O gitaros solo kažkokiuos rinkimus išrinktas pačiu geriausiu gitaros solo per visą muzikos istoriją.
<...>Mezhdu tem, chitateli drugogo zhurnala - Total Guitar - priznali kompoziciyu Stairway To Heaven gruppy Led Zeppelin neprevzoidennym gitarnym solo vseh vremen i narodov.
V oprose uchastvovali pochti 2 tys. chelovek, v tom chisle uchitelya muzyki i professionalnye gitaristy.
V spisok iz 10 luchshih kombinacii riffov oni vklyuchili takzhe Voodoo Child Dzhimi Hendriksa, Hotel California gruppy Eagles i Bohemian Rhapsody v ispolnenii Queen.
Redaktor Total Guitar Stiven Louson ne vyrazil nikakogo udivleniya tem, chto "blestyashe strukturirovannoe" solo Dzhimmi Peidzha do sih por vyvorachivaet naiznanku dushi slushatelei.
butent del sios priezasties pasidomejau sia daina. neblogas kurinis, patiko.
Oh , , man asmeniškai viena iš kelių pačių pačių gražiausių dainų. KLausai tas 8 minutes ir jso neikada neatsibosta ir neprailgsta. Melodija atrodo labai paprasta, bet kartu kažkuo ypatinga. Nuostabi daina, šedevras tikras, 10 balų iš 10. O gitaros solo kažkokiuos rinkimus išrinktas pačiu geriausiu gitaros solo per visą muzikos istoriją.
Man pačiam šitoj dainoj geriausia kada Jau lygir baigia groti tą gitaros solo ir pradeda dainuoti vokalas taip su energija didžiule ;>
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2006 m. rugsėjo 30 d. 19:04:40
2006 m. balandžio 9 d. 21:04:19
2006 m. balandžio 8 d. 14:07:19
2006 m. balandžio 7 d. 11:48:57
V oprose uchastvovali pochti 2 tys. chelovek, v tom chisle uchitelya muzyki i professionalnye gitaristy.
V spisok iz 10 luchshih kombinacii riffov oni vklyuchili takzhe Voodoo Child Dzhimi Hendriksa, Hotel California gruppy Eagles i Bohemian Rhapsody v ispolnenii Queen.
Redaktor Total Guitar Stiven Louson ne vyrazil nikakogo udivleniya tem, chto "blestyashe strukturirovannoe" solo Dzhimmi Peidzha do sih por vyvorachivaet naiznanku dushi slushatelei.
butent del sios priezasties pasidomejau sia daina. neblogas kurinis, patiko.
2006 m. kovo 11 d. 17:27:56
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2006 m. kovo 11 d. 00:34:00
Man pačiam šitoj dainoj geriausia kada Jau lygir baigia groti tą gitaros solo ir pradeda dainuoti vokalas taip su energija didžiule ;>
2006 m. kovo 11 d. 00:09:21