T-Wolf rašė: galbut ir angus young bl galvojau kad malcomas....nu tai ir pac zinau kad brian scottas buvo pirmas dajnininkas ir sakau kad ans buvo zjbeu uz sita !
Nu tu čia ir suplakei.Vieno vardą kito pavardę(Brian Scott).Pavarei biški
Zmogus_atsuktuvas rašė: ak nuo kada Angus Young kietas gitaristas, nors ziurint ka mes skaitysim kietu, jee jis populiarus nes gerai atrodo ant scenos, o kas liecia grojima tai groja keleta akordu ir paprastus solo, tad prasau nemaisykit.
p.s. jaigu kam nera teke girdeti pasiklausykit Jimi Hendrix, Stev Vay, Uli Jon Roth...
Tame ir yra visa jėga Angus atlikime,kad jo grojimo būdas yra unikalus.Atpažintum jo grojimą iš karto.Teko girdėt ir Steve Vay ir Ingwie ir daug gitaristų ir galiu pasakyti kad visas kaifas ir yra paprastume.Vat tie keli akordai ir yra vinis.
ROCKS!!!!!!!!!!!!!!! Sake '05 isleis nauja albuma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valio.ANGUS!angus!!!!!!!ANGUS!!!!!!!NERE ALI GRUPE MANO MEGSTAMIAUSIA!Siulau ir jums ja pamegti ir ismokti dainuot.I'm on the highway to hell!!!!!!!!
muzika jega bet kaip dainuoja tai nlb man patinka...
and teach them to hate this place...
pagalvokim:
vokalas - unikalus
gitaru akordai - vezhantys
elgesys scenoje, stilius - shelmiskas
live - geriau uz irasus studijoje
as manau, kad tai Legenda...
acdc
pats ju neklausau, bet mano krikstatevis... jo geriau patilesiu...
nors seip tai nera ko tileti, bet ir jums sito zinoti irgi nera reikalo.
ac/dc kala i sikna o solingas tikrai geras ir nereikia cia pezeti, faktas patvirtintas ne vieno zmogaus ir ne paprastu klausytoju taip kad atsuktuve prisisuk galvoj varztelius
Kodel Angus Young su broliu uzima kur kas aukstesne vieta uz tuos kuriuos isvardijau as...todel kad tai yra populiari muzika ir juos zino kur kas daugiau zmoniu...beto daugelis prof. gitaristu groja klasika (el. gitara).
to laukine ak atsiprasau kad uzgavau Tavo mintis...bet as zinau ka kalbu...ir AC/DC buvo kazkada mano klausomiause grupe ir per Angus pazinau kitus gitaristus...taip as i ji ziuriu kaip i gerai grojanti...bet nemaisyk jo su tais kurie groja muzika kurioje sukrauta begalo daug jausmu, auksta technika ir atsidavimo...manau turetum mazumele praplesti akirati.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Geriausiu pasaulio gitaristu 100-uke Angus Young ir Malcolm Young uzeme 3a vieta, ten buwo vertinamas ne tik greitis, bet ir sugebejimas kurti, manau tai zymei svarbew nei pati grojimo texnika.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:33:14
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:19:49
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:19:27
galbut ir angus young
Nu tu čia ir suplakei.Vieno vardą kito pavardę(Brian Scott).Pavarei biški
2005 m. rugpjūčio 25 d. 08:13:40
ak nuo kada Angus Young kietas gitaristas, nors ziurint ka mes skaitysim kietu, jee jis populiarus nes gerai atrodo ant scenos, o kas liecia grojima tai groja keleta akordu ir paprastus solo, tad prasau nemaisykit.
p.s. jaigu kam nera teke girdeti pasiklausykit Jimi Hendrix, Stev Vay, Uli Jon Roth...
Tame ir yra visa jėga Angus atlikime,kad jo grojimo būdas yra unikalus.Atpažintum jo grojimą iš karto.Teko girdėt ir Steve Vay ir Ingwie ir daug gitaristų ir galiu pasakyti kad visas kaifas ir yra paprastume.Vat tie keli akordai ir yra vinis.
2005 m. birželio 24 d. 18:27:58
2005 m. birželio 22 d. 12:15:37
2005 m. gegužės 23 d. 14:47:25
2005 m. gegužės 23 d. 14:35:34
2005 m. gegužės 15 d. 19:09:23
vokalas - unikalus
gitaru akordai - vezhantys
elgesys scenoje, stilius - shelmiskas
live - geriau uz irasus studijoje
2005 m. gegužės 15 d. 19:01:34
2005 m. kovo 19 d. 16:50:20
2005 m. sausio 5 d. 18:36:46
acdc
pats ju neklausau, bet mano krikstatevis... jo geriau patilesiu...
nors seip tai nera ko tileti, bet ir jums sito zinoti irgi nera reikalo.
2005 m. sausio 5 d. 18:24:52
2004 m. lapkričio 28 d. 13:30:25
2004 m. lapkričio 7 d. 20:35:21
to laukine ak atsiprasau kad uzgavau Tavo mintis...bet as zinau ka kalbu...ir AC/DC buvo kazkada mano klausomiause grupe ir per Angus pazinau kitus gitaristus...taip as i ji ziuriu kaip i gerai grojanti...bet nemaisyk jo su tais kurie groja muzika kurioje sukrauta begalo daug jausmu, auksta technika ir atsidavimo...manau turetum mazumele praplesti akirati.
2004 m. lapkričio 7 d. 16:11:03
2004 m. lapkričio 7 d. 14:30:41
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 3 d. 11:14:54
2004 m. lapkričio 3 d. 00:12:18
2004 m. lapkričio 2 d. 23:42:17