War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. kovo 31 d. 14:00:58
metalikas rašė: cai prasidejo tema apie metala pradeda formuotis
Čia toks pavyzdys buvo... Jasaz rašė kad beveik viskas kas šiuolaikiška yra bullshit... Tai aš kaip pvz daviau kad dabartinių pvz metal grupių undergroude, nu ne visai dabartinių bet gal iki 2000-ųjū metų gerų galima atrast...
O šiaip rimtai trint temą reik...
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. kovo 30 d. 23:12:52
jasaz rašė: taip, beveik viskas kas siuolaikiniska yra bullshit
Nebūtinai... Pvz undergroudinių dabartinių metalo grupių daug gerų galima atrast pasidomėjus, kurios daug geresnės už visokias išaukštintas Metallikkas ir Megadeth... (ČIa kaip Pvz)
Žinoma. Idealogija tokia - kuo daugiau triukšmo ir kuo šlykštesnių tekstų. Bet štai, kažkada netgi labai gera/gražu atrodė. Vai, kaip laikai keičiasi.
Kas dėl ND, Death - tai jie apskritai nuostabūs dainų tekstų kūrėjai. Šitai aš pripažįstu ir jų tikrai nesipurtau. Vis dar patinka.
2009 m. kovo 12 d. 23:13:12
Blackened rašė:
War_Zone rašė:
Blackened rašė: Visai neseniai pilnu tempu klausyti ir CC, ir ND, ir Nile ir dar gyvas velnias kitų metalo grupių. Ir tada matyta vaje kokia vertė/prasmė ir bla bla bla.
Na jei ND, tuo labiau NILE turi prasmės daugiau nei bet kas kitas iš tikrūjų...
Žinoma turi, neneigiu to. Ne daugiau nei kas kitas, bet turi. Tik kad visai neseniai matyta prasmė ir visokiuose goregrinduose. Tikrai giliai kapstytis žarnose ir š... reiktų, kad tą prasmę atrastum.
Blackened rašė: Visai neseniai pilnu tempu klausyti ir CC, ir ND, ir Nile ir dar gyvas velnias kitų metalo grupių. Ir tada matyta vaje kokia vertė/prasmė ir bla bla bla.
Žinoma turi, neneigiu to. Ne daugiau nei kas kitas, bet turi. Tik kad visai neseniai matyta prasmė ir visokiuose goregrinduose. Tikrai giliai kapstytis žarnose ir š... reiktų, kad tą prasmę atrastum.
2009 m. kovo 12 d. 23:06:54
Draugiškas patarimas - tokių klaidų nebedaryk. Blackened nedidelė, bet turi draugų. Ir šiaip galyyynga (citavau Blackened)
Čia aš dėl War_Zone muzikos. Visai neseniai pilnu tempu klausyti ir CC, ir ND, ir Nile ir dar gyvas velnias kitų metalo grupių. Ir tada matyta vaje kokia vertė/prasmė ir bla bla bla. Dabar pasikeitė kiek tas muzikinis skonis - geras senas klasikinis ir hard rokas išstūmė visus brutalus/black'us/death'us ir goregrind'us. Nesakau, kad neklausau jų dabar. Carcass, ND ir Death dažni svečiai playlist'e.
(o už tokias mintis, kad aš klausiau/klausau "kažko tokio ką ji" tai tu prisišauksi bėdą juokauju, bet visgi... kas per mintys)
Ar, baigsi, nepailstantis kovotojau už teisingą muziką? Nori žmogus - tegul klauso. Negi tau skauda nuo to, kad ji klauso nekokios muzikos? Svarbu tu klausai tai, kas turi vertę. Nors dabar dėl to kiek pasiginčyčiau, taip iš dabartinės pozicijos. Bet tebūnie pati gi dar visai neseniai tokios muzikos klausiau (ir tebeklausau dabar, tik mažiau. gerooookai mažiau )
Oho oho, ar aš nesupratau, ar tu klausei kažko tokio ką ji? Įdomu. Nepuolu, žinoma, pats juk klausiau š iki vasaros.
Ar, baigsi, nepailstantis kovotojau už teisingą muziką? Nori žmogus - tegul klauso. Negi tau skauda nuo to, kad ji klauso nekokios muzikos? Svarbu tu klausai tai, kas turi vertę. Nors dabar dėl to kiek pasiginčyčiau, taip iš dabartinės pozicijos. Bet tebūnie pati gi dar visai neseniai tokios muzikos klausiau (ir tebeklausau dabar, tik mažiau. gerooookai mažiau )
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. kovo 31 d. 15:33:26
2009 m. kovo 31 d. 14:00:58
cai prasidejo tema apie metala pradeda formuotis
O šiaip rimtai trint temą reik...
2009 m. kovo 31 d. 13:42:55
2009 m. kovo 30 d. 23:12:52
taip, beveik viskas kas siuolaikiniska yra bullshit
Nebūtinai... Pvz undergroudinių dabartinių metalo grupių daug gerų galima atrast pasidomėjus, kurios daug geresnės už visokias išaukštintas Metallikkas ir Megadeth... (ČIa kaip Pvz)
2009 m. kovo 30 d. 22:46:05
2009 m. kovo 30 d. 22:40:26
man tai kaip ir dauguma - viena nesamoningiausiu grupiu, bet kala pinigus kaip tokia jauna grupe, tai ziauriai masiskai jauciu
Sutinku, dabar masės visokį šūūūūdą mėgsta klausyt, o gera muziką klauso palyginus mažas kiekis žmonių...
2009 m. kovo 30 d. 22:36:03
2009 m. kovo 12 d. 23:18:32
Goregrindas tai šūdas..
Žinoma. Idealogija tokia - kuo daugiau triukšmo ir kuo šlykštesnių tekstų. Bet štai, kažkada netgi labai gera/gražu atrodė. Vai, kaip laikai keičiasi.
Kas dėl ND, Death - tai jie apskritai nuostabūs dainų tekstų kūrėjai. Šitai aš pripažįstu ir jų tikrai nesipurtau. Vis dar patinka.
2009 m. kovo 12 d. 23:13:12
Visai neseniai pilnu tempu klausyti ir CC, ir ND, ir Nile ir dar gyvas velnias kitų metalo grupių. Ir tada matyta vaje kokia vertė/prasmė ir bla bla bla.
2009 m. kovo 12 d. 23:10:51
Visai neseniai pilnu tempu klausyti ir CC, ir ND, ir Nile ir dar gyvas velnias kitų metalo grupių. Ir tada matyta vaje kokia vertė/prasmė ir bla bla bla.
2009 m. kovo 12 d. 23:06:54
2009 m. kovo 12 d. 21:59:23
Susimaišiau, šiaip nebūčiau pagalvojęs.
Draugiškas patarimas - tokių klaidų nebedaryk. Blackened nedidelė, bet turi draugų. Ir šiaip galyyynga (citavau Blackened)
Galyyynga, taigi. O atsiprašymai priimti, nors aš vis dar kiek pasibaisėjus tamstos LoseControl mintim
2009 m. kovo 12 d. 21:56:27
2009 m. kovo 12 d. 21:54:49
Susimaišiau, šiaip nebūčiau pagalvojęs.
2009 m. kovo 12 d. 21:43:38
2009 m. kovo 12 d. 21:41:57
Oho oho, ar aš nesupratau, ar tu klausei kažko tokio ką ji? Įdomu. Nepuolu, žinoma, pats juk klausiau š iki vasaros.
Čia aš dėl War_Zone muzikos. Visai neseniai pilnu tempu klausyti ir CC, ir ND, ir Nile ir dar gyvas velnias kitų metalo grupių. Ir tada matyta vaje kokia vertė/prasmė ir bla bla bla. Dabar pasikeitė kiek tas muzikinis skonis - geras senas klasikinis ir hard rokas išstūmė visus brutalus/black'us/death'us ir goregrind'us. Nesakau, kad neklausau jų dabar. Carcass, ND ir Death dažni svečiai playlist'e.
(o už tokias mintis, kad aš klausiau/klausau "kažko tokio ką ji" tai tu prisišauksi bėdą
2009 m. kovo 12 d. 21:31:50
ŠŠŠ ten...
Ar, baigsi, nepailstantis kovotojau už teisingą muziką?
2009 m. kovo 12 d. 21:27:15
as ta pati galiu pasakit apie grupes tawo sarase
Hahaha, nemanau, kad esi ką nors klausius iš grupių mano profily, o jei ir esi - ne tau apie muzika šnekėt ;]
ŠŠŠ ten...
2009 m. kovo 12 d. 21:16:55
ŠŠŠ ten...
2009 m. kovo 12 d. 21:15:19