zhiauriai nekenciu kepeneliu niex man i burna nesukishtu tokios vajsines sriubos...atsimenu pradinese klasese per pietus gaudavom toki meshla zhuvis nekenciu nei virtu nei keptu nei dziovintu vajsiu, darzoviu balandeliai irgi stinks Negaliu pakest salotu su kukuruzajs!!!!feeeeeeee!!!!! kokie shlyykshtus tie kukuruzaj o jei dar majonezo prikrauna taj ishvis shudmalis gaunas
sriubu ishvis nevalgau
oj dar daug galim vardint...kad ir pupeles visokios, razinos...bet ce labaj smulkiai pasakot rejx...
valgau zhiauriai mazhaj, bet uzhtat ishsirenku svejka ir skanu majsta...nors hamburgeriai nesvejka, bet karta per menesi galima
P.S. iki dabar dar nieko nevalgiau...namuose nerra skanaus majsto, kuris nepykintu...
Wee...Daug maisto nemegstu..Siaip pagrinde nemegstu Riebaus maisto...
Is tiesu nemegstu ledu!Nemegstu,nes man jie riebus labai atrodo...Ta prasme skonis toks beveik grietines...bet kartais kaimkuriuos valgau... Niu cia priklauso kokie (nekenciu karameliniu ir paparstu pienisku,grietininiu,vaniliniu,su uogienem,kai kuriu serbetu,su razinom,ziu dzin..)
Po to nekenciu Maltos Mesos patiekalu - kotletu ir pan..Man Slykstu,negaliu valgyt...Siaip jei galeciau (bet deja del kai kuriu sveikatos sutrikimu negalima ) Visai nevalgyciau mesos...
Po to dar nelabai 'virskinu' varske - neskanus maistas...
Bet vistiek labiausiai as pries Malta Mesa!!!Fu fu fu...Niekur manes nepriversi valgyt malta mesa!Nebent is mandagumo,kad neisimest is lekstes esu pora kartu,bet po to ilgai spjaudziausi....
keptu arba virtu darzoviu nelabai darzoviu sriuba dar, pomidoru sulciu nemegstu, tiesiog ju nepakenciu... toliau dar ir nelabai megstu vynuogiu sulciu, nemegstu labai alyvuogiu, yvairiu kreminiu torciuku visokiu.. prisimenu dar pradinej sulej pietums duodawotoki sausa sausa kugely.., fu
mmm...nu as taj ziauriai daug ko nemegstu...bet labiausiai taj lasiniu! ffuuuuuuuuuuuujjj.... paskui troskintu visokiu darzoviu, melionu, zuvies , mesos ir t.t.....zdz labai daug
labiausiai is visko nekenciu zirniu, pupeliu, rugstyniu sriubos, pyragu- pyragaiciu-tortu su itin riebiu kremu, vegetarisku patiekalu, paprikos ir hmz...kazka dar pamirsau
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 4 d. 15:11:05
2004 m. lapkričio 4 d. 15:00:50
sriubu ishvis nevalgau
oj dar daug galim vardint...kad ir pupeles visokios, razinos...bet ce labaj smulkiai pasakot rejx...
valgau zhiauriai mazhaj, bet uzhtat ishsirenku svejka ir skanu majsta...nors hamburgeriai nesvejka, bet karta per menesi galima
P.S. iki dabar dar nieko nevalgiau...namuose nerra skanaus majsto, kuris nepykintu...
2004 m. spalio 30 d. 20:18:20
Is tiesu nemegstu ledu!Nemegstu,nes man jie riebus labai atrodo...Ta prasme skonis toks beveik grietines...bet kartais kaimkuriuos valgau...
Po to nekenciu Maltos Mesos patiekalu - kotletu ir pan..Man Slykstu,negaliu valgyt...Siaip jei galeciau (bet deja del kai kuriu sveikatos sutrikimu negalima
Po to dar nelabai 'virskinu' varske - neskanus maistas...
Bet vistiek labiausiai as pries Malta Mesa!!!Fu fu fu...Niekur manes nepriversi valgyt malta mesa!Nebent is mandagumo,kad neisimest is lekstes esu pora kartu,bet po to ilgai spjaudziausi....
2004 m. spalio 30 d. 14:51:57
negaliu valgyt razinų, apskritai džiovinti vaisiai ne man.
2004 m. spalio 28 d. 22:29:08
2004 m. spalio 28 d. 21:55:48
Kokio maisto jus negalite pakesti???
o kokio tu?
2004 m. spalio 27 d. 19:05:53
2004 m. spalio 27 d. 14:51:34
2004 m. spalio 27 d. 14:00:46
2004 m. spalio 23 d. 16:43:33
2004 m. spalio 23 d. 16:31:33
P.S.cepelinai rulina!!!!
2004 m. spalio 23 d. 16:18:05
2004 m. spalio 23 d. 16:08:37
2004 m. spalio 23 d. 16:02:01
2004 m. spalio 21 d. 18:17:39
2004 m. spalio 21 d. 18:17:08
2004 m. spalio 20 d. 21:22:07
2004 m. spalio 17 d. 13:39:34
Labai nemegstu paprikos.
2004 m. spalio 15 d. 17:15:49
FUUU.. ko jau nekenciu taj riebiu sriubu, kokias pas mus moksej gamina... dar nemegstu, kai i maista prikrite plauku... nors dar nepasitaike... SLYKSTU!!!!
Kas toki maista megsta ???
2004 m. spalio 14 d. 18:27:13