Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugpjūčio 30 d. 04:20:16
be_inis rašė: Matosi, kad tu įsitikinęs, kad žinai.
Aš nesu prieš amžių, bet kai tokie grandai, visdar organizuoja sekinančius pasaulinius turus, daro kalnus pinigų ir ... jiem gi 50+/-, tai tik darymas kažko, nieko įspūdingo, ant viršaus kas jau padaryta. Negi neužtenka ?
Matosi, kad tu įsitikinęs, kad žinai.
Aš nesu prieš amžių, bet kai tokie grandai, visdar organizuoja sekinančius pasaulinius turus, daro kalnus pinigų ir ... jiem gi 50+/-, tai tik darymas kažko, nieko įspūdingo, ant viršaus kas jau padaryta. Negi neužtenka ?
Asmeniškai man - viena geriausių hard rock'o grupių. Gal dainos ir ne per rimčiausios, bet viską kompensuoja ta energija jų muzikoje. O apie Angus'ą kalbėt turbūt ir nereikia
Rytmas geras, gitaru riff'ai nuostabus kaip ir bugnu skambesiai, o vokalisto balsas man dar labiau patinka nei koks buvo pries 8 metus is ju paskutinio 2000m. studijos albumo Stiff Upper Lip.
Naujas AC/DC albumas "Black Ice" iseina 2008m spalio 20d., o daina "Rock'N'Roll Train" yra ju pirmasis singlas is to albumo
jasaz rašė: atleiskit uz triguba posta, bet cia norejau paklausti gal kas turit ar gal domejuotes pries tai kada nors BONFIRE 5CD rinkiniu ir man truputi neaisku pasidare ar ten Audio ar Video kompaktai (Back In Black zinau, kad audio)
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 21 d. 14:24:48
jasaz rašė: atleiskit uz triguba posta, bet cia norejau paklausti gal kas turit ar gal domejuotes pries tai kada nors BONFIRE 5CD rinkiniu ir man truputi neaisku pasidare ar ten Audio ar Video kompaktai (Back In Black zinau, kad audio)
atleiskit uz triguba posta, bet cia norejau paklausti gal kas turit ar gal domejuotes pries tai kada nors BONFIRE 5CD rinkiniu ir man truputi neaisku pasidare ar ten Audio ar Video kompaktai (Back In Black zinau, kad audio)
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. rugpjūčio 30 d. 04:20:16
Matosi, kad tu įsitikinęs, kad žinai.
Gal tiesiog savo fanu nenori nuvilt...
2008 m. rugpjūčio 30 d. 02:46:15
2008 m. rugpjūčio 30 d. 01:40:18
Kai tokie užkasenos išleidžia albumą, nenuostabu būtų pamatyti ir patį Jėzų su gitarą, jaminant su Hendrix'u.
Nejaugi jiem pinigų maža ? Nesuprantu jų varomosios jėgos (?)
Prie ko čia pinigai?! Matosi,kad tikrai nesupranti...
2008 m. rugpjūčio 30 d. 00:39:40
2008 m. rugpjūčio 30 d. 00:15:06
Nejaugi jiem pinigų maža ? Nesuprantu jų varomosios jėgos (?)
2008 m. rugpjūčio 30 d. 00:08:47
2008 m. rugpjūčio 29 d. 23:46:26
Ziauriai geras gabalas
Rytmas geras, gitaru riff'ai nuostabus kaip ir bugnu skambesiai, o vokalisto balsas man dar labiau patinka nei koks buvo pries 8 metus is ju paskutinio 2000m. studijos albumo Stiff Upper Lip.
Naujas AC/DC albumas "Black Ice" iseina 2008m spalio 20d., o daina "Rock'N'Roll Train" yra ju pirmasis singlas is to albumo
2008 m. rugpjūčio 16 d. 21:56:58
2008 m. rugpjūčio 8 d. 14:46:02
2008 m. rugpjūčio 8 d. 03:10:17
2008 m. liepos 8 d. 00:29:10
aisydisy zjbs ypač paskutinis albas "Stiff Upper LiPP"
Jo paskutinis albumas neblogas,tačiau senesniems gabalams neprilygsta.Na bus įdomu išgirsti,ateinantį albumą.
Man AC/DC - Stiff Upper Lipp geriausias AC/DC darbas
2008 m. liepos 8 d. 00:27:49
2008 m. liepos 7 d. 23:53:38
aisydisy zjbs ypač paskutinis albas "Stiff Upper LiPP"
Jo paskutinis albumas neblogas,tačiau senesniems gabalams neprilygsta.Na bus įdomu išgirsti,ateinantį albumą.
2008 m. liepos 7 d. 23:51:40
kas cie ira?.help
Atsilikėlis krc, AC/DC nežino...
2008 m. liepos 7 d. 23:36:58
2008 m. birželio 2 d. 23:07:27
atleiskit uz triguba posta, bet cia norejau paklausti gal kas turit ar gal domejuotes pries tai kada nors BONFIRE 5CD rinkiniu ir man truputi neaisku pasidare ar ten Audio ar Video kompaktai
Audio.Aš irgi kažkada buvau susidomėjęs
Aciu uz informacija
2008 m. gegužės 21 d. 14:24:48
atleiskit uz triguba posta, bet cia norejau paklausti gal kas turit ar gal domejuotes pries tai kada nors BONFIRE 5CD rinkiniu ir man truputi neaisku pasidare ar ten Audio ar Video kompaktai
Audio.Aš irgi kažkada buvau susidomėjęs
2008 m. gegužės 21 d. 01:14:10
2008 m. gegužės 21 d. 01:10:07
2008 m. gegužės 7 d. 16:11:23