Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Tokio Hotel" - Lietuvoje?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 91011121314151617
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Tik_Ieva
2006 m. kovo 28 d. 16:15:35
mechanical_animal rašė:
Hermiona---> is kokio misko islindus, o gal ziemos miegu miegojai?
Tik_Ieva---> gal turi problemu su lytimis? zinok jei neskiri lyciu ar nesugebi ju nustatyti, tai zinok patarimas butu geriau ne nelysti i forumus, nes geriausiu atveju apsijuoxi...

labai atsiprashau, jei ka yzheidzhiau, bet galiu pasakut, kad ne ash veina ju lyties negalejau nuspet...viena vakara, uzhejo brolis, mazhiukas pirmokas y kambary ir manes paklause:"chia berniukas, ar mergaite dainuoja?" neatsimenu y kury jis ten parode...bet ash atsakiau:"nezhinau"....tai va...ir dar daug kur esu girdejus kad jie y bernus nepanashus...taigi nera chia ko varyt ant manes...beja man tavo patarimu taip pat nereikia...nes nemanau, kad labai chia jau ash apsijuokiau...

2006 m. kovo 28 d. 15:53:08
Neturiu medicinininės kvalifikacijos,bet manau,kad psichika irgi priskiriama sveikatai.

2006 m. kovo 28 d. 15:51:35
Kokia sveikata? - psichika

2006 m. kovo 28 d. 15:44:58
Pasaugokite paauglių sveikatą.
Į koncertą - N16.

O jei atvažiuotų - man jokio skirtumo. Galėčiau pastebėti masinę psichozę.

2006 m. kovo 28 d. 15:44:31
Transfestitu shou

2006 m. kovo 28 d. 15:41:14
The_Wicked_One ---> turiu tawe nuvilt, nes klysti del ju teveliu ir del muzikos irasinejimo

2006 m. kovo 27 d. 22:16:45
beto ju teveliai turetu buti begalo turtingi kad iskist eilinius paauglius dazytom akim i pasauline POP muzikos rinka. vietoj to, kad vaikuciai pasidometu elementariu muzukos pradzaimoksliu, kad galetu minimaliai ivertinti muzikantu sugebejimus, jie ima alpti del pirmos grupes , kuria parodo per VIVA. siaubas. galiu lazintis, kad gitarines partijas igroja ten ne jie o kokie kiti muzikantai

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. kovo 27 d. 22:11:04
as maciau tik tos grupes nuotraukas. ir nenoriu ju isgirst. o dar apie muzika ismananciu zmoniu komentarai kazkaip atkrate. arba dar protingu merginu komentarai "as klausau tokio hotel, nes man pagrindinis dainuotojas grazus" bernai beproto baisus, kiek teko girdet, muzika visiskai slamstas. jeez..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
ZEITGEIST
2006 m. kovo 27 d. 21:46:36
tirai eiciau jei tik galeciau.
o del tu lyciu neskyrimo... tai cia db pasidare kaip ir kietumo irodymas jei neatskyrei billas pana ar baxuras... wa vienas sako kiek ziuri tiek neskiria, kitas nori kieciau pasakyt tai jau ir lazinosi. skaitosi kuo ilgiau neatskyriau tai tuo kietesnis. cia tik proto lygi parodo tokios nesamones. tyletu shiknas uzspaude tai ne dar pasiskelbs kad neskiria berno nuo panos. geda

2006 m. kovo 27 d. 16:50:24
Taip. Tiesiog kai kurie čia ateina išsilieti ant kitų, gadinti kitiems nuotaiką. Jie tiesiog pyktybiniai. Gal jiems išsilieti nepavyksta realybėje.

2006 m. kovo 24 d. 14:15:44
bet tai as irgi manau kad tos jusu diskusijos kartais nera visai diskusijos nes cia kitus taip apvaro ir suvarto vietoj to kad normaliai parasytu savo nuomone ir kodel nepatinka tavo nuomone...

2006 m. kovo 24 d. 08:56:55
Hermiona---> is kokio misko islindus, o gal ziemos miegu miegojai?
Tik_Ieva---> gal turi problemu su lytimis? zinok jei neskiri lyciu ar nesugebi ju nustatyti, tai zinok patarimas butu geriau ne nelysti i forumus, nes geriausiu atveju apsijuoxi...

Atsakyti
Schrei
2006 m. kovo 23 d. 21:23:52

pritariu
šiaip mano manymui čia tipo kažkas varo ant kažkeino nuomonės [me kažkaip neatsiemna nuku] nu krč.. nesuparntu žmogus turi būtent SAVO nuomonę. jo manymuj th yra šė nu ir gerai.. krč dabar jei jau nuomonė nepanaši į tavo tai ir reikai pradėt varyt kad jsi debilas..

Hmm...gydikis vaike, kam tada tu cia rasineji? forumai yra tam kad zmones isreikstu savo nuomone ir diskutuotu, prisimink DISKUTUOTU, kad visi gintu SAVO nuomone ir irodytu jog yra teisus, kad bendrautu ir gincytusi klausk gal da kas neaisku?

2006 m. kovo 23 d. 16:15:35
Tik_Ieva rašė:
ash eijchiau, nes norechiau zhinot del ko chia tos mergos taip del ju alpsta...man nesuprantama...lyities nuspet neymanoma...+ dar chiuju 88 procentai lietuviu klausytoju neraukia apie ka jie ten dainuoja...

pritariu
šiaip mano manymui čia tipo kažkas varo ant kažkeino nuomonės [me kažkaip neatsiemna nuku] nu krč.. nesuparntu žmogus turi būtent SAVO nuomonę. jo manymuj th yra šė nu ir gerai.. krč dabar jei jau nuomonė nepanaši į tavo tai ir reikai pradėt varyt kad jsi debilas..

Atsakyti
Tik_Ieva
2006 m. kovo 23 d. 16:07:31
ash eijchiau, nes norechiau zhinot del ko chia tos mergos taip del ju alpsta...man nesuprantama...lyities nuspet neymanoma...+ dar chiuju 88 procentai lietuviu klausytoju neraukia apie ka jie ten dainuoja...

2006 m. kovo 23 d. 14:29:37
Tricksy---> patiekk manim jam ir desimto neuzhtex, bergzdiai stengsis su lyg kiekviena vokiska daina gilinti savo neapykanta, kuri yra visiskai nepgrysta

Atsakyti
Tricksy
2006 m. kovo 22 d. 20:17:02
EgzistencinisNerimas rašė:
Kai kartą netyčia užtikau juos shrei'inant per kažkokį vokiečių kanalą (ir kai dar kartą supratau, kad nemėgstu vokiečių visai ne dėl jų polinkių nacionalizmui), pamaniau - cha! Jaunieji pop-rockeriai! 13-14 metu.
O staigai, mano siaubui, paaiškėja, kad vidutinis jų amžius lygus maniškiui! Brrr...

Hm.. ir kdl gi dar karta supratai, kad nemegsti vokieciu? vieno karto neuzteko?

2006 m. kovo 21 d. 08:53:01
EgzistencinisNerimas---> nejaugi?? na pagal nusišnekėjimo lygi tai ir 15 neduočiau tau... ir isvis tavo kazkox nesveikas poziuris apskritai i daug ka "dar karta isitikinau kad nemegstu vokieciu" taip tik visikas nevisprotis galejo parasyti, suprantu turetum priezasti realia, o ne todel kad turi tokiu grupiu kaip TH, dar karta kartoju tu totalus vargselis..

Atsakyti
Hermiona
2006 m. kovo 19 d. 16:30:15

važiuoja ar nevažiuoja vistiek neečiau XD

Atsakyti
EgzistencinisNerimas
2006 m. kovo 19 d. 15:54:15
Kai kartą netyčia užtikau juos shrei'inant per kažkokį vokiečių kanalą (ir kai dar kartą supratau, kad nemėgstu vokiečių visai ne dėl jų polinkių nacionalizmui), pamaniau - cha! Jaunieji pop-rockeriai! 13-14 metu.
O staigai, mano siaubui, paaiškėja, kad vidutinis jų amžius lygus maniškiui! Brrr...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

All That Remains All That Remains
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1582
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 213016