Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manote apie Eminem'o albumą "Encore"?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kinomane
2010 m. vasario 10 d. 17:51:53
man tai ne viena daina nesudomino is sito albumo .

Atsakyti
latras
2009 m. lapkričio 18 d. 16:27:15
pac prasciausias jo albumas.
patiko tik Mockinbird,mosh,ir love u more fsio.

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
LoseControl
2009 m. kovo 28 d. 22:16:11
O tu stovi vietoje. Leisk man tau įsiūlyti repą! Blogiau nebus.

Atsakyti
RaptorJM
2009 m. kovo 28 d. 21:57:48
LoseControl rašė:
LoseControl rašė:
vienas megstamiausiu mano albumu, o seip the eminem show geresnis... bet cia daug fainu dainu yra

Ką aš čia šneku. Šitas albumas pats blogioausias iš Eminemo. Gal atskiros kelios dainos patinka, bet tai nėra stiprus albumas. Pirmi trys, va ten tai diskai. Sukomercėjo

Evoliucionuoji!

2009 m. kovo 28 d. 21:34:50
Na aš tau rimtai rekomenduoju susikaupt ir perklausyti The Slim Shady LP atidžiai, tai, kartu su MM LP, yra geriausias jo diskas. Gal MM biški aukščiau, bet...

Atsakyti
jasaz
2009 m. kovo 28 d. 20:01:50
nera jis jau toks sudinas, man jis pvz patiko pamenu is pirmo klausimu, bet geriausiu vistiek islieka man The Marshal Mather's LP

1. The Mashal Mathers LP 9.5/10
2. Encore 8.5/10
3. The Eminem Show 7/10
4. The Slim Shady's LP 6/10

Atsakyti
LoseControl
2009 m. vasario 18 d. 14:36:37
LoseControl rašė:
vienas megstamiausiu mano albumu, o seip the eminem show geresnis... bet cia daug fainu dainu yra

Ką aš čia šneku. Šitas albumas pats blogioausias iš Eminemo. Gal atskiros kelios dainos patinka, bet tai nėra stiprus albumas. Pirmi trys, va ten tai diskai. Sukomercėjo

Atsakyti
Randomas
2008 m. liepos 11 d. 16:12:55
Encore - yra sudas, palyginus su jo ankstesniais darbais. Yra aisku, keletas geru dainu, bet apskritai albumas tikrai nieko vertas. Ankstesniu albumu dainu dar ir dabar klausau, taciau Encore.. Pagamino Encore, ir po jo sekantys jo feat'ai, y kuriuos yejo ir jis pats, buvo totali nesamone. Tokios dainos kaip Smack That tik geda daro. Eh, o buvo jis toks geras atlikejas. Na, dabar paskelbe jis savo sugryzima, yra viltis, kad gal kazkas pasikeis, bet..

Atsakyti
mc_dumu_debesy
2008 m. gegužės 5 d. 14:22:14
"Pravda" muzikos apžvalgoje apie "Encore" rašė: "..Eminemas virto bezdančiu repuojančiu senuku..". Bendram to meto kontekste skamba neblogai (albumas), bet, palyginus su "Marshall Mathers LP", turiu sutikti su "Pravdos" nuomone.

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Atsakyti
LoseControl
2008 m. gegužės 5 d. 11:18:14

Atsakyti
Unda
2006 m. birželio 23 d. 16:59:32
heh supratau, kad eminemui dabar viskas taip nerupi, kad jis gali leisti sudinus albumus kiek nores, juose malt suda ir vis tiek gaut pinigus... pvz. yellow brick road. nuo tada kai beaty jam dave oskara uz astunta mylia, eminemas suprato, kaip jo praeitis idomi pasauliui, visas tas geto daiktas. blogiausia, kad man visas emo meslas pradejo smirdeti, ir taip baltai, kad vimdo... man neatrodo, kad jei jam atrodo, kad jis daro repa, taip ir yra, krc, jis saiposi is saves (hmm...), dainuoja bobisku balsu, kuris tik nervina ir neturi jokio "repiskumo". hmm jis mane gal kad zmones juoksis is jo bajeriu apie mj, bet tai nebejuokinga. apskritai tai ziauriai prastas albumas, negana to, kad jis pradejo maisyt puses kaip ir pem... krc jis prodiusuoja paca (nors ir daro visiska suda), bet jo protege vadina save east coast #1 playboy (lol) ir susimaiso su mobb deep muthafuckom... levai... hmm mazeja respekto dre, krc, jam reiktu turet kiausu pasakyt emui, kad jo meslas, po velniais, yra meslas!

viskas aisku, eminemui reikia trauktis, pagaliau reikia. balta mesla palaikys kiti mazuju linksmintojai. jam muzika dabar jau neberupi, nes gali valytis sikna pinigais, o todel daro levas dainas, nes jam tu pinigu nereikia daugiau...

jei jis pasitrauktu, pasaulis prasviesetu. niekam jo nepritruktu, isskyrus milijonams fanu. bet jie mazi, uzaugs ir uzmirs.

2006 m. balandžio 13 d. 10:47:24
aight...

curtains up 6.00 - normalu... kaip suprantu wisas albumas apie tai kajp jis nueis i sale detroite ir wisus ishzhudys o zjbs

evil deeds 8.00 gera pradzhe apie head popped off pirma kart girdzhiu kajp emas newaro ant sawo tewo

never enough 6.75 labai trumpa, man patiko 50 cento raimai

yellow brick road 6.00 geras kad waro ant negru siaip cia kaip jo istorija, bet nieko neuzvedanti, norma

like toy soldiers 5.50 gerai, bet nusibodusiai (daug memoriu)

mosh 6.50 mane parina, bet vien del fuck bush +balas, taigi 7.50

puke 7.50 priedainis isimenantis ir nieko daugiau, bet priedainis +++ u make me fuckin sick to my stomach, everytime i think of u i puke

my 1st 6.50 geras

paul 8.50 +++

rain man 7.50 vienas geriausiu shudo malimu kuriu esu girdejes. tik tas geju shudas uzhpiso

big weenie 7.50 i dont understand! why u bein so meanie

em calls paul 5.00 ---

just lose it 7.00 all 4 mj

ass like that 4.00 ehh praschiausiai ne repas chia, jis daro r'n'b

spend some time 9.00 nors melas, bet stat quo gerai gerai meluoja

mockin 7.00 negaliu nieko sakyt, ne man juk che o hailie

crazy in love 6.50 taip issipisineja is zmonos bet wis tiek susituokia u fuck urself so much u barely feel those vibrators...

one shot 2 shot 9.50 geriausia is encore, gerai gerai ypac bizzare ir eminem kaip is jo zmonos

final thought 9.50 yo detroit

encore 9.00 gerai del dre

bendras: 7,1375

gerai emai gerai

2006 m. balandžio 13 d. 10:21:53
Man is sio albumo geriausios dainos yra mockingbird ir like toy soldiers o kitos tai klausyt galima ir pazvengt

2005 m. gruodžio 29 d. 14:14:08
turiu sita albuma jo bet prisipazistu kad priespaskutinis t.y. the eminem show taip ir liko geriausias is visu, o tas naujausias tai man kazkaip nuobodesnis nei senesni albumai...

2005 m. gruodžio 29 d. 13:52:08
Dar pusė bėdos.

2005 m. spalio 31 d. 12:39:12
4. Ricky Ticky Tock (4/10) - visai nepatiko ,spjauk ,bet dainos nepagavau . beveik 3 minutes sapaliojimo ,sorry uz nesupratima .
5. Yellow Brick Road (7/10) - visai px ,klausyt galima . eiline daina apie emo gyvenima ir pan .
6. Like Toy Soldiers (9.5/10) - cia tai viskas aisku . tik man tas priedainis nevisai patinka .
7. Mosh (10/10) - pirma daina kuria isgirdau ,dar neisgirdes albumo ,ir jau galvojau kad visas albumas bus toks vezhantis ,emo atlikimas - zjbs ,bytas - galejo but siek tiek imantresnis ,bet ir tas gers .
8. Puke (5/10) - ka zn ,50/50 ,tas vemimas nepatiko ,sita jau kai kas minejo ,dar atlikimas ,idomus ,bet truksta kzko sitoj ,vnzo eilinis emo issipisnejimas .
9. My 1st Single (5/10) ,nu ble jei nemokeciau angliskai tai patiktu ,vel visokie efektai kurie manes bent nezavi .
10. Paul(Skit) (10/10) - krc bajeris .
11 Rain Man (4/10) - gajdys .
12. Big Weenie (5/10) - why you so meen ? ciotka ,bet again em is doing some shit in his song .
13. Em Calls Paul (10/10) - tiesiog gers .
14. Just Lose It (3/10) - pop daina ,kaip jau minejo ,priviliot dar daugiau fanu ,t.y. $$$ .
15. Ass Like That (6/10) - kill me ,bet man sita daina patinka .
16. Spend Some Time (8/10) - viena geresniu dainu encore ,priedainis gers , ner jokiu issipisnejimu ir pan. visi normaliai surepavo ka galvoja .
17.Mockingbird (10/10) - daina skirta savo Hailie ... grazi ,ner uz ko uzsikabint .
18. Crazy In Love (5/10) - atlikimas - sumalimas , priedainis nesamoniu nesamone .
19. One Shot 2 Shot (7/10) - cia gal kokio ivykio atpasakojimas ,arba d12 juokavimai , nu klausytis galima . bet nigeriai repuoja neuzsivede ,,, tiesiog prie maiko iskala zodzius i fsio . bent bizzare taip atrodo ,kiti gal ne tiek blogai .
20. Encore / Curtains Down (8/10) - visks ore tik priedainis neidomus . o vien galima det dideli pliusa ,kad vienas dainos atlikeju dr.dre .

----
aj ten netycia enter paspaudziau ,pries tai paspaudes tab
---
krc ,baisee neobjektyvi nuomone ,prase ivertint ,as ir ivertinau

Atsakyti
J-Master
2005 m. spalio 31 d. 12:04:06
ok pabandysiu again ivertint dainas encore tipo pagal desimtbale sistema encore albumo atzvilgiu

1. Curtains Up (10/10) - normali pradzia
2. Evil Deeds (6/10) - puse bedos ,nu pirmas partas uzpisa kai ten kartoja ,priedainis gan normalus ,vnzo matos kaip jis moka repuot ,tik tiek kad repuoja kai kur tikras nesamones . dabar girdziu paskutine dainos dali ,ir visai zjbs ,xuj znaes . is tikruju tai priedainis labai patiko .
3. Never Enough (8/10) - su Nate Dogg ,visos dainos buna geros ,nerealus jo balsas ,eminemas neissidirbineja - gerai pavaro ,50 cent irgi gerai . viena geresniu dainu . tik tiek kad trumpoka .

Atsakyti
Sometimes (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 11 d. 14:45:57
Man normaliai yra "Encore" ir "Never Enough", bet kažkaip nervina "Puke" arba "My 1st Single"... Nei šis nei tas vžno, man ne menas, kai jis vemia ar riaugėja albume... Beje, "Encore" pirmą kart normaliai girdėjau 50 repuojantį..

The singular of bitches is MDP... He's got screwed up, booed of just like his RnB B B... A kid with a hand in his pants thinkin' he's fuckin' rock... Grand rapper writin' songs to me, ain't a mo'fuck... All he had was a PC and a childish dream in his heart... Well fuck him, bullshit like his always fallin' apart... O Gustas tai tikras kopustas...
Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 31 d. 20:35:48
Man tai sitas albumas labai patinka, labai fainos dainos. man patinka ir tiek.

Atsakyti
orangeee_girl
2005 m. rugpjūčio 31 d. 20:33:35
galiu pasakyt tik tiek, kad the eminem show buvo zymiai geresnis.....aisku kelios geros dainos yra ir encore, bet ne tiek...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Naktinė Pufaika Naktinė Pufaika
7,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

19:45 - Silentist
Siandien meiles svente. Susimildamas apie damas... Sveikinu visas moteris, kuriu vardas yra MILDRED "mild" ("mild") + "þryð" ( " power, strength" )
10:09 - Silentist
*Your looks are laughable

*Unphotographable

*Yet you're my favorite work of art

Don't change your hair for me
Unphotoshopable
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:28 - Silentist
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
13:25 - Silentist
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
12:41 - Silentist
sukk kaleeedom
12:31 - Silentist
LEONIDAS in the house!
12:30 - Silentist
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why

Leonidas XIV is
11:35 - Silentist
Indija - Pakistanas (branduolinis ginklas : branduolinis ginklas) 0:0 kol kas
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 312
  Iš viso užsiregistravę: 73590
  Naujausias narys: RichardBad