Ji_Kvepuoja rašė: ir be music.lt yra pilna sveitainių kur tas pats šlamštas malamas. Ir yra vienintelis: "jeigu būčiau...", tai jei jau ir būčiau, manau nereikėtų nė music.lt nei ko kito. Ko gero nebūtų tam laiko. O jei ir būtų, tai nelankyčiau. Skirčiau laiko laisvalaikiui, šeimai, o sėdėjomo prie PC ir atsiliepimų skaitymo apie save, laisvalaikiu nepavadinčiau.
ir be music.lt yra pilna sveitainių kur tas pats šlamštas malamas. Ir yra vienintelis: "jeigu būčiau...", tai jei jau ir būčiau, manau nereikėtų nė music.lt nei ko kito. Ko gero nebūtų tam laiko. O jei ir būtų, tai nelankyčiau. Skirčiau laiko laisvalaikiui, šeimai, o sėdėjomo prie PC ir atsiliepimų skaitymo apie save, laisvalaikiu nepavadinčiau.
Manau, kad taip.. Pradžioj tai turbūt ištisai vis skaityčiau visas naujienas.. O paskui nežinia.. Gal pasikelsiu iki aukščiausio laipsnio Nes šiaip aš rimtai ir planuoju tapti žvaigžde hahaha, kursim grupę Būsiu būgnininkė, vo taip va
Nea, gi pasikėlus labai būčiau o jei rimtai, tai nežinau.. gal visgi neskaityčiau, nes visada pasitaiko tokių žmonių, kurie tiesiog nemoka pasakyt, kad nepatinka ir tiek, o tada prasideda siuntinėjimai toli, keikimai ir panašiai. Žodžiu gadina nuotaika ir tiek, taigi užtektų man artimų žmonių nuomonės
Visi, net ir tie atlikejai, kurie dedasi neateinantys ir neskaitantys komentaru apie juos, vistiek ateina ir perskaito. Nuo to nepabegsi. Taip, ateiciau paskaityti. Zinau, kad vieni mane megtu, o kiti ne, bet taip jau yra. Tai normalu.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. spalio 3 d. 22:52:58
Žonokit,buvo Minedas prisiregistravęs prie music.lt,bet db nesilanko...
is kur zinai?
Is kur? Iš jo el.pašto,plius apie tai lygtais buvo kalbeta musice kažkada...
2008 m. spalio 3 d. 22:52:14
2008 m. spalio 3 d. 22:52:12
Žonokit,buvo Minedas prisiregistravęs prie music.lt,bet db nesilanko...
is kur zinai?
2008 m. spalio 3 d. 22:48:59
2007 m. gegužės 2 d. 17:05:47
BET vargu ar ką nors čia rasčiau. Nes čia apie muziką mažai diskutuojama
2007 m. gegužės 1 d. 22:54:49
2007 m. gegužės 1 d. 17:54:25
2007 m. gegužės 1 d. 17:34:43
ir be music.lt yra pilna sveitainių kur tas pats šlamštas malamas. Ir yra vienintelis: "jeigu būčiau...", tai jei jau ir būčiau, manau nereikėtų nė music.lt nei ko kito. Ko gero nebūtų tam laiko. O jei ir būtų, tai nelankyčiau. Skirčiau laiko laisvalaikiui, šeimai, o sėdėjomo prie PC ir atsiliepimų skaitymo apie save, laisvalaikiu nepavadinčiau.
Labai sutinku
2007 m. kovo 30 d. 19:08:08
2007 m. kovo 30 d. 19:00:09
2007 m. kovo 29 d. 23:36:14
P.S. Pasigyrė, kad karvė į šikną įspyrė
2007 m. kovo 14 d. 21:21:37
2007 m. kovo 14 d. 19:11:35
2006 m. rugpjūčio 16 d. 09:37:09
2006 m. rugpjūčio 14 d. 12:43:53
2006 m. rugpjūčio 14 d. 12:22:47
2006 m. rugpjūčio 13 d. 18:42:12
2006 m. rugpjūčio 8 d. 23:03:36