<<>> na, tokiu budu kacialini savo smegenis...? Gal traktuokim taip..
O as nemoku sachmatais zaisti.. Deja...lb kazkada norejau, bet db kazkaip px..
Fiziškai gal ir nėra ten ką veikti, pirštukus tiktai miklinti. Bet už tai, kiek MĄSTYTI reikia! Visame pasaulyje labai populiaru šachmatų VARŽYBOS. Krepšinis irgi yra ŽAIDIMAS. Ten fizinio pasiruošimo reikia nepalyginamai geresnio, o mąstyti, nors ir reikia, bet žymiai mažiau. Krepšinio VARŽYBOS taip pat vyksta. Krepšinis priskiriamas prie SPORTO. Tai manyčiau, kad šachmatai irgi yra lygiavertis su kitais SPORTAS.
Pabaigai - nerimtas girdėtas pajuokavimas: jeigu šachmatai yra sportas, tada masturbacija yra sunkioji atletika
ar esi mates dar kokia nors sporto saka, isskyrus saskes, kuriu metu zaideju sportine apranga butu kostiumai su kaklaraisciais. as ir zaisiu kasi su kostiumu
Pamąstykim logiškai, ar šachmatai - sportas.
Fiziškai gal ir nėra ten ką veikti, pirštukus tiktai miklinti. Bet už tai, kiek MĄSTYTI reikia! Visame pasaulyje labai populiaru šachmatų VARŽYBOS. Krepšinis irgi yra ŽAIDIMAS. Ten fizinio pasiruošimo reikia nepalyginamai geresnio, o mąstyti, nors ir reikia, bet žymiai mažiau. Krepšinio VARŽYBOS taip pat vyksta. Krepšinis priskiriamas prie SPORTO. Tai manyčiau, kad šachmatai irgi yra lygiavertis su kitais SPORTAS.
Pabaigai - nerimtas girdėtas pajuokavimas: jeigu šachmatai yra sportas, tada masturbacija yra sunkioji atletika
uj, man patinka šachmatais žaist, bet kadangi dažniausiai žaidžiu prieš visokius 'asus' (kurie nemato nieko..;] ), tai jau ir nusibosti baigia.. kažkada pusę metų, o gal daugiau, lankiau šachmatų būrelį. paskui mečiau ;]
bet žaidimas labai smagus ;]
Manęs tėtė irgi nemokino, aš su senu bendraklasiu pradėjau žaisti ir išmokau pagrindus, o dabar jau su tėtuku duodam džiazo, tik kad jis blaivas nežaidžia, jam išgert prieš tai reikia. Sako, kad tada geriau lošiasi.
Manęs tėvukas taip ir neišmokino normaliai žaist, nes man pačiam tas žaidimas yra iš tokių, kurie man nelabai patinka. Patinka man loginiai, bet čia toks labai jau sudėtingas, partijos visiškai nesikartoja, milijardai variantu... mėgstu paprastesnius O tėvukas - sporto meistro atskyrį turi
Man patinka sachmatai ! Ypac jais zaisti su teciu ! Aplosiu ji nors pradzioje visad nekaip sekas ! Smagus zaidimelis ! Mmmm... Atsimenu senai visa seima sedim salione brolis piesia ant zemes mama ziuri TV mes su teciu valgom bulves ir zaidziam ! Faina budavao ... Gaila dabar tevai neturi laiko ! Bet seip ir gerai kad neturi ! Is dalis ...
Upsss... Biski i pievas nuvaziavau !
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. lapkričio 17 d. 13:26:41
2005 m. lapkričio 17 d. 13:11:45
2005 m. lapkričio 4 d. 19:02:55
O as nemoku sachmatais zaisti..
2005 m. lapkričio 4 d. 17:57:50
2005 m. lapkričio 4 d. 16:59:26
`;;;;;;;;.¸_______________¸;;;;;;;` ;;;;;;;;;;;:¸_____________, :;;;;;;;;;`¸ `:;;;;;;;;;;;`;__________, :;;;;;;;;;;;`¸ _ `:;;;;;;;;;;;`, , _______, :;;;;;;;;;;;`¸ ___`:;;;;;;;;;;;;_______, ;;;;;;;;;;;;: ____.`•¸:;;;;;;;;;¸_____¸;;;;;;;;;;` _______`•¸:;;;;;;¸_____¸;;;;;;;:´ ___________`•¸:;;;;¸., .¸;;;;;;• ______¸.•;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ____.´;;;;;´D`;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ____`;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; _____`:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; _______`•.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ___________.;;;;;;;;;;;;;;;;;. ____(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•* )
2005 m. spalio 4 d. 19:21:39
Pamąstykim logiškai, ar šachmatai - sportas.
ar esi mates dar kokia nors sporto saka, isskyrus saskes, kuriu metu zaideju sportine apranga butu kostiumai su kaklaraisciais. as ir zaisiu kasi su kostiumu
2005 m. rugsėjo 22 d. 08:44:43
2005 m. rugsėjo 22 d. 08:33:48
2005 m. rugsėjo 11 d. 11:35:43
2005 m. rugsėjo 10 d. 12:12:47
2005 m. rugpjūčio 15 d. 14:42:13
2005 m. rugpjūčio 15 d. 12:55:31
2005 m. liepos 8 d. 07:30:44
bet žaidimas labai smagus ;]
2005 m. birželio 30 d. 20:01:48
2005 m. birželio 30 d. 17:35:04
2005 m. birželio 30 d. 15:30:42
2005 m. birželio 30 d. 13:03:39
Manęs tėtė irgi nemokino, aš su senu bendraklasiu pradėjau žaisti ir išmokau pagrindus, o dabar jau su tėtuku duodam džiazo, tik kad jis blaivas nežaidžia, jam išgert prieš tai reikia.
2005 m. birželio 30 d. 12:42:09
2005 m. birželio 30 d. 12:18:33
2005 m. birželio 30 d. 12:17:29
Upsss... Biski i pievas nuvaziavau !