Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2008 m. kovo 18 d. 13:46:25
2006 m. balandžio 29 d. 20:00:37
2006 m. balandžio 29 d. 11:13:15
2006 m. balandžio 27 d. 22:30:28
Visas gyvenimas yra vaikščiojimas skustuvo ašmenimis. Nusisukęs nuo žmogau niekada taip ir nesužinosi, ką jis tau galėjo duoti... gero.
Šiaip seksą visada įsivaizduodavau kaipgerą dalyką, tačiau man rodos nieko gero neišeitų...
Bet aš aišku nesu prieš infekuotus ŽIV. Visko būna. Vieną kartą sapnavau, kad pasigavau. Ble.. kaip persigandau. Iš tiesų buvo baisu, o juk tik sapnas...
Na taaip, aš nesu prieš juos, jokiu būdu. But still i dont wanna hug him.
2006 m. balandžio 27 d. 21:10:02
and I'm still smilling
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2006 m. balandžio 27 d. 20:30:42
O dėl paukščių gripo tai aš juo netikiu,.Nes kitaip turėjo jau išmirti milijonai žmonių...Aš manau jog patys žmonės perduoda kokią ligą vienas kitam....Ir paukščių gripas tai tik mitas....
Na taip maro virusą išplatino žiurkės. Tai irgi tik mitas ? Reikįtų džiaugtis, kad kojų nepakratei.
2006 m. balandžio 27 d. 20:20:14
2006 m. balandžio 22 d. 16:51:28
2006 m. balandžio 22 d. 16:28:50
AIDS yra sunki liga
Kiekvienas žmogus gali padėti sergančiam AIDS.
Apkabinimu,palaikymu,bendravimu,etc. O kuo daugiau galėčiau padėt? ; /
2006 m. balandžio 22 d. 16:21:58
2006 m. balandžio 22 d. 15:57:21
2006 m. balandžio 22 d. 15:53:51
2006 m. balandžio 22 d. 15:14:24
Man asmeniškai būtų nusispjaut serga tas žmogus ar ne... Aš labiau šalinčiausi tik sergančio paukščių gripu, nes juo užsikrėst paprasta kaip 2x2...
Jei bus lemta - užsikrėsi, nebus - neužsikrėsi.
Dėl AIDS bijau kalbėti, mažai informacijos gavęs esu.
Na, aš nei jogurto nei mėsos nesišalinau ir net nesiruošiu... Išvis - reikės ir numirsiu... Dėl paukščių gripo nuomonę pakeičiau, nes yra ir didesnių problemų, nei kažkoks sumautas gripas... Tarkim... karas...
2006 m. balandžio 22 d. 14:49:13
Man asmeniškai būtų nusispjaut serga tas žmogus ar ne... Aš labiau šalinčiausi tik sergančio paukščių gripu, nes juo užsikrėst paprasta kaip 2x2...
Jei bus lemta - užsikrėsi, nebus - neužsikrėsi.
Dėl AIDS bijau kalbėti, mažai informacijos gavęs esu.
Na, aš nei jogurto nei mėsos nesišalinau ir net nesiruošiu... Išvis - reikės ir numirsiu... Dėl paukščių gripo nuomonę pakeičiau, nes yra ir didesnių problemų, nei kažkoks sumautas gripas... Tarkim... karas...
2006 m. balandžio 22 d. 14:39:32
2006 m. balandžio 3 d. 17:20:25
2006 m. balandžio 3 d. 17:20:00
pilna iformacijos saltiniu, kuriuose parasyta kaip sitos ligos plinta...negana to ir sulioj yra tam skiriamos pamokos. taigi mielas zinove dauguma zino tuos budus.
2006 m. balandžio 3 d. 17:16:29
O tu nežinai tokio dalyko, kad kartais giminės būna kur kas plėšresni už peralkusį vilką pagiry?
Aš ištiesčiau ranką žmogui jei tas žmogus surastų kelią į mano širdį. Bet tam reikia daug šunkelių apvaikščiot...
aisku, kad buna ir savu kenkeju...
2006 m. balandžio 3 d. 17:14:18
Kaip tik ir skamba žodžiai "apglėbk mane savo šakom....". Heh...
Namatau reikalo šalintis ar kitaip vengti žmogaus, sergančio tokiomis ligomis. Juk jei jis bendrauja su manim, tai dar nereiškia, kad dulkinasi ir įsipjovęs pirštą kiša man jį nulaižyt.
Manau, toks segančių žmonių šalinimasis yra tiesiog žinių trūkumas -nežino, kaip užsikrėst galima...
cia turbut norejai pasakyt kad tu viska zinai ir nedaugiau. kaip mane knisa tokie gumbai!
pilna iformacijos saltiniu, kuriuose parasyta kaip sitos ligos plinta...negana to ir sulioj yra tam skiriamos pamokos. taigi mielas zinove dauguma zino tuos budus.
esme yra tame kaip tu supranti viska jei tau atrodo viskas ok. tai ok. jei ne, tai ne.
2006 m. balandžio 3 d. 16:55:09
Namatau reikalo šalintis ar kitaip vengti žmogaus, sergančio tokiomis ligomis. Juk jei jis bendrauja su manim, tai dar nereiškia, kad dulkinasi ir įsipjovęs pirštą kiša man jį nulaižyt.
Manau, toks segančių žmonių šalinimasis yra tiesiog žinių trūkumas -nežino, kaip užsikrėst galima...