Taip galvojant galima prieiti prie išvados kad žmogus aplomai yra parazitiška būtybė. Naudoja daug visko, kas naudos turi mažai arba dar daugiau žalos
Xpo rašė: Aš apskritai nemėgstu valgyt, manau tai yra laiko gaišimas, kaip ir gan didelė dalis kitos mano veiklos. Na bet juk įvairių įrengimų naudingumo koeficientas irgi nėra labai didelis.
Aš apskritai nemėgstu valgyt, manau tai yra laiko gaišimas, kaip ir gan didelė dalis kitos mano veiklos. Na bet juk įvairių įrengimų naudingumo koeficientas irgi nėra labai didelis.
na, mėsos aš oi kaip ilgai nevalgau, o piktinis pradėjau, kai man dėl buvomo nosferatu liepė tą mėsą ėst.
Ai, dar prancūzų virtuvę nelabai mėgstu, kai 11 parų, trissyk per parą tik prancūziškas maistas - įgriso, be to jie daug svogųnų, kurie irgi šlykštūs, deda. ir ėda salierų stiebus :O
lacunacoil rašė: McDonald forever nieko skaniau nėra.
taigi jo!
ziuriu kiek daug kas mesa itrauke i "nemegstamiausiu patiekalu" sara... kazkur skaiciau, kad pastaruoju metu vegetarais tapti madingaDDDDDDDDDDDDDDDD
P.S. ir dar nustebau kai perskaiciua, jog galima nemegti sausainiu ir vafliu. VAFLIU! kokie keisti jus zmones!
Aš mąstau visai kaip tu
matai kaip smagu vadinasi su tavim valgyti eiti nebijociau
ziuriu kiek daug kas mesa itrauke i "nemegstamiausiu patiekalu" sara... kazkur skaiciau, kad pastaruoju metu vegetarais tapti madingaDDDDDDDDDDDDDDDD
P.S. ir dar nustebau kai perskaiciua, jog galima nemegti sausainiu ir vafliu. VAFLIU! kokie keisti jus zmones!
niekada nevalgia mišrainių, salotų ir kai kurių sriubų. ko jau ko, bet nemėgstu svogūnų, razinų, visokių cepelinų, žemaitiškų blynų, kurie įdaryti su mėsa.
lacunacoil rašė: McDonald forever nieko skaniau nėra.
taigi jo!
ir razinų
Grybai, pomidorai, pomidorų sultys, alyvuogės, vištiena, žuvis - nepaprastai skanu. Vasarą pomidorai man kone pakeičia mėsą. Nebijau ir česnakų kvapo - su pomidorais nepaprastai skanu. Ir cukinijas pamėgau - tik reikia sugalvot, kaip jas galima skaniai paruošt.
O va tešlos gaminių mano racione kaip ir nėra. Neatsisakau, žinoma, visiškai, bet sausainius valgau nebent kompanijoj. Ir tai atbulais dantim. Jau nekalbu apie visokius ten vaflius, pyragus ir tortus.... galima, žinoma, bet kartą per metus ir tai per daug....
Nė į burną: kepenėlių, vėdarų, grybų [nebent pievagrybius retkarčiais], pomidorų sulčių, įvairių sriubų, kaimietiškų rūkytų dešrų, žuvies ir žuvienės [valgau tik lašišą ir rūkytas nežinau ką, močiutė iš Klaipėdos atveža], kalafijorų. Dar čiūju daug yra, bet šiuo metu nepamenu.
bve.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. vasario 14 d. 23:58:44
Aš apskritai nemėgstu valgyt, manau tai yra laiko gaišimas, kaip ir gan didelė dalis kitos mano veiklos. Na bet juk įvairių įrengimų naudingumo koeficientas irgi nėra labai didelis.
2008 m. vasario 14 d. 23:54:33
2008 m. vasario 14 d. 21:15:37
2007 m. lapkričio 15 d. 15:09:34
Ai, dar prancūzų virtuvę nelabai mėgstu, kai 11 parų, trissyk per parą tik prancūziškas maistas - įgriso, be to jie daug svogųnų, kurie irgi šlykštūs, deda. ir ėda salierų stiebus :O
2007 m. lapkričio 15 d. 00:23:27
McDonald forever nieko skaniau nėra.
taigi jo!
ziuriu kiek daug kas mesa itrauke i "nemegstamiausiu patiekalu" sara... kazkur skaiciau, kad pastaruoju metu vegetarais tapti madinga
Aš mąstau visai kaip tu
matai kaip smagu
2007 m. lapkričio 14 d. 23:47:24
taigi jo!
ziuriu kiek daug kas mesa itrauke i "nemegstamiausiu patiekalu" sara... kazkur skaiciau, kad pastaruoju metu vegetarais tapti madinga
Aš mąstau visai kaip tu
2007 m. lapkričio 14 d. 22:05:58
2007 m. lapkričio 14 d. 22:02:39
2007 m. lapkričio 14 d. 21:39:35
2007 m. lapkričio 14 d. 20:46:40
2007 m. lapkričio 14 d. 20:15:56
taigi jo!
2007 m. lapkričio 14 d. 19:30:50
2007 m. lapkričio 14 d. 19:28:26
toliau, makdonaldo šūdmaistis, augurkinė sriuba, ai, na, viskas, kas riebu, negaliu pakęsti, dar raudonos mėsos labai nemėgstu....
ir razinų
2007 m. lapkričio 14 d. 19:15:43
O va tešlos gaminių mano racione kaip ir nėra. Neatsisakau, žinoma, visiškai, bet sausainius valgau nebent kompanijoj. Ir tai atbulais dantim. Jau nekalbu apie visokius ten vaflius, pyragus ir tortus.... galima, žinoma, bet kartą per metus ir tai per daug....
2007 m. lapkričio 14 d. 19:15:03
2007 m. lapkričio 14 d. 17:34:09
2007 m. lapkričio 14 d. 16:24:54
2007 m. lapkričio 14 d. 11:59:48
apie šlykštynes tai visų pirma į galvą atėjo alyvuogės
2007 m. lapkričio 13 d. 23:58:41
2007 m. lapkričio 13 d. 23:49:46
bve.