Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. kovo 29 d. 19:11:13
Blackened rašė:
War_Zone rašė: Tu čia apie lz? Nu jo, man ten irgi labiau ant roko krypsta bet daug kur rašo kad ten ir hardrock taip pat
Tai gerai rašo. LZ priklauso populiariosios muzikos žanrui - rokui. Ir jo požanriui - hard rokui. O gal tamsta paneigs?
(ar War_Zone ar metalistaz (nepamenu, panašūs gan), kažkada kalbėjo apie "rokelį". Gal sakau tamsta irgi/ vėl tą pačią mintį plėtojat?)
Taigi sakau kad ten hardrockas/rokas bet vien paklausęs jų muzikos nepagalvočiau kad ten hard...
War_Zone rašė: Tu čia apie lz? Nu jo, man ten irgi labiau ant roko krypsta bet daug kur rašo kad ten ir hardrock taip pat
Tai gerai rašo. LZ priklauso populiariosios muzikos žanrui - rokui. Ir jo požanriui - hard rokui. O gal tamsta paneigs?
(ar War_Zone ar metalistaz (nepamenu, panašūs gan), kažkada kalbėjo apie "rokelį". Gal sakau tamsta irgi/ vėl tą pačią mintį plėtojat?)
jasaz rašė: Metalistaz tau arba demesio truksta, arba tu nuo menulio nukrytes, ar tau kazkas su atmintim blogai, bet kodel tu kokius 5 kartus rasai "man jie nlb", "netraukia jie manes", "jie atsinesa rock'n'roll'u" ir t.t.?
Toks jau jis buvo (o gal ir yra, tik kitu, pagerintu niku? ). Buvo visai įdomu su juo
Metalistaz tau arba demesio truksta, arba tu nuo menulio nukrytes, ar tau kazkas su atmintim blogai, bet kodel tu kokius 5 kartus rasai "man jie nlb", "netraukia jie manes", "jie atsinesa rock'n'roll'u" ir t.t.?
naujas albumas black ice taj tikraj geras visos dajnos patinka nu gal tik pora dainu kiek pridususios bet ac/dc visada liks ac/dc dajnos rock n roll train,big jack,decibel,money made,black ice dar turi ta ac/dc dwasia
Norėčiau dar labai daug ko pasakyti jums, pone metaliste, bet manau, beprasmiška. Nieko jūs nesuprantate, tai vargu ar verta dar gaišti laiką ir bandyt "diskutuoti". Tai gal geriau ir patylėsiu (o tiksliau tyliai pasijuoksiu).
O jeigu kalbant į temą, kaip jums naujas albumas? Man visai patiko. Tiek skambesys, tiek ta beprotiška rokenrolo dvasia dainų tekstuose (aišku gaila, kad pačioje muzikoje ji kiek priblėsusi ) O šiaip, tai albumas tikrai neblogas.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. kovo 29 d. 19:11:13
Tu čia apie lz? Nu jo, man ten irgi labiau ant roko krypsta bet daug kur rašo kad ten ir hardrock taip pat
Taigi sakau kad ten hardrockas/rokas bet vien paklausęs jų muzikos nepagalvočiau kad ten hard...
2009 m. kovo 29 d. 19:08:15
Tu čia apie lz? Nu jo, man ten irgi labiau ant roko krypsta bet daug kur rašo kad ten ir hardrock taip pat
2009 m. kovo 29 d. 19:07:42
2009 m. kovo 29 d. 18:44:53
Gal rokas tiesiog, nemanai? Nu nežinau, gal fanams paliksiu...
2009 m. kovo 29 d. 18:40:06
2009 m. kovo 29 d. 16:48:11
bet tikrai kieciausia Rock'N'Rollo grupe
Rocknrollo nežinau, bet hardrocko tikrai geriausia.
hard rocko ne negeriause deja
O kokios tada būtų?
Led Zeppelin
2009 m. kovo 29 d. 12:35:34
O kokios tada būtų?
2009 m. kovo 28 d. 23:15:07
2009 m. kovo 28 d. 22:44:01
2009 m. kovo 28 d. 22:06:22
2009 m. kovo 28 d. 22:04:25
2009 m. kovo 24 d. 17:08:06
2009 m. kovo 24 d. 11:43:42
2009 m. vasario 25 d. 09:18:42
2009 m. vasario 24 d. 21:38:50
Metalistaz tau arba demesio truksta, arba tu nuo menulio nukrytes, ar tau kazkas su atmintim blogai, bet kodel tu kokius 5 kartus rasai "man jie nlb", "netraukia jie manes", "jie atsinesa rock'n'roll'u" ir t.t.?
Toks jau jis buvo (o gal ir yra, tik kitu, pagerintu niku?
2009 m. vasario 24 d. 20:44:29
2008 m. lapkričio 12 d. 21:33:10
2008 m. lapkričio 10 d. 16:06:11
2008 m. lapkričio 10 d. 00:19:53
2008 m. lapkričio 2 d. 01:47:01
O jeigu kalbant į temą, kaip jums naujas albumas? Man visai patiko. Tiek skambesys, tiek ta beprotiška rokenrolo dvasia dainų tekstuose (aišku gaila, kad pačioje muzikoje ji kiek priblėsusi