labai norejau pamatyt , kai man rekodemdavo isgyre jy. bet paziurejus tikrai likau nesupratus. kaskoks slamstas . nemokejo perteikt normalios dramos. kaskoks banalokas man pasirode.
man visai geras filmas, dar neteko matyti blogo C. Eastwoodo filmo!
nors mano nuomone moteriskas boksas nera patraukli sporto saka, pats boksas aciu C.E. neuzima filme pirmos vietos...
idomu tai kad pagrindine veikeja - Hilary Swank vaikysteje buvo labai gera plaukike, taigi ji puikiai tiko savo atletiska kuno konfiguracija siai rolei.
faida4ever rašė: pabaiga labai ziauri,bet seip belenkaip patiko... ;>
Sakyčiau, pabaiga net labai teisinga. Man, asmeniškai, būtų daug žiauriau, jei ji būtų palikta tokia, ten gulinti lovoje. Lyg ir gyva, lyg ir nelabai. Oo
ten per paskutine kova ji uzsisuko,po to norejo atsisukt,o ta priesininke jau taip voze kad mege krito ir kakla pataike tiesiai ant kedes ir susilauze ji. suzalojo nepagydomai stubura,ji butu visa gyvenima likus paralyzuota nuo galvos iki koju,galejo tik kalbet ir akis vartyt,net kvepuot negalejo..atvare jos seima,norejo kad pasirasytu kazkoki popieriu is susiglemstu jos turta,bet ji nepasirase. veliau jai amputavo viena koja nuo kelio. mege nusprende kad taip gyvent nenori ir prase frenkio ja nuzudyt.is pradziu jis nesutiko,tai ji pati radu buda,2kart nusikando liezuvi,bet ir tai daktarai ja isgelbejo..galiausiai frenkis nusprende palengvint jos kancias ir ja nuzude,atjunge nuo kvepavimo aparato,suleido kazkokiu vaistu ir mege visa suluosinta nusibaige..
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2010 m. balandžio 17 d. 11:08:18
2010 m. balandžio 16 d. 09:33:19
nors mano nuomone moteriskas boksas nera patraukli sporto saka, pats boksas aciu C.E. neuzima filme pirmos vietos...
idomu tai kad pagrindine veikeja - Hilary Swank vaikysteje buvo labai gera plaukike, taigi ji puikiai tiko savo atletiska kuno konfiguracija
8/10 must have
2010 m. balandžio 16 d. 08:49:10
2010 m. balandžio 15 d. 00:37:59
2009 m. vasario 4 d. 20:02:38
pabaiga labai ziauri,bet seip belenkaip patiko... ;>
Sakyčiau, pabaiga net labai teisinga. Man, asmeniškai, būtų daug žiauriau, jei ji būtų palikta tokia, ten gulinti lovoje. Lyg ir gyva, lyg ir nelabai. Oo
2009 m. vasario 3 d. 22:56:14
2009 m. sausio 30 d. 15:07:29
2009 m. sausio 30 d. 15:02:13
2007 m. vasario 4 d. 20:33:31
2007 m. vasario 4 d. 18:01:47
2007 m. vasario 4 d. 16:45:35
2006 m. gruodžio 30 d. 09:34:09
2006 m. spalio 13 d. 15:14:09
2006 m. spalio 12 d. 19:00:40
2006 m. spalio 10 d. 22:27:19
2006 m. spalio 9 d. 14:15:09
2006 m. spalio 8 d. 12:50:03