Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 17 d. 21:17:02
LoseControl rašė: kazkaip unreal atrodo... kad lietuviu grup apsildytu nirvana... NIRVANA
Tuo metu kai Bixai apšildė Nirvaną,šios 2 grupės neperdaug kuo išsiskyrė - Bixai buvo žinomi vakarų europoje [Prancūzijoje,Vokietijoje],o Nirvana dar nebuvo išpopuliarėjusi - tuo metu ''ėjo'' Nirvanos stilaus grupių mada.Panašių grupių buvo daug.Dėl to,tada šis įvykis neatrodė ypatingas.Tuo metu,niekas nežinojo kad Nirvana taps tokia populiari.Dėl šių aspektų,šitas atsitikimas neatrodo įspūdingas.Nieko čia mandro.
Beabejo kad apsilde ,samas pats tai yra sakes ,nevienam interviu,tuo metu nirvana dar tik buvo is rusio islindusi......ir verzesi i muzikos aukstumas,o bix jau buvo superstar Lietuvoje,pats samas netikejo kad tie apsisnerkia bicai taps pasaulinemis zvaigzdemis..bet tai jau istorija...
Samas pasakojo kad Nirvana apšildė Bix. Sakė koncerto plakate Bix buvo didžiausiu šriftu o Nirvana mažiausiu. Samas paskui sakė prieš koncertą susitiko Cobainą tulike labai girtą ir vienas kitam palinkėjo gerai pagrot. Vat taip buvo.
Sunku patiket. Nors uzmusk..
O shape jei jau taip nutiko kad grojo vienoj scenoj, tai sutiksiu su Smashing nuomone, kad galbut koncertavo kaip lygiavertes grupes, nors ir tuom sunku tiket.
hmz,sužinojau kad tai tiesa.mano sesuo buvo roko naktyse, ir aš jai liepiau paklaust samo ar jis grojo su Nirvana vokietijoj.sesuo ten surado vyruką,kuris pažysta samą.ir tas vyrukas,sakė kad bixai tikrai grojo su nirvana,jis pats ten buvęs.
palaukit palaukit... man chia kazhkas nesusieina. Nirvana gi Sietle susikure, taj ka jie vejke Vokietijoj? Nu, ta prasme, kas ten galejo juos pakviest koncertuot ish uzh atlanto, jej dar buvo visishkai nezhinoma grupe? nu nezhinau nezhinau... Kazhkajp netikiu, nors ir daug kas sako kad taj faktas.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. rugsėjo 17 d. 21:17:02
kazkaip unreal atrodo... kad lietuviu grup apsildytu nirvana... NIRVANA
Tuo metu kai Bixai apšildė Nirvaną,šios 2 grupės neperdaug kuo išsiskyrė - Bixai buvo žinomi vakarų europoje [Prancūzijoje,Vokietijoje],o Nirvana dar nebuvo išpopuliarėjusi - tuo metu ''ėjo'' Nirvanos stilaus grupių mada.Panašių grupių buvo daug.Dėl to,tada šis įvykis neatrodė ypatingas.Tuo metu,niekas nežinojo kad Nirvana taps tokia populiari.Dėl šių aspektų,šitas atsitikimas neatrodo įspūdingas.Nieko čia mandro.
2008 m. rugsėjo 17 d. 20:59:54
2008 m. rugsėjo 17 d. 20:57:44
2008 m. rugsėjo 17 d. 20:43:45
2008 m. rugsėjo 17 d. 17:35:58
2008 m. rugsėjo 17 d. 16:05:48
netikiu ir niekada netikesiu
Kodėl?
2008 m. rugsėjo 17 d. 15:39:54
2008 m. rugpjūčio 15 d. 14:10:50
2008 m. rugpjūčio 14 d. 19:01:34
2008 m. rugpjūčio 14 d. 01:49:16
2008 m. vasario 26 d. 16:58:33
O shape jei jau taip nutiko kad grojo vienoj scenoj, tai sutiksiu su Smashing nuomone, kad galbut koncertavo kaip lygiavertes grupes, nors ir tuom sunku tiket.
2008 m. vasario 26 d. 16:55:00
2006 m. rugpjūčio 21 d. 23:27:42
2006 m. rugpjūčio 21 d. 18:22:24
2006 m. rugpjūčio 21 d. 18:18:25
2006 m. liepos 13 d. 19:18:43
2006 m. birželio 26 d. 01:46:47
2006 m. birželio 25 d. 18:41:33
2006 m. birželio 24 d. 17:34:48
susitik su samu ir paklausk
taip ir darysiu
2006 m. birželio 24 d. 11:12:54