aisku, kad noras isgelbet nuo narkomanijos. tegul narkshinasi kam reik kai bent pilnametystes sulauks. vis delto kai koks pyplys geria extazy ar koki dar mesla, tai zinoma reik ji isgydyt. ir visu pirma ne nuo narkomanijos, o galva o isgydyt. kad mastyt pradetu.;}
nzn sunervino mane. DDD
kisimasis i asmenini gyvenima? taip, tai yra kisimasis. taciau kalbama ne apie suaugusius, oa pie paaulius, mokinius, daznai visokius 12-15mecius. tokio amziaus jie nera pakankamai savarankiski kad priimtu visa atsakomybe uz save.
kalbu apie dauguma, aisku.
nepritariu, nenoriu, kai norys tevai, tai patys atliks tyrimus savo vaikams, o kam cia valdziai kistis??? pff... kisimasis i asmenini gyvenima aisku... koks 25% bent zoles ar ko tai tikrai pavartoja... ta narkomanija lietuvoj 10 kart mazesne nei kitur, daro cia plyn tragedija, geriau nusikalstamuma mazintu gatvese, negu tokiams testams pinigus kistu, grrrrr nervai! :>
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2006 m. kovo 13 d. 20:25:50
2006 m. kovo 13 d. 20:25:43
nzn sunervino mane.
kisimasis i asmenini gyvenima? taip, tai yra kisimasis. taciau kalbama ne apie suaugusius, oa pie paaulius, mokinius, daznai visokius 12-15mecius. tokio amziaus jie nera pakankamai savarankiski kad priimtu visa atsakomybe uz save.
kalbu apie dauguma, aisku.
2006 m. kovo 13 d. 20:15:08
2006 m. kovo 13 d. 19:30:01
2006 m. kovo 13 d. 18:55:10
2006 m. kovo 13 d. 18:50:25
2006 m. kovo 13 d. 18:46:48
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 13 d. 18:43:20
2006 m. kovo 13 d. 18:41:29
Ar tokie testai duoda bent kiek naudos ?