ruko_muzika rašė: 1. Avril Lavigne. buvau giliai isitikinus, kad ten tikras rock'as. kai dbr prisimenu, taj...
xD As taipogi dabar prisimenu kaip nuosirdziai maniau, kad tai tikriausias rock'as ir kaip as tada traukiau jos daina "skater boy"...oj
1)Avril Lavigne. Ka cia slepti - ir Britney klausiau, Spice girls and so on...
2)Muse, Nirvana, HIM, RHCP, nu ir kitos panasiu pavienes dainos.
3)tai ta pati pirmojo numerio atlikeja.
3) Eminem, Britney Spears ir kiti panašus šlamštas.
1) Kai buvau mažiukas man labai patikdavo klausytis Ryčio Cicino bei Livetos ir Petro Kazlauskų Vieną kartą taip ilgai klausiau Kazlauskų per senelio magę, jog akumuliatorius nusėdo, vos išvažiavom su seneliu iš sodo Dar daina "Svajoklis" buvo žiauriai mėgstama.
2) Craig David.
3) Cicinas, Liveta ir Petras Kazlauskai.
1) Atlikėjai, dėl kurių šiandien daugiau mažiau būtų gėda prisipažinti
Korn (hmmmpf... nu tada ta muzika šauni atrodė ), Eminemas (), Linkin Park (kelerius metus jie buvo mano dievukai), Avril Lavigne ( kai pirmos dainos išėjo, bet kažkodėel galvojau, kad ten koveriai)
2) Atlikėjai, kurie paskatino jus domėtis muzika, kurios klausot DABAR.
Muse (myliu iki dabar, va tikra muzika), Placebo, Pantera (penktoj klasėj susžinojau, kaip skamba metalas bet šiaip jų neklausaiau), Moonspell (kai išgirdau, man nepatiko, bet pavadinimą atsimiiau, tad paskui galėjau paklausyt), Yasushi Ishii (ooo, jis dievukas...)
3) Atlikėjai, kurių dabar nebegalite pakęsti, nors anksčiau patiko.
Nūūū, pirmam klausime tie patys
1. Visas tragediškas pop'sas ;/
2. Him , Creed , Toro bravo , ir šeip daug nekomercinės muziko , patinka dar ir vosokie remix'siukai ir t.t
2. Netrugdo man niekas , tiesiog neklausau ir vsiom
1) Pikaso, Bavarija, Kristina agilera ir pan. O kas daugiau gali patikti iki 13metu vaikui? Ai dar nerealusis, tais laikais mano dievas Kestutis Jablonskis: ]
2) Linkin park, Marlyn manson, Metallica, Pink floyd ir t.t. Tai buvo brolio itaka.."
3)Visis isvardinti pirmame atsakyme
be_inis rašė: 1. Man kažkada patiko Svajoklio daina - Svajoklis. Kažin ar tokį kas nors žino išvis. Nors gėdos nejaučiu.
Jooo. Originali daina "Svajoklis" buvo (ir tebėra) faina. Ypač, kai ją uždainuodavo Povilaitis kartu su Rebelheartais. Bet tie suknisti koverių gamintojai savo bukagalviškumu perspjauna viską.
1) nera tokiu atlikeju ar grupes. net neisivaizduoju kaip galima geditis panasiu daliku.
2) manes nekas neskatino juo labiau atlikejai
3) neisivaizduoju, gal pamirsau teisiog. nera taip kad negaleciau kazkuo pakest, gal teisiog neklausau tiek arba neklausau ir tiek bet jie man visai patinka ir dabar teisiog, taip yra. nieko neisskirsiu, nors ir galeciau
taip, as vis dar klausau eurodance: 2unlimited, culture beat... mm smagumelis, po kokiu menesiu pertraukos uzdet... let the beat control your body
1. Backstreet Boys. Nu bet man ne taip labai jau ir gėda
2. Evanescence.
3. Good Chralotte. Na kas iš jų liko? Tegul kiekvienas tada susiranda Nicole Ricci ir daro šitą šššš. ;/
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. vasario 16 d. 14:08:28
2 Papa roach
3 queen
2008 m. vasario 16 d. 09:20:44
2) Linkin park, Lavigne
3) Linkin park
Lavigne ir dabar patinka
2008 m. vasario 15 d. 19:41:21
2.Tool
3.Slipknot
2008 m. vasario 8 d. 19:21:22
2)RHCP
3)Liube
Kaiko ir dabar paklausau... bet tik kad prisimint senus laikus
2008 m. vasario 8 d. 09:32:07
1) statsys povilaitis
2) Eminem
3) karoc ir panasu suda
2008 m. vasario 8 d. 01:25:38
1. Avril Lavigne. buvau giliai isitikinus, kad ten tikras rock'as. kai dbr prisimenu, taj...
xD As taipogi dabar prisimenu kaip nuosirdziai maniau, kad tai tikriausias rock'as ir kaip as tada traukiau jos daina "skater boy"...oj
1)Avril Lavigne. Ka cia slepti - ir Britney klausiau, Spice girls and so on...
2)Muse, Nirvana, HIM, RHCP, nu ir kitos panasiu pavienes dainos.
3)tai ta pati pirmojo numerio atlikeja.
2008 m. vasario 7 d. 23:40:22
2) Led Zeppelin, Pink Floyd, Foreigner ir kt. (Tėvo muzika). Vėliau išgirdau KoRn, Slayer, ėmiau klausyti ir metalo.
3) Eminem, Britney Spears ir kiti panašus šlamštas.
2008 m. vasario 6 d. 18:03:42
2) Craig David.
3) Cicinas, Liveta ir Petras Kazlauskai.
2008 m. vasario 6 d. 16:36:24
2. OOMPH! kai išgirdau juos, įsigilinau į Rock muzika
3.Vardinčiau ir vardinčiau, bet tingiu
2008 m. vasario 5 d. 18:43:26
2) Avril Lavigne
3) System of Down
2008 m. vasario 4 d. 19:17:53
Korn (hmmmpf... nu tada ta muzika šauni atrodė
2) Atlikėjai, kurie paskatino jus domėtis muzika, kurios klausot DABAR.
Muse (myliu iki dabar, va tikra muzika), Placebo, Pantera (penktoj klasėj susžinojau, kaip skamba metalas
3) Atlikėjai, kurių dabar nebegalite pakęsti, nors anksčiau patiko.
Nūūū, pirmam klausime tie patys
2008 m. vasario 4 d. 13:35:31
2. Him , Creed , Toro bravo , ir šeip daug nekomercinės muziko
2. Netrugdo man niekas
2008 m. vasario 3 d. 23:52:37
2) Linkin park, Marlyn manson, Metallica, Pink floyd ir t.t. Tai buvo brolio itaka.."
3)Visis isvardinti pirmame atsakyme
2008 m. vasario 3 d. 20:51:34
2007 m. rugsėjo 10 d. 14:41:19
2007 m. rugsėjo 10 d. 14:20:54
2)p.diddy bet jo dar klausau
3)Nelly furtado(jieh kokias nesamones darnuoja siuo metu o ipac su tuo timberleiku jiech)
2007 m. rugsėjo 10 d. 10:19:52
O gal čia dar koks kitas Svajoklis, kurio aš nežinau?
2007 m. rugsėjo 10 d. 10:18:11
1. Man kažkada patiko Svajoklio daina - Svajoklis. Kažin ar tokį kas nors žino išvis. Nors gėdos nejaučiu.
2007 m. rugsėjo 9 d. 23:10:16
2) manes nekas neskatino juo labiau atlikejai
3) neisivaizduoju, gal pamirsau teisiog. nera taip kad negaleciau kazkuo pakest, gal teisiog neklausau tiek arba neklausau ir tiek
taip, as vis dar klausau eurodance: 2unlimited, culture beat...
2007 m. rugsėjo 9 d. 22:32:15
2. Evanescence.
3. Good Chralotte. Na kas iš jų liko? Tegul kiekvienas tada susiranda Nicole Ricci ir daro šitą šššš. ;/