o ko nieks apie Hear You Me nekalba?? nereali dainele
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Dėl Fall Out Boy, tai tiesa sakant pastaruoju metu jų lb daug klausau ir kekviena kartą kai jos parodo per MTV(bent 5 kart per dieną parodo) žiūriu Man labai patinka jų "Sugar We're Goin' Down". Jie yra pasiemę iš JEW tai kas ten man labai patinka
Aš žinau, kad Fall Out Boy yra šlamštas - nu ir kas?
reikėjo man jums duoti paklausyti JEW - Call It In The Air. Vat ši daina puikiai atspindi 1/3 šios grupės.
Gitaros partija vienoj vietoj beveik tokia pat kaip Fall Out Boy - Grand Theft Autumn. Ir poto tas dainavimas dviese - Fall Out Boy dainose jo pilna.
Man dar labai patinka Fall Out Boy - I've Got a Dark Alley and a Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth (Summer Song)
ypač kur ,,From comparing myself to everyone else around me" (Emo vaikams )
dainavimas panašus į JEW antro vokalisto
Gal kas klauso Jets To Brazil, Taking Back Sunday? Garsios grupės, bet nei vienos dainos nežinau!!!!
Yra labai didelis skirtumas tarp senesnių JEW ir naujų. Klausiau kažkada čia Bleed American ir Futures iš eilės. Labai maloni muzika, yra linksmų simple alternative rock dainų, gražesnių liūdnesnių, ir kai paklausai senesnių jos atrodo lievos. Bet ir ten ir ten galima įžvelgti skirtingų gerų dalykų.
Man asmeniškai nėra kitos tokios grupės kuri grotų kaip JEW...(ne apie visas dainas apskritai)
xdm >>> Paklausiau tą Christmas Card ir iškart supratau ką turi omenyje sakydamas 'beveik tikras emo' .. jaučiasi tas skirtumas bet daugelio atlikėjų tokia dainų sudėtis: pagroja pagroja stulpelius du, tada deda stiprų priedainį ir vėl stulpeliai , ,vėl priedainis , ,dar toki pradainavimai kartais būna ir paskuj vėl priedainis. Esmė kad toje dainoje labai jaučiasi silpnas balsas ;>
šiaip jimmy eat world turi žymiai daugiau ką pasakyti nei green day, tačiau jei jūs klausot green day tai ir jimmy eat world norėsit išgirsti tą patį...
Čia turbūt man buvo skirta ;> ne, nenoriu aš iš šios grupės to ko iš Green Day, man jų muzika nepanaši. Tik parašiau kurios Jimmy Eat World dainos patinka labiausiai.
o dėl mėlodijų senose dainose... užtenka paklausyti vieną dainą ir ten išgirsi visą fall out boy albumą. Kas geriau ar viena JEW daina be aiškios paprastos melodijos ar fall out boy albumas su paprastom nuvalkiotom melodijom?
aš tai pastebėjau tik tai, kad green day su american idiot pradėjo net amberlife fanės klausyt...
Hopeless nepatiko tai nepatiko... o man lb patinka. Aš dažnai įsijungiu albumą static prevails ir sėdžiu vakare su nedaug šviesos ir jaučiuosi labai jaukiai man patinka tas skambėsys... ištikro aš negirdėjau taip grojančios grupės, kur taip būtų panaudotos clean guitar skambėsys, šiaip dar yra smashing pumpkins kelios... čia manau iš indie-rock atėjo
ar tu pajautei "christmas card" pokytį tarp verse ir chorus? Nepastebėjai, kad verse labai ramus, o chorus labai ekspresyvus
šiaip bleed american yra labai geras simple rock albumas
žiūrint kam ko reikia iš tos muzikos...
šiaip jimmy eat world turi žymiai daugiau ką pasakyti nei green day, tačiau jei jūs klausot green day tai ir jimmy eat world norėsit išgirsti tą patį...
depeche_mode rašė: o jus nepastebejote... Kad green day vokalistas - billie joe armstrong'as labai panasus i amberlife'a? Ir is isvaizdos ir is balso, Stilius tik ne tas
O tu nepastebėjai kad čia tema apie JIMMY EAT WORLD ..... Ir nei Green Day nei Amberlife čia kažkaip nesiderina ;
XDM >>> parsisiunčiau dainas iš senesnių albumų (kurias pasiūliai) ir man jos nepatiko. Jaučiasi kad stilius kiek kitoks, bet toks perdaug skystas. Iš esmės gali klausyti dainą, bet po penkių minučių jau neprisiminsi jos melodijos ir nei vieno jos žodžio. Tos dainos iš BLEED AMERICAN kažkaip lengviau įsimena, taip aštriau, energingiau atliktos.
Splash, Turn, And Twist
She's Perfect
Hear You Me (ar May Angels Lead You In. Nežinau kuris tikras pavadinimas)
She's Perfect
Iš kurių albumų yra šios dainos?
Christmas Card Suprantu kodėl sakai 'tikras EMO' bet realiai man nepatiko ji. Perdaug silpnas balsas šioje dainoje tai tikrai
Goodby Sky Harbor Ilga, bet gera. Klausai ir kažkaip paveikia. Patiko
a lia pop-punkas. Nzn, man jie per daug lengvai varo. Nors, pirmieji trys albumai buvo visai nieko, galima klausytis, bet nieko idomaus juose neradau...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 24 d. 20:53:33
paklausyk My Sundown
2006 m. balandžio 24 d. 19:53:43
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. balandžio 24 d. 16:35:06
2006 m. balandžio 15 d. 12:57:44
šiaip visiems greit užknis manau
2006 m. balandžio 14 d. 14:08:55
princine >>> ką parsisiuntus buvai?
2006 m. balandžio 13 d. 12:15:31
2006 m. balandžio 13 d. 11:29:44
2006 m. balandžio 13 d. 09:32:48
Aš žinau, kad Fall Out Boy yra šlamštas - nu ir kas?
reikėjo man jums duoti paklausyti JEW - Call It In The Air. Vat ši daina puikiai atspindi 1/3 šios grupės.
Gitaros partija vienoj vietoj beveik tokia pat kaip Fall Out Boy - Grand Theft Autumn. Ir poto tas dainavimas dviese - Fall Out Boy dainose jo pilna.
Man dar labai patinka Fall Out Boy - I've Got a Dark Alley and a Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth (Summer Song)
ypač kur ,,From comparing myself to everyone else around me" (Emo vaikams
dainavimas panašus į JEW antro vokalisto
Gal kas klauso Jets To Brazil, Taking Back Sunday? Garsios grupės, bet nei vienos dainos nežinau!!!!
2006 m. balandžio 11 d. 16:24:53
2006 m. balandžio 10 d. 22:54:52
2006 m. kovo 24 d. 13:03:39
Man asmeniškai nėra kitos tokios grupės kuri grotų kaip JEW...(ne apie visas dainas apskritai)
2006 m. kovo 19 d. 17:50:36
Čia turbūt man buvo skirta ;> ne, nenoriu aš iš šios grupės to ko iš Green Day, man jų muzika nepanaši. Tik parašiau kurios Jimmy Eat World dainos patinka labiausiai.
2006 m. kovo 19 d. 17:20:11
greičiausiai fall out boy :d joking
2006 m. kovo 15 d. 20:44:01
2006 m. kovo 15 d. 20:41:25
Hopeless nepatiko tai nepatiko... o man lb patinka. Aš dažnai įsijungiu albumą static prevails ir sėdžiu vakare su nedaug šviesos ir jaučiuosi labai jaukiai
ar tu pajautei "christmas card" pokytį tarp verse ir chorus? Nepastebėjai, kad verse labai ramus, o chorus labai ekspresyvus
Hopeless dėl dainų pažiūrėk https://www.jimmyeatworld.com/discography /index.php
šiaip bleed american yra labai geras simple rock albumas
žiūrint kam ko reikia iš tos muzikos...
2006 m. kovo 15 d. 20:00:42
o jus nepastebejote... Kad green day vokalistas - billie joe armstrong'as labai panasus i amberlife'a? Ir is isvaizdos ir is balso, Stilius tik ne tas
O tu nepastebėjai kad čia tema apie JIMMY EAT WORLD ..... Ir nei Green Day nei Amberlife čia kažkaip nesiderina ;
2006 m. kovo 15 d. 19:55:35
2006 m. kovo 15 d. 19:03:36
Splash, Turn, And Twist
She's Perfect
Hear You Me (ar May Angels Lead You In. Nežinau kuris tikras pavadinimas)
She's Perfect
Iš kurių albumų yra šios dainos?
Christmas Card Suprantu kodėl sakai 'tikras EMO' bet realiai man nepatiko ji. Perdaug silpnas balsas šioje dainoje tai tikrai
Goodby Sky Harbor Ilga, bet gera. Klausai ir kažkaip paveikia. Patiko
2006 m. kovo 15 d. 18:50:29
2006 m. kovo 13 d. 20:21:29