na, rodos, vienam norisi vieno, kitam kito. Kiek žmonių, tiek dvigubai daugiau ausų. Turėčiau priekaištą tik dėl vienos vietos, kur dvi natos į šoną pabėgo, bet Doloresai tai galima atleisti. Ir man tai pasirodė veržliau, nei paprastam Zombie įraše.
[ne į temą, bet kurioj Marijos Žemės vietoje dabar randiesi? ]
Vat būtent tas ir buvo gana skurdoka live. Neištraukia ji taip kaip norėtųsi...
Beje, tą unplugged kažkada mačiau
O kalbant plačiau, kiekvieną kartą atrandi kažką naujo, net ir toje pačioje dainoje. "Loud and clear" - nėra nieko papraščiau, bet įduok tai Cranbams ir pavirs gražuma.
Ir dėl vaikystės. Šūdas, kad kitų asocijasijos vienodos. Galvojau išgirsiu kažką kitoniško.
paskutiniu metu vis labiau susižaviu Cranberries muzika kai turėsiu daugiau dainu ir labiau isiklausysiu tai parasysiu tikslesne nuomone o šeip tai visu laiku mano mėgstamiausia daina yra Zombie nėra dienos kai jos nepagročiau ;]
Zinau turbut tik viena daina - Zombie. Nereali, kaip tik dabar klausaus. Ir primena sita daina ( ir grupe ) vaikyste, kai vos ne kiekviena diena matydavau tos dainos klipa
Atsakymai į tiesioginius temos klausimus:
1) Ši grupė neapsiriboja vienadienių hitų gamyba, todėl mėgstamiausią dainą išskirti man neįmanoma.
2) Man primena vaikystę, kai varčiau suknistus muzikinius žurnalus ir pamačiau Cranberries vokalistę Dolores.
3) Nuomonė yra ganėtinai teigiama, nes per daugelį metų ši grupė dar neatsibodo.
Kone kiekviena diena, pries miega, pasiklausau cranberriu...
Dabar isskirciau tokias dainas, kaip "Loud And Clear", "Shattered"..
I kinda always knew I’d end up your ex-girlfriend
enigmatic rašė: Stupid_enough, Be_inis>>> dar nebuvau radęs nė vienos svetainės, kurioje būtų pateiktas VISŲ dainų sąrašas. Visur vienų ar kitų trūksta. Bet pabandysiu įlįsti į tavo paminėtąją. O šiaip keletą sakinių apie The Cranberries?
man rodos kazkur apie juos kalbejau, bet galiu vel;> turiu nemazai dainu, daznai paklausau, o vokalas vienas is nedaugelio moterisku, kuris man patinka! Favourite song - Dream, gyvai kartais keistokai skamba
lacunacoil, deja, bet išsiskirstė. Nes Dolores panoro padirbti ką nors solinio. Artimiausiu metu turi pasirodyti jos solo albumas Bet kaip sakė, jie dar gali susibėgti draugėn. Mano nuomone, vistiek nebebūtų tokių Cranberries, kokie buvo...
is jusu(kas reiskesi sitoj temoje) girdejau kad Cb visai nieko, tai nekisau trigrasio kur nieko nesupr.
Stupid_enough, Be_inis>>> dar nebuvau radęs nė vienos svetainės, kurioje būtų pateiktas VISŲ dainų sąrašas. Visur vienų ar kitų trūksta. Bet pabandysiu įlįsti į tavo paminėtąją. O šiaip keletą sakinių apie The Cranberries?
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2006 m. liepos 30 d. 16:41:55
[ne į temą, bet kurioj Marijos Žemės vietoje dabar randiesi? ]
2006 m. liepos 30 d. 16:37:53
Ok, užsimerkiu ir klausau tik melodijos ir atlikimo.
Vat būtent tas ir buvo gana skurdoka live. Neištraukia ji taip kaip norėtųsi...
Beje, tą unplugged kažkada mačiau
2006 m. liepos 30 d. 16:35:04
O kas nepatiko?
2006 m. liepos 30 d. 16:17:07
2006 m. liepos 30 d. 16:15:05
Suckmykiss, tavo temos aš netryniau, nežinau.
O kalbant plačiau, kiekvieną kartą atrandi kažką naujo, net ir toje pačioje dainoje. "Loud and clear" - nėra nieko papraščiau, bet įduok tai Cranbams ir pavirs gražuma.
Ir dėl vaikystės. Šūdas, kad kitų asocijasijos vienodos. Galvojau išgirsiu kažką kitoniško.
2006 m. liepos 30 d. 15:04:59
puiki grupė tiesąsakanat
2006 m. liepos 4 d. 18:05:14
2. kartais gera ju paklausyt. ramina.
3. ech,dar vis patinka ..
2006 m. liepos 2 d. 19:30:21
2006 m. liepos 2 d. 17:08:20
2006 m. liepos 2 d. 16:43:21
1) Ši grupė neapsiriboja vienadienių hitų gamyba, todėl mėgstamiausią dainą išskirti man neįmanoma.
2) Man primena vaikystę, kai varčiau suknistus muzikinius žurnalus ir pamačiau Cranberries vokalistę Dolores.
3) Nuomonė yra ganėtinai teigiama, nes per daugelį metų ši grupė dar neatsibodo.
2006 m. liepos 2 d. 04:11:00
Dabar isskirciau tokias dainas, kaip "Loud And Clear", "Shattered"..
2006 m. birželio 22 d. 19:28:41
I kinda always knew I’d end up your ex-girlfriend I kinda always knew I’d end up your ex-girlfriend I hope I hold a special place with the rest of them I kinda always knew I’d end up your ex-girlfriend
2006 m. birželio 22 d. 19:28:08
Peržiūrėjau formus ir neradau diskusijos apie šią legendinę grupę.
https://www.music.lt/?forum;thread.42614
2006 m. birželio 22 d. 19:24:40
2006 m. birželio 21 d. 22:56:39
2006 m. birželio 6 d. 20:12:07
Stupid_enough, Be_inis>>> dar nebuvau radęs nė vienos svetainės, kurioje būtų pateiktas VISŲ dainų sąrašas. Visur vienų ar kitų trūksta. Bet pabandysiu įlįsti į tavo paminėtąją. O šiaip keletą sakinių apie The Cranberries?
man rodos kazkur apie juos kalbejau, bet galiu vel;> turiu nemazai dainu, daznai paklausau, o vokalas vienas is nedaugelio moterisku, kuris man patinka! Favourite song - Dream, gyvai kartais keistokai skamba
2006 m. birželio 6 d. 20:09:57
2006 m. birželio 6 d. 20:09:43
prisipazystu kad apie cranberies zinau lygiai tiek kiek itelpa i daina zombie, beje ir sia girdejau labai senai.
is jusu(kas reiskesi sitoj temoje) girdejau kad Cb visai nieko, tai nekisau trigrasio kur nieko nesupr.
...... ir uzplauke debesys.....
2006 m. birželio 6 d. 20:05:56
O jie jau išsiskyrė kad jau seniai nebegirdžiu?
2006 m. birželio 6 d. 20:02:30