| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2006 m. balandžio 3 d. 16:41:17
Aš ištiesčiau ranką žmogui jei tas žmogus surastų kelią į mano širdį. Bet tam reikia daug šunkelių apvaikščiot...
2006 m. balandžio 3 d. 16:38:16
kiekvieno laisve rinktis ar jam smerkt ar ne. ar ka nors palaikyt ar salintis...
jei tas zmogus butu seimos ar gimines dalis as palaikyciau..jei ne salinciaus...
2006 m. balandžio 3 d. 16:13:23
Fredis buvo masių numylėtinis, ir jam reikėjo masių palaikykymo. Masės jį palaikė ir jis mases apdovanojo... gerais dalykais.
Paprastas žmogelis yra svarbus siauram rate. Tačiau tai nereiškia, kad vienas žmogus negali pakeisti kieno nors gyvenimo. Tarkim atsirasdamas tinkamu laiku ir ištardamas tinkamus žodžius. O kuo jis serga ar ne, nuslenka į antrą planą.
2006 m. balandžio 3 d. 16:08:22
2006 m. balandžio 3 d. 16:03:05
2006 m. balandžio 3 d. 15:48:57
2006 m. balandžio 3 d. 15:47:16
Still wanna Hug Me?
2006 m. balandžio 3 d. 15:43:03
2006 m. balandžio 1 d. 19:56:45
Man asmeniškai būtų nusispjaut serga tas žmogus ar ne... Aš labiau šalinčiausi tik sergančio paukščių gripu, nes juo užsikrėst paprasta kaip 2x2...
Jei bus lemta - užsikrėsi, nebus - neužsikrėsi.
Dėl AIDS bijau kalbėti, mažai informacijos gavęs esu.
2006 m. kovo 15 d. 15:26:09
2006 m. kovo 14 d. 19:56:28
Aš galiu tave apgauti.
Galiu tave užkrėsti.
Galiu tave pakeisti.
Bet galiu ir niekada nebūti pagalvojęs apie tokį blogą poelgį.
Still wanna Hug Me?
2006 m. kovo 11 d. 17:39:53
2006 m. kovo 11 d. 17:35:48
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2006 m. kovo 11 d. 17:34:59
nors siaip, gal klaidingai manau apie pasauli, kad jis geresnis nei man atrodo?..
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2006 m. kovo 7 d. 22:35:52
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. kovo 7 d. 20:27:34
2006 m. kovo 7 d. 19:45:34
2006 m. kovo 7 d. 19:30:57
smerkia?
aš tikrai ne. isvis, man neatrodo, kad smerkia.
hmm.. tu gal žmonių nepažįsti? smerkia gi dauguma vos ne už viską, net negražius batus ar dar ką..
o dėl ko smerkia už AIDS? Dažnai užsikrečiama, na, nekokiu būdu.. O nors ir daug nežinodami apie AIDS, kiti vis tiek žino jos atsiradimo priežastis.. Ir to dažnai beveik gana, kad galėtų žmogų iš anksto vadinti lavonu, tyčiotis ir juoktis iš jo.
2006 m. kovo 7 d. 19:22:19
aš tikrai ne. isvis, man neatrodo, kad smerkia.
2006 m. kovo 7 d. 19:16:53