Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Crawling
2006 m. kovo 28 d. 19:29:11
Lb lb grazu,,,jautri daina!

2006 m. kovo 28 d. 19:23:09
Na, ir...?

2006 m. kovo 28 d. 19:08:37
Jop, klausiau...

2006 m. kovo 28 d. 17:53:19
Na, kiekvienam sava lemputė šviečia
Vyti, o klausei Dolorės solinį darbą "Maveriko" soundtrackui "Angels go to Heaven"?

2006 m. kovo 28 d. 00:51:59
Crawling, panašiausia tai kad visos grupės susikūrė tais pačiais metais ir visose tarp muzikantų vyrų dainuoja šviesiaplaukė moteris švelniu balsu...
Ir dar pasakysiu receptą jei į grotuvą, winamp ar pan sudėsi šiuos albumus:
The Cranberries - Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?
The Cardigans - Emmerdale
Saint Etienne - Foxbase Alpha
Saint Etienne - So Tough
...in random order,
tai gausi max pasitenkinimą

O jei kam nepanašu, tai nesvarbu, nes aš susipažinęs su visų šių grupių ankstyvąja kūryba ir man jų pirmos dainos sukuria panašią atmosferą, o toliau ką sukūrė nebesiklausau.
O jei niekam nepanašu, o tik man, tai nesijaudinsiu. apsidžiaugsiu bent tuo, kad turiu unikalų skonį (valgant uogas)

2006 m. kovo 27 d. 23:57:35
<<>> tobulai tai taip...as viska tobulai atlieku, zinoma, kaip ir kolega, bet man tos 3 dainos yra da best..na kazkas tokio, ko negali pamirsti!

<<>> apie Saint Etienne nekalbu, nes nezinau, bet The Cardigans ir The Cranberries vokalai - tikrai nepanasus, skiriasi galybe aspektu! Vienas didziausias siu grupiu panasumas, kad abi vokalistes yra moterys..

2006 m. kovo 27 d. 22:46:43
enigmatic rašė:
Nu Cardigans ir Saint Etienne man niekaip nė pro vieną galą nesiriša su Cramberiais.

o man tai vokalisčių balsai panašūs, tik tos kitos grupės mažiau naudoja gitarų, o Cranberries visada.

2006 m. kovo 26 d. 21:04:12
*gamta

2006 m. kovo 26 d. 21:03:38
diskusijos apie sia grupe tikrai buvo seniau, dar senajam music'e. [p.s. enigmatic noriu paklaust kaip administratoriaus. isvis nelb suprantu, kur cia dingsta diskusijos. pvz buvbau sukurusi apie pj harvey. po keliu menesiu ivedziau i paieska "pj harvey" - jokiu paieskos rezultatu. kodel?]
1. "Close To You", "Zombie", "Linger" , "Never Grow Old", "How" turbut megstamiausios
2.Su kuo asocijuojasi? Labiausiai su vasara, kaimu,turistiniu zygiu - zodziu, gamyta ir buvimu joje net nzn kodel;]
3. Manau visai gera grupe, nebloga vokaliste. Taciau kazkaip labai greitai ju "atsiklausiau". Buvo kazkada toks Cranverriu "bumas", bet jsi lb greit pasibaige. Ir jau senokai ju neklausiau.
siaip verti demesio, turi tikrai geru dainu

2006 m. kovo 26 d. 20:47:59
daina tai Dreams... gerai skamba ziauriai..
sep nieko tokio neprimena.. tiesiog gera muzika, klausant kazkaip gera palieka...

2006 m. kovo 26 d. 19:58:31
Nu Cardigans ir Saint Etienne man niekaip nė pro vieną galą nesiriša su Cramberiais.

2006 m. kovo 22 d. 01:16:23
1. Ode to my family
2. gerai pavadinta - Spanguolės
3. Vienas geriausių visų laikų indie-pop albumų man asmeniškai yra Cranberries - No Need To Argue (1994). Kiekviena daina turi savo šarmo, kažkiek turi to "airiškumo" kaip ir Enya, kažkiek gal ją padarę tokią narkotikai. Labai ramios arba ekstatiškos dainos, nuo lopšinės: No Need To Argue arba Daffodil Lament iki tikro maišto, protesto - kaip nemirtingas hitas Zombie. Dar galiu palygint su vokalistėmis indie pop grupių kaip Cardigans ar Saint Etienne.

2006 m. kovo 21 d. 23:56:20
Crawling rašė:
Lb lb patinka...taip miela miela sirdy pasidaro ir dvelkia vaikyste..
Megstamiausios trys kogero butu sios [abeceles tvarka]:
Dreaming My Dreams; Electric Blue; No Need To Argue;
Ech..

O kaip čia taip nepaminėjai "Animal Instinct"?? Juk mes ją šitaip tobulai traukiame duetu...

2006 m. kovo 20 d. 09:00:35
Labai megstu sia grupe, tikkrai nuostabiai dainuoja ir groja, o daina Ode to my family yra vienintele daina kuri mane pravirkdo

2006 m. kovo 20 d. 00:39:30
Nesenei per gitaru vakara grojo daina Zombie ir primine sia puikia grupe(kuria nepelnytai buvau primirsus). na pacios megstamiausios gal butu zombie ir Dying in the sun. nuostabi ir nepakartojama grupe, puikus balsas

2006 m. kovo 20 d. 00:32:59
Lb lb patinka...taip miela miela sirdy pasidaro ir dvelkia vaikyste..
Megstamiausios trys kogero butu sios [abeceles tvarka]:
Dreaming My Dreams; Electric Blue; No Need To Argue;
Ech..

2006 m. kovo 19 d. 22:36:00
kaip būtų galima pamiršti tokią grupę, tokią muziką... klausau dažnai ir daug, nes tai muzika, kuri kartais įkvėpia, kartais palaiko ugnelę viduj, kartais tiesiog gera girdeti kaip foną, bet visais atvejais tai nuostabu. mėgstamiausia daina kažkaip pas mane nepastoviai būna, vis atrandu ką nors iš naujo, vat dabar klausomiausia Dreams, seniau buvo Linger, zombie, o nuo ode to my family ir pradėjau klausyti šios grupės. Jų muzika išties mane traukia, ir kaip kažkur esu rašius, tai viena iš vos poros grupių, kurių muzika man patinka, nors vokalistė moteris ir tai neveltui, nes vokalas įdomus ir šiek tiek savotiškas.

2006 m. kovo 19 d. 22:17:56
lacunacoil, tavo tiesa. Jie neeiliniai. Dabar mąstau ir kratau savo galvoje esančią košę, bet nesugebu prisiminti nė vienos grupės, kuri būtų "darius" panašią muziką kaip jie. Na, turiu galvoje, kad jie labai savotiški. Tiek skambesys, tiek Dolorės vokalas.
Naiviai vis dar tikiu, kad jie sueis krūvon. Juk kaip ir galutinio taško "The Cranberries" istorijoje jie dar nepadėjo...

2006 m. kovo 19 d. 22:14:13
jau koky menesy Zombie yra atgimusi mano shirdyje ir laikau shia daina geriausia visu laiku daina... apskritai tai yra nereali ir neeiline grupe sugebejusi kurti fantastishka muzika...

2006 m. kovo 19 d. 22:07:06
1. Dreaming my Dreams, Zombie, When You're Gone.]
2. Sėdėjimu ant palangės (T_y_L_a (: ), vasaros pradžioj. Be arbatos. O po langais eina budistai ir kvepia smilkalais. Ir daug oranžinės spalvos. Net The Cranberries muzikoj.
3. Geruma.

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Lars Ulrich Lars Ulrich
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3238
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 37946