augustes vokalas zymiai geresnis. o daina irgi kur kas idomesne nei myleeeeeeek bla bla nuo visu. ir bukim kartu ar panasiai..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
tiek kelias i zvaidzdes tiek dangus man nesiskiria ir yra niekas - neklausau ir neklausysiu. tiek auguste tiek vilija tajp pat man niekas nepatinka man toks atlikimas ir atlikejai tajgi nei saule nei mylek neklausau as tos lietuviskos muzikos tad isvada ta kad tie realybes sou vistiek beverciai tik is zmoniu balsu gauna milijonu ir vedejam, prodiuserem geraj nu ir kai kurie zmones patenkinti sia muzika nors as is tu kitu kuriu daznai klausia "o tai kodel neklausai????" nu a todel kad taj ne man ...
zinote koks skirtumas tarp kelio i zvaigzdes ir dangaus? Esminis. K.I.Z dainose yra tik pakeisti zodziai i lietuviskus (gan garsiu, o gal net geru dainu.) Bet tai juokinga. Belekas gali pagal karaoke dainuoti... O dangaus dainos - perdarytos is neidomiu ir nuvalkiotu dainu - idomiomis...
saule man visas kelias i zvaigzdes kazkoks ishsidirbinejimas, todel gal ir nlb gerai bet turiu ishankstine neigiama nuomone pries juos visus.. tai saule valdoDD
taigi ivertinkim lietuvishka shuda perdainuota shiek tiek i geresni sh... ir nebloga sena anglishka daina paversta dideliu dideliu lt sh...
ash uz pirmaji varianta (saule) nors geraiu ishvis nebaluociau nes nei viena man nepatinka...
saulė išviso perdainuota... o man tai žiauraii nepatinka negalima tia vadinti net jso daina nes tik melo pakeista
vilija irigi tas taps bet ten tik žodžaii pakeisti o mne melo
abi kopijuotos rejkoriginalus lygint o ne perdirbimus
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2006 m. kovo 25 d. 20:46:08
2006 m. kovo 24 d. 23:18:31
2006 m. kovo 23 d. 22:14:23
2006 m. kovo 23 d. 21:40:55
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 23 d. 21:34:55
2006 m. kovo 23 d. 21:33:56
2006 m. kovo 22 d. 14:46:00
2006 m. kovo 20 d. 23:59:10
2006 m. kovo 19 d. 20:55:59
2006 m. kovo 19 d. 20:30:50
2006 m. kovo 19 d. 20:16:46
2006 m. kovo 19 d. 18:55:52
2006 m. kovo 19 d. 18:51:39
2006 m. kovo 19 d. 17:27:43
2006 m. kovo 19 d. 17:03:35
ash uz pirmaji varianta (saule) nors geraiu ishvis nebaluociau nes nei viena man nepatinka...
ps>: mylek tik karta girdejau
2006 m. kovo 19 d. 17:01:15
saulė išviso perdainuota... o man tai žiauraii nepatinka
vilija irigi tas taps bet ten tik žodžaii pakeisti o mne melo
abi kopijuotos
2006 m. kovo 19 d. 15:04:34
2006 m. kovo 18 d. 19:04:57
2006 m. kovo 18 d. 18:56:27
2006 m. kovo 18 d. 18:45:22