LT United yra tikslus pavadinimas, labai atititinkantis musu tautos reprezentacija.
O ypac taiklus dainos zodziai: We are the winenrs.
Cia tai tikri looseriai tik ir gali save isaukstinti.
dar pridekim Samo "Super" balsini tembra ir Mikutaviciaus nuostabiai "isdainuotas" aukstas natas - tai gausis ypatingos kokybes dainuska uz prieinama kaina lietuviams. Bet europieciams, kurie yra pasiturintis zmones, toks pigus bajeris nepraeis. Liksim bankrote - paskutine vieta garantuota...
lt united knisa, jei erovizijoj dar nebuvom paskutiniai, tai dabar tikrai tokiais patapsim. ir ko tie lietuviai klauso? turbut net zaivaras (sorry aivaras) geriau pavaro!
kodėl bus su islande problemų? Nėra ta jų daina panaši į mūsų, ir šiaip nieko labai jau išsišokėliško nėra, šiek tiek primena Scissors sisters ir tiek. nžn, man tai asmeniškai islandų daina nepatiko, o Lt united sukėlė šypseną;]
IF SPEAKING MY MIND MAKES ME A BITCH, THEN I GUESS THAT\\\'S WHAT I AM
nu man tj ,,, aaa... neptinka nei daina ,nei jos stilius ... o tas senis , kuris išbega i scenos priekį ir ima kratytis kaip ne į tą beprotnamė papuoles be ryšio,,,, ždž žiūrėsim kaip čia viskas bus ...
na ta vakara man jie pasirode tinkamiausi kandidatai lekti i ta eurovizija, na visgi seni scenos vilkai susirinko seip daina nieko ipatinga, bet gal...ajj vistiek nelaimesim tokia jau ta Lietuvos muzikos padange
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2006 m. kovo 29 d. 19:34:58
2006 m. kovo 29 d. 17:45:30
2006 m. kovo 29 d. 13:59:01
O ypac taiklus dainos zodziai: We are the winenrs.
Cia tai tikri looseriai tik ir gali save isaukstinti.
dar pridekim Samo "Super" balsini tembra ir Mikutaviciaus nuostabiai "isdainuotas" aukstas natas - tai gausis ypatingos kokybes dainuska uz prieinama kaina lietuviams. Bet europieciams, kurie yra pasiturintis zmones, toks pigus bajeris nepraeis. Liksim bankrote - paskutine vieta garantuota...
2006 m. kovo 28 d. 13:28:16
2006 m. kovo 27 d. 20:25:35
2006 m. kovo 26 d. 16:26:03
2006 m. kovo 24 d. 18:46:22
As isitikinęs kad bus šakės, geriausiu atveju 15-18vieta.
Jei klystu meskite i mane akmenį
2006 m. kovo 22 d. 08:09:36
2006 m. kovo 20 d. 05:52:41
kodėl bus su islande problemų? Nėra ta jų daina panaši į mūsų, ir šiaip nieko labai jau išsišokėliško nėra, šiek tiek primena Scissors sisters ir tiek. nžn, man tai asmeniškai islandų daina nepatiko, o Lt united sukėlė šypseną;]
2006 m. kovo 19 d. 14:34:10
2006 m. kovo 17 d. 21:41:37
2006 m. kovo 17 d. 13:17:45
2006 m. kovo 17 d. 11:44:47
2006 m. kovo 16 d. 12:01:47
2006 m. kovo 15 d. 16:43:48
2006 m. kovo 15 d. 16:10:44
2006 m. kovo 14 d. 18:57:40
2006 m. kovo 14 d. 18:31:06
2006 m. kovo 12 d. 17:32:07
2006 m. kovo 12 d. 12:26:11