vat vat. nu, ash irgi tiesiog neperneshu tos grupes, bet visuomet atsiras tokiu, kuriems patinka (tik lb gajla kad ju tiek daaaug). taj tegu ir ejna i ju koncerta. negi uzhdrausi?
tegul atvaziuoja,butu smagu pasiziuret kaip paaugles alpste alps del ju, kai juos pamatys..th fanes,siulau ismokt vokiskai pasakyt "as tave myliu",nes jauciu net to nemokat,ka jau kalbet apie dainas,kuriose nesuprantat apie ka dainuoja...be to ,gyvenime neiciau i grupes koncerta kurios vokalisto balsas yra mutuojantis ir baisus..ir dar dainuoja vokiskai,ziauru.
nemegstu TH,vakar maciau kazkoki ju klp.tai buvau sokiruota,antiek trauma gavau.visad maniau,kad ten mergos bet ne ten BERNAI(hmm turbut gejai),KAZKOKIE NEAISKUS JIE MAN.
Kazkodel tos jaunosios tokio hotel fanes isisvaizuoja, kad jie atvyks i Lietuva, ir is karto kuria nors pamate koncerte tie bilai ir tomai isimyles. Naivuoles. Del ko daugiau cia kai kurios ju taip noretu ir lauktu?
erqtja rašė: diewe susimuskit del tu
TH... nei ten jie kazkokie GODai nei nea..kiekwienam sawas skonis..patinka arba ne.. cheezus...
man pwz is prazdiu patiko irgi kazkiek miriau ,bet perejau prie rimtesnes muzikos..tataigi... gana cia pjautis kaip kates su sunim,gana cia wiesai zarnas wieni kitems paleidinet...
na tikiuosi manes nieks neprimus, jei pasakysiu savo nuomone. man tokia muzika patinka, taciau jie nepatinka kazkaip juokingai man jie atrodo. dar skaiciau straipsni sian kai jie kalbejo apie sexa, tai joo... juokiausi kaip reikiant... peace!
dieve tu mano, kodel nei viena normali grupe negali apsilankyti Lietuvoje :< vis koks nors slamstas, o cia dar ir Vokiskas...
TH... nei ten jie kazkokie GODai nei nea..kiekwienam sawas skonis..patinka arba ne.. cheezus...
man pwz is prazdiu patiko irgi kazkiek miriau ,bet perejau prie rimtesnes muzikos..tataigi... gana cia pjautis kaip kates su sunim,gana cia wiesai zarnas wieni kitems paleidinet...
išsilavinęs,,, negaliu sakyt, kad aš kažkoks stebuklas, bet nerašinėju tokių
"intelekutalių" komentarų.... Man jie (TH) patinka, ir lb noriu jų konco..
O 500 Lt tikrai nekainuos, nes Europoje ir tai 100 Lt nesiekia...
Aišku, faktas, kad pas mus gali užsiplėšti daugiau..
is pazystamos girdejaw kad bilietu kaina 500lt pirma eile 170lt paskutine cia tik gandai bet galimas dalykas kad tajp ir bus ... Neuzdirbtu jie... tokios kajnos uz nieka
Chyzus zmones, ir kuom jie jumis traukia? Isvaizda ar muzika? Niekaip nesuprantu, kaip to vokisko slamsto klausyt..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 6 d. 12:27:05
2006 m. liepos 29 d. 21:39:59
2006 m. liepos 29 d. 18:21:40
2006 m. liepos 29 d. 18:14:38
2006 m. liepos 29 d. 17:13:50
2006 m. liepos 20 d. 18:42:35
2006 m. liepos 20 d. 18:32:58
nelabai noreciau kad jie cia atvaziuotu nes man ju dainos ir jie patys nepatinka.Nesuprantu del ko vokieciai taip juos megsta...
aga - o vanilla ninja tai jiems ne kiek nenusileidzia, todel tokiu juokingu apmastymu tau neturetu kilt
2006 m. liepos 20 d. 18:29:51
diewe susimuskit del tu
TH...
man pwz is prazdiu patiko irgi kazkiek miriau ,bet perejau prie rimtesnes muzikos..tataigi...
butu idomu isgirst ka tu vadini "rimta muzika"
2006 m. liepos 20 d. 18:24:51
nelabai noreciau kad jie cia atvaziuotu nes man ju dainos ir jie patys nepatinka.Nesuprantu del ko vokieciai taip juos megsta...
tu pazek kokio amciaus vokietciai megsta juos ir suprasi
atsiprasau, turejau omeny, amziaus,chi
2006 m. liepos 20 d. 18:23:31
tu pazek kokio amciaus vokietciai megsta juos ir suprasi
2006 m. liepos 20 d. 18:22:01
2006 m. liepos 20 d. 18:06:55
2006 m. liepos 20 d. 18:06:15
2006 m. liepos 20 d. 17:56:25
TH...
man pwz is prazdiu patiko irgi kazkiek miriau ,bet perejau prie rimtesnes muzikos..tataigi...
2006 m. liepos 6 d. 23:33:10
grynas šūdas.
tokius tik naikint.
"JO"... "Tikrai" .. tuoj aš tave kai panaikinsiu, my dear flooder
Užknisa tokie "aukšto lygio" komentarai, matos, kas žmogus nelabai
išsilavinęs,,, negaliu sakyt, kad aš kažkoks stebuklas, bet nerašinėju tokių
"intelekutalių" komentarų.... Man jie (TH) patinka, ir lb noriu jų konco..
O 500 Lt tikrai nekainuos, nes Europoje ir tai 100 Lt nesiekia...
Aišku, faktas, kad pas mus gali užsiplėšti daugiau..
2006 m. liepos 6 d. 21:52:41
Apsirikau.
Bet šeip tai kas iš to?
Kas norės tas nueis.
2006 m. liepos 6 d. 21:47:33
tokius tik naikint.
2006 m. birželio 17 d. 12:52:45
2006 m. birželio 1 d. 11:51:22
2006 m. birželio 1 d. 10:59:39