GhetEmEx rašė: tu neisiwaizduoji kajp nekenchiu tavo tipo zmoniu. tave reiktu uzdaryt i senuku prieglauda ir maitint pro nosi, nes jau smirda tawo ir wisu jusu warymas ant wisu is eiles. pavydit ka**, pavydi. jaj skawda shirdi tai shnekekis su sawim sawo kambary o ne shi* nuotajka shitam saite, lama
Wrong. Aš esu mazochistė, su sadizmo priemaišom. Todėl jau esu laiminga, kad Tau nuotaika sugedo. Kadangi tu manęs dar ir nekenti (unikalus sugebėjimas - nekęsti virtualiai)
laimės man dvigubai.
Su tavo 'visais' nebendrauju, o jei aplink tave vieni Mtv nemylėtojai, tai gal kitų draugų ieškokis? O lama - yra Pietų Amerikoje gyvenantis kupranugarių šeimos atstovas, taip kad manau man šis epitetas nelabai tinka.
GhetEmEx (Užblokuotas)
2006 m. kovo 13 d. 19:13:47
T_y_L_a rašė: Mtv man turgų primena.
Ne - Yo nustūmė Yo - Yo į penktąją vietą, o Jo - Jo pasikilojo į trečią.
(Čia pigiau, čia pigiau)
Zu - Zu su nauja daina antroje vietoje, o Lu - Lu topo lyderė.
(Pirkit čia, pirkit čia)
tu neisiwaizduoji kajp nekenchiu tavo tipo zmoniu. tave reiktu uzdaryt i senuku prieglauda ir maitint pro nosi, nes jau smirda tawo ir wisu jusu warymas ant wisu is eiles. pavydit ka**, pavydi. jaj skawda shirdi tai shnekekis su sawim sawo kambary o ne shi* nuotajka shitam saite, lama
myliu_tave (Užblokuotas)
2006 m. kovo 13 d. 00:27:20
paprasciausiai istorija megsta kartotis. uzpernai buvo EAMON, pernai MARIO, dabar NE-YO.net neidomu. ko sulauksim kitamet? tas pats btaizas tik kitame kune. https://www.mychemicalromance.tinkle.lt
pirmasis ir vienintelis My Chemical Romance fanu puslapis Lietuvoje
NA, buvo Usheris pirmoj vietoj, niekas jo nebeprisimena, buvo ir tas 'Lonely' pirmoj vietoj ir dabar niekas paie jį nekalba... Dabar tas pirmoj vietoj, po mėnesio bus užmirštas.. LOL
(Čia pigiau, čia pigiau)
(Pirkit čia, pirkit čia)
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 13 d. 20:37:22
tu neisiwaizduoji kajp nekenchiu tavo tipo zmoniu. tave reiktu uzdaryt i senuku prieglauda ir maitint pro nosi, nes jau smirda tawo ir wisu jusu warymas ant wisu is eiles. pavydit ka**, pavydi. jaj skawda shirdi tai shnekekis su sawim sawo kambary o ne shi* nuotajka shitam saite, lama
Wrong. Aš esu mazochistė, su sadizmo priemaišom. Todėl jau esu laiminga, kad Tau nuotaika sugedo. Kadangi tu manęs dar ir nekenti (unikalus sugebėjimas - nekęsti virtualiai)
laimės man dvigubai.
Su tavo 'visais' nebendrauju, o jei aplink tave vieni Mtv nemylėtojai, tai gal kitų draugų ieškokis? O lama - yra Pietų Amerikoje gyvenantis kupranugarių šeimos atstovas, taip kad manau man šis epitetas nelabai tinka.
2006 m. kovo 13 d. 20:03:58
Dažniausiai tokios dainos kaip ši būna visai neblogos, bet atsibosta jau po savaitės...
mhm,sutinku.. ir ta daina wisai nebloga.. daug sirdies idejOo..;>
2006 m. kovo 13 d. 19:13:47
Mtv man turgų primena.
(Čia pigiau, čia pigiau)
(Pirkit čia, pirkit čia)
2006 m. kovo 13 d. 19:00:41
2006 m. kovo 13 d. 10:31:16
2006 m. kovo 13 d. 00:27:20
https://www.mychemicalromance.tinkle.lt
pirmasis ir vienintelis My Chemical Romance fanu puslapis Lietuvoje
2006 m. kovo 13 d. 00:03:42
2006 m. kovo 12 d. 23:03:42
(Čia pigiau, čia pigiau)
(Pirkit čia, pirkit čia)
2006 m. kovo 12 d. 22:52:24
Kas per Ne-Yo? Gal dar sulauxim Yo-Yo?
neabejojiu,kad ir toks atsiras . .[jei DAr neatsirado]
2006 m. kovo 12 d. 22:48:33