Aha, Gabuk, dėjai AIR. Aš taip ir galvojau, jog būtent tu dėjai.
Tačiau svyravau, ar Sigur Ros, ar Air. Man kažkaip tarpais maišosi šitos grupės. Ne dėl stiliaus panašumo, dėl savitumo.
Nu ką galiu pasakyti apie paskutinius post'us čia? Visi savam stiliuj įbridę, taip sakant
nors vienas, kurio viršeliai atitinka muziką kaip įpakavimas, estetiškas sax'ualumas, senoji europietiška instrumentika, dusty saxophone vinyls iš prancūzijos
Silentist, paskutinis tavo postas mane nuvylė. Neprieštarauju, kad ten grojama šokių muzika l. gera, tačiau viršeliai!? - drįstu nesutikti - man jie nobodūs a la soviet laikų rytų bloko šalių albumų viršeliai - beveidžiai, anonymiški, neišraikingi. Sorry.
Oho, ir TOKIUS viršelius gražiausiais laiko tas, kuris mus su onewildflower nepadorumu apkaltino? Jooo.... No comments... Ir kiek reikia perkaist saulėj ar dar kur, kad šitas šimtaprocentinis kičas būtų gražu??? Grupė, pasižymėjusi išskirtiniu (na gerai, tegu ir eiliniu) vulgarumu, padarė gražiausius viršelius?
Cha, cha... Taikliai pastebėta. Ar tik nebus taip, kad "Juokiasi puodas, kad katilas juodas"? Negražu, Silentist, taip daryti... Juolab, kad "Moteris myli ausimis", tai irgi toli nuo tiesos... Bet nenoriu čia daryti 'oftopikų', tai įmesiu ir aš kelis viršelius, kurie man atrodo gražūs, įdomus ar bent kiek verti šiokio tokio dėmesio...
na gal šiam kartui pakaks, nes panašu, kad Queen albumų viršelius visus galiu "sukrauti"...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. lapkričio 27 d. 03:22:30
Šis toks paprastas man
2010 m. lapkričio 19 d. 03:33:13
2010 m. spalio 30 d. 17:24:42
The White Stripes - Get Beghind Me Satan
Placebo - Sleeping with Ghosts
Yeah Yeah Yeahs – It’s Blitz
Ir pats mylimiausias:
2010 m. spalio 30 d. 14:25:46
2010 m. rugsėjo 26 d. 12:17:34
Tačiau svyravau, ar Sigur Ros, ar Air. Man kažkaip tarpais maišosi šitos grupės. Ne dėl stiliaus panašumo, dėl savitumo.
Nu ką galiu pasakyti apie paskutinius post'us čia? Visi savam stiliuj įbridę, taip sakant
nors vienas, kurio viršeliai atitinka muziką kaip įpakavimas, estetiškas sax'ualumas, senoji europietiška instrumentika, dusty saxophone vinyls iš prancūzijos
2010 m. rugsėjo 23 d. 15:43:51
October Tide - A Thin Shell
2010 m. rugpjūčio 31 d. 20:21:01
2010 m. rugpjūčio 30 d. 17:28:23
2010 m. rugpjūčio 29 d. 21:48:45
Year Of No Light - Ausserwelt
2010 m. rugpjūčio 29 d. 21:41:02
2010 m. rugpjūčio 29 d. 21:01:56
Be abejonės, įdomiausi yra Iron Maiden'ų albumų viršeliai. Dar yra kai kurie savotiškai įdomus Pink Floyd'ų.
Sutinku. Šitą mes seniai žinome. Kalba eina apie kažką naujo arba seno, kas dar nebuvo parodyta šioje pavekslų galerijoje,
2010 m. rugpjūčio 29 d. 20:57:14
2010 m. rugpjūčio 29 d. 20:54:51
2010 m. rugpjūčio 29 d. 20:47:07
gražiausios europietiškos šokių muzikos gražūs viršeliai
bouncing 1990s/NINETIES
rusų:
nukrypimai: šiek tiek stilistiniai bei laikotarpio atžvilgiu (bet geri vis tiek..)
Bouncing 90ies & 00s: love is free.
2010 m. liepos 28 d. 17:11:59
Austere - To Lay Like Old Ashes
Drudkh - Enstrangement
2010 m. liepos 21 d. 02:32:00
Oho, ir TOKIUS viršelius gražiausiais laiko tas, kuris mus su onewildflower nepadorumu apkaltino? Jooo.... No comments... Ir kiek reikia perkaist saulėj ar dar kur, kad šitas šimtaprocentinis kičas būtų gražu???
Cha, cha... Taikliai pastebėta. Ar tik nebus taip, kad "Juokiasi puodas, kad katilas juodas"?
na gal šiam kartui pakaks, nes panašu, kad Queen albumų viršelius visus galiu "sukrauti"...
2010 m. liepos 20 d. 01:51:31
2010 m. liepos 8 d. 16:04:36
2010 m. liepos 8 d. 14:54:38
Sick Puppies - Dressed Up as Life
Sum 41 - Underclass Hero
Sum 41 - Chuck
Slipknot - Vol. 3
Bullet For My Valentine - The Poison
O sitie 2 labiausiai patiko:
Underoath - Define The Great Line
Three Days Grace - Life Starts Now
2010 m. birželio 7 d. 23:14:23