Mano akyse jis krito visiskai. Jei norejo dalyvauti tik Latvijoj, tai taip ir reikejo daryt.// toks jau jis ir lietuvis! // Kam suvaidint patriotus, paduodant paraiska ir LT, o po LV atrankos Lietuvoj atsisakyt? Zmogus be jokios patriotines savimones, neapsisprendelis, neisaukletas.
pirmas kartais kai galiu pasakyti - Pagarba tau, mielas amberlife'ai. Gerbiu jo tokia nuomone ir visiskai sutinku - Eurovizija yra perpildyta kico ir sis konkursas tik pasisaipymas is to kas yra vadinama muzika. Bet velgi, ar Lietuvoje mes ne tokios pacios muzikos klausome? Mango, Yva, Bavarija...
kai pirma karta ji pamaciau ir isgirdau per bravo apdovanojimus kada jis dainavo „my way“ pagalvojau: stai atsirado nors vienas atlikejas kuris groja normalia muzika, panasia i uzsienio. bet kuo toliau tuo blogiau jis man atrode , o dabar visiskai issiseme ir scenoje atrodo labai pavarges. nezinau, bet jo muzika manes jau nebeveza, o jo pirmoji daina „my way“ man yra pati geriausia is visu jo sukurtu
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 28 d. 15:33:10
2006 m. vasario 27 d. 14:11:12
2006 m. vasario 27 d. 13:02:39
2006 m. vasario 26 d. 21:37:06
2006 m. vasario 26 d. 16:27:15
2006 m. vasario 26 d. 15:08:52
2006 m. vasario 26 d. 15:03:57