tejp.. trūksta Willux.. šiaip groja tai jie tikrai gerai. kas, kad popsą? bet ji kokybiškas, geras ir , kas svarbiausia, GYVAS ;]
va todėl jie ir yra geri, populiarūs čia ir ten.. ;]
Nu jie tikrai groja ne roka,o tiesiog kokybiska popsa.Tik tai kad siame albume daugiau gitaru skambesio,kadangi kurdami Skampai orientavosi i tokias Jav grupes kaip Blondie ir No Doubt.O siaip albumas tikrai fainas,grazios dainos,labai faini video (ypac Na na na) na ir siaip.Aisqu butu geriau su Vilium,bet ka padarysi...
Ir dar:BUTINAI prabalsuokite uz SKAMP rc.lt
prinsesee rašė: Pirma, nera Viliaus, antra, dainos daug maz panasios, trecia, darosi panasu i gryna popsa, ketvirta, vistik ericos balsas nuostabus ir atperka viska, bet kad nera viliaus tai....siaip nieko tas cd..
Sorry prinsesse, bet truputi nusikalbejai.jeigu tau skampu reach panasus i popsa, tai ka tada groja mango?kiek girdejau, muzikos kritikai vienbalsiai tvirtina, kad skamp groja roka!
Beje, su viliuku man irgi labiau patinka, bet dabar skampu muzika zymiai profesionalesne!
REACH isigijau staigiai po jo isleidimo, turiu visus SKAMP CD ir visi yra skirtingi tad sunku juos lyginti REACH tikrai verta tureti, tai kitox SKAMP CD, o kad viliuko nera, tai vienintelis, nors didelis minusas
Ne, manau neverta, paklausiau, bet ispudzio nepaliko. Gal tik calling after me, na na na ir love, o siaip tai sitas ju cd yra labai popsiskas,aisku kad nera Viliaus. net keista klausyt kaip Erica viena dainuoja, kazkaip per aukstai manau...
aj nu..grejchiau taj jau jau ne vien lt popsas..ir jis deja..mazhaj lt popso bruozhu turi...
neklausau tokios muzikos..bet pirxiu..mieli jie man vajkaj [;..visad mylejau...och.wee...
futboliuke rašė: mmm as jau turiu ..labai labai mielas,fainas ir t.t. ...yra calling after me +na na na video ir dainos tikrai geros ..(tik man viliaus truksta ) ...nu zodziu verta pirkt
mmm as jau turiu ..labai labai mielas,fainas ir t.t. ...yra calling after me +na na na video ir dainos tikrai geros ..(tik man viliaus truksta ) ...nu zodziu verta pirkt
gaila nenuejau i shio albumo pristatyma oazej.. o shiaip tai tikrai werta.. nors dar nenusipirkau, bet girdejau kelias dainas ju koncerte, man patiko..
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2005 m. kovo 2 d. 20:49:33
2005 m. sausio 13 d. 16:51:19
va todėl jie ir yra geri, populiarūs čia ir ten.. ;]
2005 m. sausio 11 d. 20:32:17
Ir dar:BUTINAI prabalsuokite uz SKAMP rc.lt
2005 m. sausio 8 d. 14:26:11
Pirma, nera Viliaus, antra, dainos daug maz panasios, trecia, darosi panasu i gryna popsa, ketvirta, vistik ericos balsas nuostabus ir atperka viska, bet kad nera viliaus tai....
Sorry prinsesse, bet truputi nusikalbejai.jeigu tau skampu reach panasus i popsa, tai ka tada groja mango?kiek girdejau, muzikos kritikai vienbalsiai tvirtina, kad skamp groja roka!
Beje, su viliuku man irgi labiau patinka, bet dabar skampu muzika zymiai profesionalesne!
2004 m. gruodžio 31 d. 00:04:59
2004 m. lapkričio 19 d. 23:20:21
2004 m. lapkričio 11 d. 13:33:37
2004 m. lapkričio 5 d. 17:44:08
2004 m. lapkričio 2 d. 18:31:08
2004 m. spalio 30 d. 15:29:18
2004 m. spalio 24 d. 14:31:50
geras ane?
2004 m. spalio 22 d. 23:10:59
neklausau tokios muzikos..bet pirxiu..mieli jie man vajkaj [;..visad mylejau...och.wee...
2004 m. spalio 22 d. 22:58:19
2004 m. spalio 19 d. 10:44:40
2004 m. spalio 18 d. 21:18:25
mmm as jau turiu ..labai labai mielas,fainas ir t.t.
nešnekėk ;] nežudyk manęs ;]
2004 m. spalio 17 d. 18:46:14
2004 m. spalio 13 d. 15:23:50
2004 m. spalio 12 d. 20:29:08
šitą albumą tai aš tikrai turėsiu ;]]]]
2004 m. spalio 10 d. 13:17:32
2004 m. spalio 9 d. 15:30:57