Naujienos. Gerai, buvo diskusija, kurioje ale buvo duota suprasti, tegu dziaugiames kad jos apskritai cia atsiranda.
Dziaugiames.
O dabar gal pabandome darytis isrankesniem ir rinktis kas netaip jau butu panasu i geltonios spaudos komentarus apie celebrities.
Del to redaguoti mygtuko, kokio velnio isvis postinti jei negalvoji ka rasai, o jei ir atsirado nusiteikimo parasyti teisingai ir kazka verto perziureti klaidos nebado akiu.
objektivi priezastis - talpa
isivaizduoju, po kokios savaites nebutu vietos jeigu kiekvienas postintu beleka tam ir yra specialus internetiniai puslapiai...
o skirtumas tarp tarkim dvidesimties simboliu ir tarkim puses megabaito yra
niu kadangi dar neseniai esu uzsiregistravus,tai minusu daug ir nepastebejau,bet pvz.apklausa lb sena,neatidaro apie kai kuriu grupiu narius informacijos,naujienos pasenusios,ir kai parasao salia atlikejo ar grupes,kiek albumu isleido,pastebejau kad daug grupiu ir atlikeju,prasyta klaidingai,pvz. parasyta kad kos petras jonaitis neisleides ne vieno albumo,nors jis jau 3 albuma ketina isleisti,nu ir t.t.
Sorry jei kas nesupranto ka parasiau
SPECTER rašė: Gan zemo lygio sitas puslapis. Naujienose mirga marga reperiai ir popsistai, dar kartais kokie rokeriai; Grupiu\atlikeju sarase labai mazai grupiu\atlikeju, o ir suklasifikuoti jie ne i tema; Ir siaip dauguma zmoniu nerimti kazkokie - sneka bele sneket. Truksta sioje bendruomeneje elementaraus isprusimo.
tai bek is cia kol dar gali ;] kam svaistit laika, tai juk brangenybe.
o kalbant i tema, minusas tai musu r2 ;-) tinginis jis tok...
Gan zemo lygio sitas puslapis. Naujienose mirga marga reperiai ir popsistai, dar kartais kokie rokeriai; Grupiu\atlikeju sarase labai mazai grupiu\atlikeju, o ir suklasifikuoti jie ne i tema; Ir siaip dauguma zmoniu nerimti kazkokie - sneka bele sneket. Truksta sioje bendruomeneje elementaraus isprusimo.
Music.lt turi daug rimtesniu minusu negu tokie niekai.. apskritai man nesuvokiama kodel saitas yra toks nepaprastai paprastas ? Argi ne pats laikas kelti kartele?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. gegužės 7 d. 17:55:09
2009 m. gegužės 6 d. 23:48:23
Kas iš to, jei vartotojas susikuria naują niką ir vėlgi teršiasi viešai.
2009 m. gegužės 6 d. 23:35:25
Dziaugiames.
O dabar gal pabandome darytis isrankesniem ir rinktis kas netaip jau butu panasu i geltonios spaudos komentarus apie celebrities.
Del to redaguoti mygtuko, kokio velnio isvis postinti jei negalvoji ka rasai, o jei ir atsirado nusiteikimo parasyti teisingai ir kazka verto perziureti klaidos nebado akiu.
2009 m. gegužės 6 d. 23:21:21
nėra redaguot mygtuko
Va va, apie šitą ne vieną kartą buvau pagalvojus.
2009 m. gegužės 6 d. 18:37:29
2009 m. gegužės 6 d. 17:14:03
2009 m. gegužės 6 d. 16:44:19
2008 m. kovo 30 d. 10:33:05
balta fono spalva yra negrazi, reiktu kokios nors kitos, arba kas savaite pasikeiciancios
labai jau subjektivi nuomone, man fono spalva yra gut.
2008 m. kovo 30 d. 07:54:41
2008 m. sausio 11 d. 16:54:00
2007 m. liepos 22 d. 12:24:38
2007 m. birželio 15 d. 22:40:13
2007 m. birželio 15 d. 22:34:01
Man nepatinka, kad paveikslėlius tik iš interneto galima įkelt, o iš savo kompo ne.
objektivi priezastis - talpa
isivaizduoju, po kokios savaites nebutu vietos jeigu kiekvienas postintu beleka
o skirtumas tarp tarkim dvidesimties simboliu ir tarkim puses megabaito yra
2007 m. birželio 15 d. 22:20:10
2007 m. birželio 15 d. 21:47:24
Sorry jei kas nesupranto ka parasiau
2007 m. birželio 15 d. 21:21:30
Gan zemo lygio sitas puslapis. Naujienose mirga marga reperiai ir popsistai, dar kartais kokie rokeriai; Grupiu\atlikeju sarase labai mazai grupiu\atlikeju, o ir suklasifikuoti jie ne i tema; Ir siaip dauguma zmoniu nerimti kazkokie - sneka bele sneket. Truksta sioje bendruomeneje elementaraus isprusimo.
tai bek is cia kol dar gali ;] kam svaistit laika, tai juk brangenybe.
o kalbant i tema, minusas tai musu r2 ;-) tinginis jis tok...
2007 m. birželio 15 d. 20:59:26
2007 m. birželio 1 d. 22:58:04
hmnn..dar minusas tai,kad yra žmonių kurie kabinasi dėl nieko,o kai užsivarto tai jau siunčia visur ir važiuoti pradeda..
nu tikrai.kur demokratija sitoj saly m?
2007 m. gegužės 25 d. 17:49:27
Ypač `level.lt milžiniškas dvd pasirinkimas internete level.lt`
Nu garbės žodis, jau psichiškai veikia.
Žinau, kad mano šitas postas nieko nepakeis, bet..
2007 m. sausio 14 d. 15:10:30