Dėl įspėjimų viskas gerai mano manymu. Nes vienas, du, trys, ar net keturi įspėjimai nereiškai visiškai nieko. Gavęs įspėjimą tu netampi kažkokiu kitokiu nariu ar dar kažkas tokio. Tad aš nesuprantu kam visi jų taip bijo. Juk norint, kad tavo vartotoją užblokuotų reikia surinkti netgi penkis įspėjimus, o tai mano manymu tikrai yra daug ir jei tu nesi kažkoks specialiai piktybinis narys, tada tų penkių niekaip negausi.
O šiaip pirmoji šios temos žinutė parodo apie ką reikia diskutuoti ;o
Todėl, kad jei kiekvienas šmikelis parašęs "px, nx, jūs visi protiškai atsilikę" galėtų iškart ir ištrinti. O dabar - ne. Priverstas susidurti su pasekmėmis. Įspėjimais. Ir taip yra priverstas mokytis argumentuoti. Ha. Didžiausia bausmė, kokia tik begali būti.
amicable rašė: man taj ka zhinau....minusas gal toks, kai ishsakaj savo tikra nuomone, taj gauni ispejima...
Na, bent jau aš tai neduodu įspėjimų, jei nuomonė išsakyta kultūringai. Žinutės netrinu, jei nuomonė išsakyta suprantamai. O jej rashaj wa shitajp, taj nerejkja stebeteez, kad zhinootees treenamos, nes chia neera krootumas, o tajp rašeeti yra liewa!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. liepos 29 d. 14:38:02
2006 m. liepos 25 d. 16:55:09
jau ispejimai tai tiokra nesamone viena karta pasakaiu ''' jam jau kuku makum ir atsiunte ispejima
Oficialiai nieks tau nedavė įspėjimo.
Bet geriau netampyk liūto už ūsų
2006 m. liepos 25 d. 16:23:59
2006 m. liepos 25 d. 16:22:42
2006 m. liepos 3 d. 00:41:53
O šiaip pirmoji šios temos žinutė parodo apie ką reikia diskutuoti ;o
2006 m. liepos 1 d. 21:32:02
jo ispejimai no rulezzz.....
jo cia taj tiesa... uzplaukia kokiam moderui ir ispejineja
reiktu bent ispejimu ispejimams
galetu buti kaip futbole. pries gaunant raudona kortele gauti geltona (ispejima)
2006 m. liepos 1 d. 21:04:11
jo ispejimai no rulezzz.....
jo cia taj tiesa... uzplaukia kokiam moderui ir ispejineja
reiktu bent ispejimu ispejimams
2006 m. liepos 1 d. 20:59:31
aj cia taj minuso dar nepastebejqau nes nlb ka gero cia ir nuweiksi....o tik skaitysi komentarus...
reikia ne tik skaityti bet ir pasisakyti
2006 m. birželio 27 d. 17:49:57
2006 m. birželio 5 d. 08:07:42
hmm, gaila, kad negalima sawo zinuciu trint,,,
2006 m. birželio 4 d. 23:25:17
Redagavimas butinas. Juk kartais netycia iveli klaida ir tik veliau pamatai ;/
Galima vieną kartą perskaityti tai, ką parašei prieš paspaudžiant "Rašyti", tada klaidų tikimybė labai sumažėja
2006 m. birželio 4 d. 23:10:24
2006 m. birželio 4 d. 22:58:47
2006 m. birželio 1 d. 13:00:20
Kiek pastebėjau, visas music.lt nesupranta rusiškų raidžių...
tai cia - pliusas..
2006 m. birželio 1 d. 12:52:59
2006 m. gegužės 8 d. 14:57:58
2006 m. gegužės 8 d. 14:47:17
2006 m. gegužės 8 d. 14:41:27
man taj ka zhinau....minusas gal toks, kai ishsakaj savo tikra nuomone, taj gauni ispejima...
Na, bent jau aš tai neduodu įspėjimų, jei nuomonė išsakyta kultūringai. Žinutės netrinu, jei nuomonė išsakyta suprantamai. O jej rashaj wa shitajp, taj nerejkja stebeteez, kad zhinootees treenamos, nes chia neera krootumas, o tajp rašeeti yra liewa!
2006 m. gegužės 8 d. 14:37:48
2006 m. gegužės 8 d. 14:33:43