Doshke rašė: o as pabijociau isileist i Lietuva keturis (ar kiek ten ju) nepilnamecius, atrodancius, kaip homoseksualai, o gal ir esancius tokiais. na ir koks pavizdys vaikams?!
na ir kuris tau is ju panasus i homosexuala? billas? jis greiciau panasus i unisexa, o tai gana didelis skirtumas.
o as pabijociau isileist i Lietuva keturis (ar kiek ten ju) nepilnamecius, atrodancius, kaip homoseksualai, o gal ir esancius tokiais. na ir koks pavizdys vaikams?!
Nevarykit ant tokyjo hotel. jie didziausi sexiai Tik kad jaunesni uz mane ale jei jau atvazhiuotu y lt tai butinai susitikciau su tuo pagrindiniu but neblogai jo pana butu: daug bapkiu, puokuojies zurnalo virseliuos... mhmhm....... TOKYJO HOTEL LIETUVON
Hmm.. Neseniai tevukas nusipirko sautuva katem per morciu apramint.. Butu faina akcija atrakcija Pykst i Billa!!! Siaip galetu uzdraust toki reiskini, manau psichikai kenkia, ypac mazu 15 mergaiciu psichikai... Ir dar, as vis tiek nesuprantu, kodel tas billas visdar dainuoja plonu mergaitisku balseliu? Kazkada girdejau ganda, kad anas moteriskus hormonus geria , kad balsas nesikeistu... gal teisybe... Beje as ilgai netikejau, kad ten yra berniokas, netgi buvau susilazines... Et pralosiau...
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
betruko Sobu Kirifudos Lietuvoj...ir taip per telika gali prisiziuret, dar matai i Lt uzsimane beje, kai pirma kart pamaciaw, pamaniaw, ka mergu grupe... sunkiai pakeiciaw nuomone, kol pagaliaw mane itikino, kad ten bachuriukai
eikit, normaliai dabar tie jo plaukai atrodo, jis dbr panasus i tipini japonisko filmuko koki nors personaza, su visur styranciais plaukais, juk tokio ;]
aš tai skaitau, kad tos paauglytės nė velnio jų neklauso... išsidirbinėja, norėdamos 'gerą gotišką emišką stiliuką' išlaikyt... nors kas ten jas žino
bet baisu baisu...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. birželio 8 d. 09:57:36
2007 m. birželio 8 d. 09:57:08
2007 m. birželio 8 d. 02:14:16
o as pabijociau isileist i Lietuva keturis (ar kiek ten ju) nepilnamecius, atrodancius, kaip homoseksualai, o gal ir esancius tokiais. na ir koks pavizdys vaikams?!
na ir kuris tau is ju panasus i homosexuala? billas? jis greiciau panasus i unisexa, o tai gana didelis skirtumas.
2007 m. gegužės 24 d. 20:26:34
2007 m. gegužės 17 d. 16:01:39
2007 m. gegužės 17 d. 15:31:33
2007 m. gegužės 17 d. 15:27:57
2007 m. gegužės 17 d. 14:03:48
2007 m. gegužės 17 d. 13:03:46
Kaimas kažkoks.. ;x
2007 m. balandžio 26 d. 19:42:26
2007 m. balandžio 21 d. 14:56:45
Na ką - sulaukėt? Atvažiuoja jie. Atvažiuoja. www.EuropeanHitRadio.lt.
ot gražiai paauglius išdūrė... Atkreipkit dėmesį, kurią dieną ta žinia buvo paskelbta....
2007 m. balandžio 21 d. 12:30:38
2007 m. balandžio 17 d. 08:29:43
2007 m. balandžio 17 d. 01:43:58
2007 m. balandžio 7 d. 12:29:57
2007 m. balandžio 7 d. 10:59:24
TOKIO HOTEL slyksciausia grupe pasaulyje... ypac tas Bill'as... kaip merg kokia atrodo... feee...
2007 m. balandžio 4 d. 20:14:27
bet baisu baisu...
2007 m. balandžio 4 d. 20:00:32
TOKIO HOTEL slyksciausia grupe pasaulyje... ypac tas Bill'as... kaip merg kokia atrodo... feee...
visi ten mergos
2007 m. balandžio 4 d. 19:35:48
2007 m. balandžio 4 d. 19:31:10