Schrei rašė: Whatsername---> klausyk, taj tu cia kanori ta ir rasaj o mes turim dar tau aciu pasakyt uz tavo nuvalkiota nuomone, varyt i green day foruma ir dievink ten juos.
a ko ce tayp zewrey jus tay th ir ce galit dievint
Tokio Hotel fanclubas Lietuvoje susisieke su viena firma organizuojancia koncertus lietuvoje.Mums pasake,kad yra galimybiu,kad koncertas ivyks,bet jie nezino ju honoraro ir bijo kad gali nesurinkti pinigu.Pazadejo pasidometi.
Taigi,mes dabar buriame visus fanus.
Apsilankykit www.tokiohotel.ten.lt
mechanical_animal rašė: Xpo---> tokio hotel - vokieciu paaugliu grupe kuri zaibiskai ispopuliarejo praeitu metu vasaros pabaigoj, o siaip yra tox dalykas kaip paieska, ten daugiau informacijos rasi
Nors nieko apie ją nežinau, bet galvoju, kad kaip ir visos
paauglių grupės ji (sulaukusi šlovės ir uždirbusi pinigų) išsiskirstys, dainininkai pradės solo karjerą ir viskas.
Xpo---> tokio hotel - vokieciu paaugliu grupe kuri zaibiskai ispopuliarejo praeitu metu vasaros pabaigoj, o siaip yra tox dalykas kaip paieska, ten daugiau informacijos rasi
man idomu kiek ten tom panelem ju muzika patinka... kazi ar bent puse is ju zino,apie ka jie dainuoja.. manau visas tas ju bumas,dl tariamai nezmogiskai grazaus vokalo..
Kam nežinant nė vienos dainos ir nemėgstant,eiti?
Ir taip bus,manau,gerų koncertų ir be TH todėl geriau pinigus pasitaupyti ir svetimų nelesti.
cia dar labai rimtas klausimas ar tikrai ne vienos ju dainos negirdejai ir ar nepatinka - internetas erdve kurioje zmones uzhsideda didziausias kaukes
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 1 d. 10:55:34
2006 m. gegužės 30 d. 11:42:19
2006 m. gegužės 30 d. 10:21:17
Whatsername---> klausyk, taj tu cia kanori ta ir rasaj o mes turim dar tau aciu pasakyt uz tavo nuvalkiota nuomone, varyt i green day foruma ir dievink ten juos.
a ko ce tayp zewrey
2006 m. gegužės 30 d. 10:07:10
2006 m. gegužės 20 d. 16:12:46
Tokio Hotel fanclubas Lietuvoje susisieke su viena firma organizuojancia koncertus lietuvoje.Mums pasake,kad yra galimybiu,kad koncertas ivyks,bet jie nezino ju honoraro ir bijo kad gali nesurinkti pinigu.Pazadejo pasidometi.
Taigi,mes dabar buriame visus fanus.
Apsilankykit www.tokiohotel.ten.lt
P.S. Antifanai nelaukiami
2006 m. gegužės 15 d. 19:40:33
Ir kokios bilietu kainos ? nors neisiu vistiek smalsu
paciam idomu kiek metu jei tau 16-18 metu bernai dar vaikai
na, jau netgi ne 16-18, o16-19 ... kazin ku bulleTz waikus pamate?
2006 m. gegužės 15 d. 13:47:56
Ir kokios bilietu kainos ? nors neisiu vistiek smalsu
paciam idomu kiek metu jei tau 16-18 metu bernai dar vaikai
2006 m. gegužės 7 d. 19:07:54
2006 m. gegužės 6 d. 18:34:33
2006 m. gegužės 6 d. 18:24:56
2006 m. gegužės 6 d. 18:17:01
Xpo---> tokio hotel - vokieciu paaugliu grupe kuri zaibiskai ispopuliarejo praeitu metu vasaros pabaigoj, o siaip yra tox dalykas kaip paieska, ten daugiau informacijos rasi
Nors nieko apie ją nežinau, bet galvoju, kad kaip ir visos
paauglių grupės ji (sulaukusi šlovės ir uždirbusi pinigų) išsiskirstys, dainininkai pradės solo karjerą ir viskas.
2006 m. gegužės 6 d. 15:38:32
2006 m. gegužės 6 d. 15:35:14
2006 m. gegužės 5 d. 20:59:12
2006 m. gegužės 4 d. 21:41:12
2006 m. gegužės 4 d. 17:18:45
2006 m. gegužės 1 d. 18:39:14
2006 m. balandžio 25 d. 08:20:21
nenustebciau jei cia daugelis varanciu ant tokio hotel nusipirktu tokio hotel bilietus jej tik jie lietuvoj pasirodytu ir patys pirmi brautusi prie scenos...
O aš nustebčiau...
Kam nežinant nė vienos dainos ir nemėgstant,eiti?
Ir taip bus,manau,gerų koncertų ir be TH
cia dar labai rimtas klausimas ar tikrai ne vienos ju dainos negirdejai ir ar nepatinka - internetas erdve kurioje zmones uzhsideda didziausias kaukes
2006 m. balandžio 21 d. 23:08:13
2006 m. balandžio 21 d. 19:53:19