Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manote apie Eminem'o albumą "Encore"?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
shadyjolka
2004 m. spalio 19 d. 21:52:00
krc wis tiek muzu pozhiuriai yra per dawg skirtingi,kad megintume atrast bendra tiesa tu priesh Ema ir jo muzona; ash - uzh.. wsio netershkim eterio

Atsakyti
Undagroundd (Užblokuotas)
2004 m. spalio 19 d. 21:47:28
newisaj suprataw ka norejaj pasakyti: "juk galima kurti muzona ir pachem ten repuot..." jis shejp jaw ir pats yra sawo prodiuseris (tik kartajs dirda su Dre), ir pats repuoja..negi nori pasakyt,kad ne jis repuoja?

nu sukuri dajna ir saw ramiai namuose repuoji bendraj tikraj tu manes nesuprataj

2004 m. spalio 19 d. 21:43:53
Undagroundd rašė:
nu px del tu jo problemu nebuwo tas repas tox zhiawruzz... tegu sako reperiai: "I don't give a ****, **** my mother" ir kajp nori. nu bet gerai ishsireishkei: "o welew ir pinigoo ish sawo kurybos pradejo uzhsidirbti...'. emas mlnus turi. juk galima kurti muzona ir pachem ten repuot... nu nesakaw kad 32 daug tiesiog zhmogui reikia pailset (deja sake kad po tikimosios "shady summer" emas pagaliaw pailses. del ploninimo taj juk pilna - my band - these chiks don't even know the name of my band". how come irgi pakankamaj plonina. o just lose it irgi jauchiama

newisaj suprataw ka norejaj pasakyti: "juk galima kurti muzona ir pachem ten repuot..." jis shejp jaw ir pats yra sawo prodiuseris (tik kartajs dirda su Dre), ir pats repuoja..negi nori pasakyt,kad ne jis repuoja?

Atsakyti
2004 m. spalio 19 d. 21:33:14
shadyjolka rašė:
na kiek ash girdejaw jis pradejo kurti muzona ish skawsmo - del to, kad motina nenorejo jo supratt, del wisu pykchiu su kim..kazhqr skajchew, kad wienas psichologas sake, tipo emas butu turbut nusizhudes,jej nebutu pradejes kurti tokio zhewraws ir pikto repo...jam repas buwo,kajp wajstaj nuo depresijos...o welew ir pinigoo ish sawo kurybos pradejo uzhsidirbti...
nezhinaw,kodel manaj,kad 32metaj muzikoj yra dawg..o del ploninimo,taj kazhkajp nepastebejaw nieko panashaws..

nu px del tu jo problemu nebuwo tas repas tox zhiawruzz... tegu sako reperiai: "I don't give a ****, **** my mother" ir kajp nori. nu bet gerai ishsireishkei: "o welew ir pinigoo ish sawo kurybos pradejo uzhsidirbti...'. emas mlnus turi. juk galima kurti muzona ir pachem ten repuot... nu nesakaw kad 32 daug tiesiog zhmogui reikia pailset (deja sake kad po tikimosios "shady summer" emas pagaliaw pailses. del ploninimo taj juk pilna - my band - these chiks don't even know the name of my band". how come irgi pakankamaj plonina. o just lose it irgi jauchiama

2004 m. spalio 19 d. 10:47:20
jau geriau tegu dainoi zudo neigu real live....
as taip manau....
ir siaip jis raso apie sawo gywenima ir kritikuoja kitus ....tai kad jis daro ka nors kiekwienas gali bet ne kiekwienas is nieko tampa tokiu kaip jis.....
tuolabiau buwes nakomanas.....ai zodziu nesamone yar kaip yra...

Atsakyti
shadyjolka
2004 m. spalio 18 d. 16:44:31
na kiek ash girdejaw jis pradejo kurti muzona ish skawsmo - del to, kad motina nenorejo jo supratt, del wisu pykchiu su kim..kazhqr skajchew, kad wienas psichologas sake, tipo emas butu turbut nusizhudes,jej nebutu pradejes kurti tokio zhewraws ir pikto repo...jam repas buwo,kajp wajstaj nuo depresijos...o welew ir pinigoo ish sawo kurybos pradejo uzhsidirbti...
nezhinaw,kodel manaj,kad 32metaj muzikoj yra dawg..o del ploninimo,taj kazhkajp nepastebejaw nieko panashaws..

Atsakyti
2004 m. spalio 17 d. 20:45:46
shadyjolka rašė:
Undagroundd - kodel manaj,kad jis ajna karjeros pabajgon? na o del motinos ir kim, taj jis tiesiog ishsiliejo tajp uzhsidirbdamas bapkiu..negi manot, kad butu buwe gerew, jejgu jis jas abi nuzhudes butu?..

nu kejstokaj ishsireishkei... tiesiog argi jusu dar neuzhkniso jo skundai apie bloga gyvenima? mane shiurpu krato... "but the smartest sh... i did was takin' them bullets from that gun, cus i'da killed 'em, i'da kill kim and him both"... bootu neblogai - eminemas kalioozej! del karjeros pabaigos taj... nu jam jau 31. nu gal dar traux kajp dre ar snoop... bet jau balso jam trooksta, nematot kad jis plonina visur ji...

2004 m. spalio 16 d. 21:21:59
Undagroundd - kodel manaj,kad jis ajna karjeros pabajgon? na o del motinos ir kim, taj jis tiesiog ishsiliejo tajp uzhsidirbdamas bapkiu..negi manot, kad butu buwe gerew, jejgu jis jas abi nuzhudes butu?..

Atsakyti
2004 m. spalio 16 d. 18:20:06
ahuilera rašė:
o 8mile?gi buwo lose your self?
nu nzn
man jis prikolnas..nes tad ane wiskakas taip rimtai atrodo ir baisiai
o siaip prikolnai....
kaip taj kur. 8mile tipo 3 stulpelis vaizdo klipe - juk jo parodija. be to kiekvienas eminem gerbejas turetu pazhinti eilutes "snap back to reality - oh, there goes rabbit". nu arco>>> dar pzhr, lyg dabar emas, yau lyg eidamas karjeros pabaigon, nebe*** mums proto su sawo motinomis ir kim.

2004 m. spalio 14 d. 00:05:19
o 8mile?gi buwo lose your self?
nu nzn
man jis prikolnas..nes tad ane wiskakas taip rimtai atrodo ir baisiai
o siaip prikolnai....

Atsakyti
Arco
2004 m. spalio 13 d. 22:02:17
visi pirmi singlai pas eminema buna juokingos dainos su pasityciuojimais is politikukai pvz my name is ar muzikantu kaip pvz real slim shady arba without me, krc visada tas pats just lose it irgi tipo tyciojasi is jacksono o antri singlai visada buna apie sunku jo gyvenima kaip cleanini out my closet arba the way i am zodziu tas pats per ta pati galetu ir ka nors kito sugalvot

Atsakyti
2004 m. spalio 13 d. 21:28:17
nu bendrai just lose it taj yra bandymas priminti senus gerus lajkus "snap back to reality - oh there goes gravity" kajp ir my band shaipomasi kad ir ish 8 mile ir elvio, ir kartu norima pritraukti nauju fanoo. beje gerai kad tas moosu eminemiukas grizho - manaw ne wieno nera, kuriam sentimentu nesukelia tas balchius su treningais. nu ish dalies idomus, bet gal keistas tas textas - i'm gonna make u dance... bet prikolnas klipas - emas wisad mylejo waikus kad ir hailie

2004 m. spalio 13 d. 20:44:06
nzn Just lose it man nelabai primaisyta visko... nu tikoisi kitos dainos bus geresnes

Atsakyti
Aiwa949
2004 m. spalio 13 d. 15:27:35
kiekvienam sawo

2004 m. spalio 11 d. 17:23:59
J-Master rašė:
krc gaidiska daina ,blogesnio negalejau isivaizduot ,kai cia is music.lt parase linka atsisiunciau isgirdes tiesiogine prasme man pasidare bloga ,beto launch.yahoo.com yra sios dainos klipas kuris yra dar didesnis shudas

Nu tu paslaikyk savo nuomone sau...... man Eminem labai patinka jo repas jau senai mane suzavejo....

2004 m. spalio 10 d. 20:33:09
eilini karta irodo kad jis ant wiso pasaulio padejas ir gali is kieiwieno pasityciot net ir is sawes....cotkai...as jam subines tikrai neketinu buciuoti tegu jis man ir buciuoja... bet siaip krutas...
man jo kuryba siaip praeina..norit warikit norit ne bet man jis wistiek patiks....

Atsakyti
2004 m. spalio 10 d. 20:18:45
nu skirtingos nuomones emas savo stiliuj - dalis an jo waro, kita buchiuoja subine

2004 m. spalio 10 d. 13:58:53
Klipas kaip visada gyvas prikolas o daina kaip visada emas savo stiliuje

2004 m. spalio 10 d. 13:40:14
krc gaidiska daina ,blogesnio negalejau isivaizduot ,kai cia is music.lt parase linka atsisiunciau isgirdes tiesiogine prasme man pasidare bloga ,beto launch.yahoo.com yra sios dainos klipas kuris yra dar didesnis shudas

Atsakyti
shadyjolka
2004 m. spalio 9 d. 21:58:41
patinka ir dajna ir pats Emas beje, tokia tema jaw yra

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja Kardiofonas Būkit laimingi
 Kardiofonas

Alvydas1 Golden Earring Weekend Love
 Golden Earring

einaras13 Ange Ennio
 Ange
 Nuostabus tribute\'as Ennio Morriconei
Very_crazy_enough X-Press 2 Lazy
 X-Press 2

Šiuo metu vertiname

Martynas Beinaris Martynas Beinaris
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2561
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 282373