeles zirneliai burokai morkos man juokingi tie ju dainu pawadinimai
2006 m. vasario 21 d. 18:21:40
Beje, nieko gero nematau tame, kad labai skubame suaugti....ir apversti vertybiu skale aukstyn kojom.. Greiciau tikraiusiai ir suvaikesime...
2006 m. vasario 21 d. 17:40:13
Ne visos dainos man patinka, bet... Manges reikia gerbti uz tai, kad jos DAR VIS dainuoja apie kazka grazaus - romantiskus jausmus, svelnuma, jautruma zmogui ir gamtai. Manau, be viso sito zmogus yra tik robotas. Juk svarbiausia - vidus. Atsibodo jau tas agresyvumas, chamizmas, vulgarumas...
ta ju "muzika" labiau primena i darzelinuku sventese skambancias daineles... Rasmus projektas man patiko, graziai viskas gavos. Nu, tikekimes, kad neissipildys inetos pranasyste apie dainu pavadinimus, tokius kajp: "Pupeles", "zirneliai", "morkytes", "kopustai".
P.S. rasmus projektas gavos, nes ne pacios kure muzika ir zodzius.
2006 m. vasario 21 d. 15:15:40
2006 m. vasario 20 d. 18:02:23
2006 m. vasario 20 d. 16:49:34
2006 m. vasario 20 d. 15:26:19
2006 m. vasario 20 d. 13:33:41
jazz'as valdo!
2006 m. vasario 20 d. 12:39:18
2006 m. vasario 20 d. 12:38:35
tik skuode joms ir koncertuot
Skuodas toks pat miestas kaip ir Vilnius
2006 m. vasario 19 d. 19:28:35