Praeityje tikrai buvo pirmųjų sąraše, dabar stengiuosi virškinti ne tokią sunkią muziką Nesakau, kad grupė sunkumo įsikūnijimas, tiesiog... keičiamės žmonės
Užtat dar ir dabar pasileidžiu legendinius kūrinius M.I.A. Strength Of The World, Sieze The Day, Warmness On The Soul ir A Little Piece Of Heaven
Va čia tai grupė. Visos jų man dainos patinka, tik ten kelios kur per ne lyg rėkaudavo Shadowsas. Iš senesnių dainų man patinka Remenissions ir Lips Of Deceit. Dabartinės jų dainos yra nenusibostančios ir "užkabinančios". Pvz.: So Far Away (R.I.P The REV), Bat Country, Afterlife, A Little Peace Of Heaven. Žinoma, kiek pastebėjau, po būgnininko mirties, jie nebekuria tokių "trankių" dainų. Visi grupės nariai yra be galo talentingi. Synsterio solo su gitara - nerealūs, Rev'o tai pat buvo.. Shadowso balsas - Dievo dovana. To Kristis - Rev'as ne natūralia mirtimi mirė.. O tiesiog perdozavo.
wow. sita grupe moka mane padaryti laiminga! atsimenu pradejau nuo nightmare ir buried alive, draugas uzrode, is pradziu galvoju kzn, grupe kaip grupe, po to tos dainos sukosi, sukosi galvoj, ai galvoju pazesiu daugiau a7x dainu, ir kiek klausau, tiek visos patinka, ypac bat country, seize the day, remenissions, sidewinder, unholy confessions, danger line, clairvoyant disease ir M.I.A., o nuo so far away tai isvis kai klipa pamaciau apsizliumbiau
Puiki grupe Sunkesnes muzikos iki ju apskritai neklausiau. A7X viska pakeite apverte mano pasauli aukstyn kojom. Paklausau ju - ir ikvepimas kurti aplanko. Po savaites eisiu i ju koncerta - per savo gimtadieni. Laukiu nesulaukiu. Tikiuosi ivyks D
si grupe yra mano megstamiausiu top'o virsuneje , todel kad man ju visos dainos yra atliktos gerai (ypac Unholy conffesions) ju pasirodymai live yra puikus tai ka as galiu pasakyti
Bat country-uberjega! beast and the harlot-irgi labai gera. siaip patinka
Labai kieta grupe, ypac su gabalu "Beast And The Harlot" jie galetu i klasikiniu roko grupiu sarasa isipaisyti, taip pat "seize the day" netgi skamba senoviskai. siaip liux, geriausia metalo grupe 2006 (pagal "metalines galvos" apdovanojimus)
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2011 m. spalio 11 d. 22:36:20
Užtat dar ir dabar pasileidžiu legendinius kūrinius M.I.A. Strength Of The World, Sieze The Day, Warmness On The Soul ir A Little Piece Of Heaven
2011 m. spalio 11 d. 22:11:57
2011 m. liepos 16 d. 23:42:38
2011 m. liepos 16 d. 22:56:52
2010 m. spalio 22 d. 14:13:15
2010 m. rugpjūčio 16 d. 14:21:48
2010 m. balandžio 5 d. 17:33:19
2010 m. balandžio 4 d. 00:13:13
2009 m. birželio 6 d. 12:32:52
2009 m. birželio 6 d. 09:12:00
2009 m. gegužės 13 d. 09:06:51
[iskarto atsiprasau uz daugybe klaidu]
2007 m. birželio 15 d. 16:14:55
2007 m. birželio 15 d. 16:07:16
man patinka jų savitumas, dainų kompozicija keista, soliakai tercijomis dviem gitarom..
2007 m. balandžio 23 d. 21:41:25
2007 m. balandžio 23 d. 17:16:47
2007 m. balandžio 23 d. 16:12:17
2007 m. kovo 11 d. 21:31:41
wjena gabala ju esu girdejuz, wisai patjko
2006 m. rugsėjo 17 d. 15:57:03
2006 m. rugsėjo 12 d. 21:26:31
2006 m. rugsėjo 8 d. 19:45:38