Tikra netvarka jo smegeninej... Cia jis puole dalyvaut eurovizijoj, cia vaidina, kad net neziurejo.... Kazkoks be nusistatymo... Gal ne jis, o Bendziai?...Bet siaip anksciau ji kaip zmogu - dainininka labiau gerbiau.
Prakiso Latvijoj, tai cia dabar varo.... Isvis kam reikejo i suda kist kojas? Vistiek jau apsidirbai, kiek besikeltum... Praeis ilgas laikas, kol mastanciu zmoniu tarpe atgausi prestiza. 10-13 metu faniukes pritars visada, nes dar neveikia proteliai.
ojojoj... as sedejau prie teliko ir vis galvojau kaip neisijungti ltv ir nepaziureti eurovizijos, nes ta vakara nebuvo ka veikti... va ka jis turejo pasakyt zurnalistams
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 11 d. 09:51:02
2006 m. kovo 11 d. 09:32:45
Prakiso Latvijoj, tai cia dabar varo.... Isvis kam reikejo i suda kist kojas? Vistiek jau apsidirbai, kiek besikeltum... Praeis ilgas laikas, kol mastanciu zmoniu tarpe atgausi prestiza. 10-13 metu faniukes pritars visada, nes dar neveikia proteliai.
2006 m. kovo 11 d. 08:45:05
2006 m. kovo 11 d. 00:35:11
eurovizija ne talentu varzybos,o saliu varzybos
kaimietuku lietuviu va ir nepriima...
2006 m. kovo 10 d. 23:39:03