as tai kai vegetare, tai, galima sakyti, nemegstu mesos.. man cia tas pats, lyg jums sakytu 'valgykit zole', ta prasme zole, kur ant zemes auga.. valgytumet? manau, kad ne. aisku karves valgo zole, bet as ne karve,(nors..) taigi ir mesa man lyg nevalgomas daiktas ir siaip, buna tokiu momentu, kai slykstu, kai kas nors ta mesa valgo, bet cia tik kartais.. dar nemegstu labai daug ko, kas yra kepta ant petelnes ...per riebu man.
Iš tiesų žiauriai nepakenčiu ligoninės maisto. Ir šiaip kadangi nepatinka beveik visos sriubos, nuo jų kvapo norisi iš tiesų apsivemti (ypač nuo kopūstų, burokėlių ir t.t.) O jau mėsa mėselė ten! Toks įspūdis, kad permalta ir pergaminta penkis kartus, o prieš mane kas nors jos neužbaigė valgyti... ai, bet ką aš čia kalbu, dar niekada gyvenime nepažinojusi išrankesnio žmogaus už mane
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 13 d. 22:16:50
Cepelinai su varske;koldunai;beveik visos sriubos;griliazas;kondensuotas pienas;medus;zefyrai;baltas sokoladas;balandeliai;idarytos paprikos;mesos kukuliai oi daug dar...tik dabar nelabai atsimenu...
ghmm..... nemegstu visu sriubu kiek tik yra... labai nemegstu lashiniu (nesvarbu kepti ar paprasti).. tiesiog negaliu pakesti svogunu... ir viso kito nevalgomo maisti pvz. moliuskai, sraiges ir panashei
nekenchiu papriku(mano mama nervinas kaij picerijioj ash jias i kruvele sukraunu), shaltibarshchiu(brrrrr shlykshtynes kazhkokie), grybaij (fuij kazhkoks meshlas), aij vysokiu zholychiu(petrazholiu, krapu, kopustu,......), niu lyktaij vyskas......aij dar lashiniu ir pieno wat..............
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
hmm...to kuris jau pabuvojo ant zemes. fe vienas mano klasiokas viena kart nusilupo guma is po suolo ir kuo skaniausiai suniamnevo
aj svarbu kad butu svarus
daug ko nemegstu) wisokiu kepenu wedaru...fee kajp raudonos zhuwies nemegstu....kopustu,darzhowiu ir kitu brudu sriubu...pomidoru...wat daugkas che grybu nemegsta tej man patinka tik uzhkinsa piewagrybiu sriubos o pwz pica su piewagrybeis ar shampinjonajs diewinu krc tyngiu dar wardeet ko newalgau...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 5 d. 13:11:33
2004 m. gruodžio 5 d. 12:09:37
2004 m. gruodžio 3 d. 11:41:20
2004 m. gruodžio 3 d. 11:39:25
2004 m. gruodžio 2 d. 20:52:22
2004 m. gruodžio 2 d. 20:46:50
2004 m. gruodžio 2 d. 17:14:01
2004 m. gruodžio 2 d. 14:53:02
2004 m. gruodžio 2 d. 14:32:24
2004 m. gruodžio 2 d. 14:15:01
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 13 d. 22:49:36
2004 m. lapkričio 13 d. 22:16:50
2004 m. lapkričio 13 d. 21:48:15
FE..
2004 m. lapkričio 12 d. 14:45:36
2004 m. lapkričio 5 d. 14:26:17
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2004 m. lapkričio 5 d. 14:21:01
2004 m. lapkričio 5 d. 12:28:58
2004 m. lapkričio 5 d. 12:28:56
2004 m. lapkričio 4 d. 22:31:49
aj svarbu kad butu svarus
2004 m. lapkričio 4 d. 15:29:36