Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Talismanas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Mirtis
2006 m. birželio 30 d. 18:55:15
Mano talismaną kartu su pinigais pavogė kažkoks asilas prieš kelis mėnesius. Nesakysiu, kas ten buvo, kad nepasinaudotų.

2006 m. birželio 27 d. 17:53:41
Turiu...Pakabuka-sirdele,kurio kitoje puseje parasyta-two hearts walking together.Nuo buvusio mano vaikino.

Atsakyti
liucytia
2006 m. birželio 17 d. 23:48:35
šiuo metu turiu du talismanus. tokį nemažą akmenį, kuris atstoja man wieną žmogų ir pačios wašeliu nunertą ilgą apyrankę ir pereinančio siūlo. abudu daiktus stengiuosi wisada turėti ; )

2006 m. birželio 17 d. 19:19:31
kazkada turejau juoda virvute ant kairios rankos,nesiojau ja 4metus, taciau veliau ji tapo blogio isikunijimu,sukarpiau. Dabar nesioju ant kaklo juoda kryziu,saugo,taip pat adata, kuriu niekada nenusiemu.

2006 m. birželio 17 d. 19:13:19
Vaje, kai kurie man atrodo per daug TV ziuri

Atsakyti
Irrma
2006 m. birželio 17 d. 19:08:28
Mano talismanas... Turiu tokį. Šeip jie yra trys, bet tik vienas vatūralus, kaip aš mėgstu sakyti
Beveik niekada nenusiimu tokios nelabai geros būklės monetos - jinai man daug reiškia. Nors tai tik paprastas eilinis niekutis, žurnalo priedas, bet aš ją tiek laiko nešioju, kad be jos darosi bloga
turiu dar akmenuką - rožinį kvarcą - jis bene ilgiau už monetą yra pas mane, bet nešioju retai. geras daiktas, ramina.
nesenai nusipirkau mėlyną akmenuką, kurio pavadinimo dar nežinau. bet irgi teigiamai veikia.

2006 m. kovo 17 d. 20:31:04
Taip, turiu. Niekur neinu be skaplerio (dazniausiai ji nesiojuosi kiseneje). Be jo jauciuosi nesaugi.
Beto nesiskiriu su ziedais ir kryzeliu, turiu jiems irgi priklausomybe... Ir dar tokiam pakabuciui.

2006 m. kovo 17 d. 20:18:24
Ne, nenesa joks daiktas man laimes.

Atsakyti
Vesta-ta
2006 m. kovo 8 d. 19:22:29
mano talismanas yra 3 monetus is ispanijos danijos ir norvegijos...nju jos visos su skilemis...tai jau gavosi kap kolekcionavimas bet man jos tarsi talismanas...visada kabo man antt kaklo...

2006 m. kovo 8 d. 19:01:23
hmm... mano talismanas optimizmas

2006 m. kovo 8 d. 17:20:27
zalios savarzeles

2006 m. kovo 7 d. 20:36:17
Neturiu, ir kazkaip nelabai jis man reikalingas.
ten kaip hole rase kad laime ir pasisekimas priklauso tik nuo taves pacio o ne del kazkokio daikto.

2006 m. kovo 7 d. 19:52:49
Rugiliuke rašė:
deje neturiu... o pati ar turi koki talismana?

neturiu, bet ieskau pakabuko su menuliu

Atsakyti
hole
2006 m. kovo 6 d. 22:30:40
neturiu. kažkada turėjau.ir tik atsikračius jo,supratau,kaip smagu yra suprasti,kad laimė ir pasisekimas priklauso nuo tavęs, o ne nuo kažkokio daiktpalaikio, kurį palikus namuose, iškart smerki save nelaimei,kuri,šitokiu būdu būna tiesiog užprogramuojama.

Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. kovo 6 d. 22:15:23
na pvz zmoniu grupes, vidurineje dar vadinamos klase, talismanas yra tokia maza klases trauma Donatelis. svelniai tariant Donatelis. kazkada yra bandyta tureti talismana, bet kazkaip man sunkoka prisiristi prie daikto taigi talismanu galeciau laikyti pvz savo katina ar dar ka nors gyva.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
SHIT (Užblokuotas)
2006 m. kovo 6 d. 21:19:14
Neturiu. Kažkaip nesu įsiteigus, kad daiktas gali saugot ar sėkmę nešt..

Atsakyti
MoHax
2006 m. kovo 6 d. 21:17:22
neturiu.
norss kartais laikau savo talismanu (pvz ...)
1/2 franko 1965 metu, tokia lyg tai ir sidabrine moneta, Helvetja salis kuria gerbiu, ir myliu.
dar sidabrinis skorpionas (du skorpionai) ant kaklo irgi kaip talismanai, bet jie nevisada man reikalingi, tik kai labai sunku (ypac fiziskai) buna, galvoju apie skorpiona kuris kabo ant mano kaklo, primenu sau kad as irgi skorpionas, nepasidosiu ir kentesiu kiek reikes.

2006 m. kovo 6 d. 19:37:27
deje neturiu... o pati ar turi koki talismana?

2006 m. kovo 6 d. 01:45:35
Manyciau, mano telismanas, kuri visad nesiojuosi - apsaugos runa...

2006 m. kovo 5 d. 22:50:34
Taip, kažkada norėjau turėti talismaną. Pasidariau iš balto stiklo, nusipiešiau ten kažkokį ženklą ir nešiojausi. Bet tai buvo viso labo dirbtinis simbolis, neturėjęs jokios prasmės, tiesiog daiktas be istorijos.
Šiuo metu yra tokia maža graži figūrėlė, kurią laikyčiau talismanu. Sėkmės tikriausiai neneša, bet man simbolizuoja tam tikrus gyvenimo dėsnius, be to, turi itin keistą atsiradimo istoriją. Kartais nešiojuosi. Iš įdomumo.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Flunk Flunk
6,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1918
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Edvis666
  Šiandien apsilankė: 205470