| Puslapiai: 1 ... 91011121314151617 |
|
2006 m. kovo 23 d. 16:15:35 |

|
2006 m. kovo 23 d. 16:07:31 |
|
2006 m. kovo 23 d. 14:29:37 |
|
2006 m. kovo 22 d. 20:17:02 |
|
2006 m. kovo 21 d. 08:53:01 |
|
2006 m. kovo 19 d. 15:54:15 |
| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Joan of Arc (Maid of Orleans)OMD |

2006 m. kovo 28 d. 16:15:35
Hermiona---> is kokio misko islindus, o gal ziemos miegu miegojai?
Tik_Ieva---> gal turi problemu su lytimis? zinok jei neskiri lyciu ar nesugebi ju nustatyti, tai zinok patarimas butu geriau ne nelysti i forumus, nes geriausiu atveju apsijuoxi...
labai atsiprashau, jei ka yzheidzhiau, bet galiu pasakut, kad ne ash veina ju lyties negalejau nuspet...viena vakara, uzhejo brolis, mazhiukas pirmokas y kambary ir manes paklause:"chia berniukas, ar mergaite dainuoja?" neatsimenu y kury jis ten parode...bet ash atsakiau:"nezhinau"....tai va...ir dar daug kur esu girdejus kad jie y bernus nepanashus...taigi nera chia ko varyt ant manes...beja man tavo patarimu taip pat nereikia...nes nemanau, kad labai chia jau ash apsijuokiau...
2006 m. kovo 28 d. 15:53:08
2006 m. kovo 28 d. 15:51:35
2006 m. kovo 28 d. 15:44:58
Į koncertą - N16.
O jei atvažiuotų - man jokio skirtumo. Galėčiau pastebėti masinę psichozę.
2006 m. kovo 28 d. 15:44:31
2006 m. kovo 28 d. 15:41:14
2006 m. kovo 27 d. 22:16:45
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 27 d. 22:11:04
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 27 d. 21:46:36
o del tu lyciu neskyrimo... tai cia db pasidare kaip ir kietumo irodymas jei neatskyrei billas pana ar baxuras... wa vienas sako kiek ziuri tiek neskiria, kitas nori kieciau pasakyt tai jau ir lazinosi. skaitosi kuo ilgiau neatskyriau tai tuo kietesnis. cia tik proto lygi parodo tokios nesamones. tyletu shiknas uzspaude tai ne dar pasiskelbs kad neskiria berno nuo panos. geda
2006 m. kovo 27 d. 16:50:24
2006 m. kovo 24 d. 14:15:44
2006 m. kovo 24 d. 08:56:55
Tik_Ieva---> gal turi problemu su lytimis? zinok jei neskiri lyciu ar nesugebi ju nustatyti, tai zinok patarimas butu geriau ne nelysti i forumus, nes geriausiu atveju apsijuoxi...
2006 m. kovo 23 d. 21:23:52
pritariu
šiaip mano manymui čia tipo kažkas varo ant kažkeino nuomonės [me kažkaip neatsiemna nuku] nu krč.. nesuparntu žmogus turi būtent SAVO nuomonę. jo manymuj th yra šė nu ir gerai.. krč dabar jei jau nuomonė nepanaši į tavo tai ir reikai pradėt varyt kad jsi debilas..
Hmm...gydikis vaike, kam tada tu cia rasineji? forumai yra tam kad zmones isreikstu savo nuomone ir diskutuotu, prisimink DISKUTUOTU, kad visi gintu SAVO nuomone ir irodytu jog yra teisus, kad bendrautu ir gincytusi