taip jau jie ir atvaziuos....mano klasioke (ju didziausia fane) sake kad lietuvoi jiems cia ne lygis ir tipo per mazas honoraras....nu ir duoda vaikai- matai per mazas jiems honoraras
enigmatic rašė: Bekeliaujant pro Vokietiją kelių vokiečių devyniolikmečių panų paklausiau, ar joms patinka TĮokio Hotel. Jos taip nustebo ir pasakė "žinoma, kad ne, bent jau Vokietijoje jie populiarūs tik tarp 12 - 14 metų amžiaus vaikų".
nu taj ajsku kokia devyniolikmete gali megt uz save jaunesnius??? zinot o as paklausiau keliu 30-meciu ka jos apie juos mano ...ir nepatikesit-JOM JIE NEPATINKa!!!!! zinot ce buvo kiek nusisneketa apie tas 19metes !
enigmatic rašė: Bekeliaujant pro Vokietiją kelių vokiečių devyniolikmečių panų paklausiau, ar joms patinka TĮokio Hotel. Jos taip nustebo ir pasakė "žinoma, kad ne, bent jau Vokietijoje jie populiarūs tik tarp 12 - 14 metų amžiaus vaikų".
turiu nemazai vokietijoj pazystamu, kurie irgi teigia ta pati, taciau sako kad yra nemazai ir tokiu , kaip cia pasakius, melagiu (va!), kurie teigia viena, o klauso visai ka kita. tas pats cia ir lietuvoj
Jie nera labai blogi, bet ir ne is paciu geriausiu. Klausyt galima ir tiek ziniu. Is pradziu maniau, kad ten ir panu yra, o pasirode ten vien vaikinai.
2006 m. rugpjūčio 28 d. 16:07:57
Tas vokalas tai labiausiai man nepatinka..Nu i n(pyp)..Ivaizdis..Hmm...O sheip lyg ir visi bahurai ten ...Ir ishvis baikit cia varyt..Ash dievinu ta grupe
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. spalio 24 d. 19:36:23
2006 m. spalio 24 d. 19:19:51
2006 m. spalio 24 d. 18:41:00
2006 m. spalio 9 d. 20:59:14
2006 m. spalio 9 d. 20:35:57
2006 m. rugsėjo 30 d. 12:02:22
jo, atvaro ir koncertuos mano namuose. Bilietai po 100 lt, pinigai negrazinami
2006 m. rugsėjo 23 d. 15:00:09
2006 m. rugsėjo 23 d. 11:32:18
2006 m. rugsėjo 23 d. 10:28:52
2006 m. rugsėjo 11 d. 00:16:25
2006 m. rugsėjo 10 d. 12:23:32
2006 m. rugsėjo 3 d. 11:19:38
Bekeliaujant pro Vokietiją kelių vokiečių devyniolikmečių panų paklausiau, ar joms patinka TĮokio Hotel. Jos taip nustebo ir pasakė "žinoma, kad ne, bent jau Vokietijoje jie populiarūs tik tarp 12 - 14 metų amžiaus vaikų".
nu taj ajsku kokia devyniolikmete gali megt uz save jaunesnius??? zinot o as paklausiau keliu 30-meciu ka jos apie juos mano ...ir nepatikesit-JOM JIE NEPATINKa!!!!!
2006 m. rugpjūčio 29 d. 11:44:19
2006 m. rugpjūčio 29 d. 09:55:09
Oho.Dar ir tokiu durniu yra..
gal tau ir teko, tik tu to nezinai
2006 m. rugpjūčio 28 d. 21:47:59
2006 m. rugpjūčio 28 d. 17:32:26
Bekeliaujant pro Vokietiją kelių vokiečių devyniolikmečių panų paklausiau, ar joms patinka TĮokio Hotel. Jos taip nustebo ir pasakė "žinoma, kad ne, bent jau Vokietijoje jie populiarūs tik tarp 12 - 14 metų amžiaus vaikų".
turiu nemazai vokietijoj pazystamu, kurie irgi teigia ta pati, taciau sako kad yra nemazai ir tokiu , kaip cia pasakius, melagiu (va!), kurie teigia viena, o klauso visai ka kita. tas pats cia ir lietuvoj
2006 m. rugpjūčio 28 d. 16:34:09
2006 m. rugpjūčio 28 d. 16:23:36
2006 m. rugpjūčio 28 d. 16:07:57
2006 m. rugpjūčio 28 d. 15:17:36