waje kiek daug cia bus...:raudonos mesos,sardeliu,fetos surio(baisiai dvokia),alyvuogiu(slykscios ziauriai)razinu,koldunu,vedaru,varskes,p ieno,medaus,svogunu,krapu,visokiu patiekalu kur daug riebalu,pieniskos sriubos,kitu daryto maisto skaitykim negaliu net valgyti......vienu zodziu ka valgau tai tik pati gaminuosi(jei reikia gaminti)
Ohoho.; ) nemenkas saraselis.
O as...nemegstu brokoliu, virtu arba troskintu darzoviu (o ypac keptu svogunu....yack!), barsciu, riebios mesos, kai kuriu indisku prieskoniu...Lyg ir viskas.
negaliu valgyt svogunu, cesnaku ir paprikos, nes ju pavalgius ziauriai nemelonus kvapas is burnos sklinda...taip pat nekenciu pieno su medum ir vaniliniu ledu.
del karshto pieno + manu koshes pritariu, bet alyvuoges (ypach juodasias) + shampinjonus ash dievinu, kaj uzsisakineju picas- ziuriu, kad jie butu ideti
nezinau uz ka mane tu galetum teist
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
dar karshtas pienas yra slykstu... o siaip prie stalo nelabai ishsidirbineju, nes nuo vaikystes tokiu ceremoniju nedaleisdavo... nu ir aisku nekenciu viso to edalo ish macdonaldo ir visokius beleshu (kur stoties rajone prekiauja)
gyvenu kaip moku gyvent...
2005 m. sausio 1 d. 17:14:30
negaliu pakesti mesos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ji dvokia ir labai riebi...slyksti ir neskani...JAK!!!!!Feeeeeeeee!!!!!!!!!!!! !!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 4 d. 13:57:07
2005 m. vasario 4 d. 13:57:00
2005 m. vasario 4 d. 13:31:18
2005 m. vasario 4 d. 11:19:51
2005 m. sausio 26 d. 17:55:23
2005 m. sausio 26 d. 17:36:28
2005 m. sausio 26 d. 16:52:13
2005 m. sausio 24 d. 20:16:14
O as...nemegstu brokoliu, virtu arba troskintu darzoviu (o ypac keptu svogunu....yack!), barsciu, riebios mesos, kai kuriu indisku prieskoniu...Lyg ir viskas.
2005 m. sausio 24 d. 20:08:09
na ką gi:
Alyvuogių(nesuprantu kaip kažkam jos gali būti skanios
majonezo, sviesto, česnakų, baltos duonos, čipsų, bulkučių, dešrų (nerukytų), miltinių blynų, braškių uogienių, kotletų, kiaušinių, silkės, brokolių, špinatų, lydyto sūrio, kivių, žemės riešutų...help
2005 m. sausio 3 d. 16:13:52
2005 m. sausio 3 d. 16:03:06
2005 m. sausio 3 d. 14:05:30
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. sausio 3 d. 14:00:37
dar karshtas pienas yra slykstu... o siaip prie stalo nelabai ishsidirbineju, nes nuo vaikystes tokiu ceremoniju nedaleisdavo... nu ir aisku nekenciu viso to edalo ish macdonaldo ir visokius beleshu (kur stoties rajone prekiauja)
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. sausio 3 d. 13:38:37
2005 m. sausio 3 d. 09:56:40
2005 m. sausio 3 d. 03:11:23
weeeeeeeeeeeeee
2005 m. sausio 1 d. 17:14:30
2004 m. gruodžio 30 d. 20:08:39
2004 m. gruodžio 30 d. 20:01:40
2004 m. gruodžio 5 d. 18:03:46