butu idomu paskaity aisq...bet tas sugadintu nuotaika lb..kadangi visi rastu prie ko prikibt ir niekas neivertintu to fakto kad aplamai zmogus tiek pasieke ;]
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Oooo, kai aš tapsiu pasaulinio lygio muzikante..... Neduok tu dieve...
Taigi žinoma, ateičiau, ir skaityčiau skaityčiau, o paskui demonstratyviai nusispjaučiau ant grindų ir kiek tik įmanoma arogantiškiau pasakyčiau sau: "Idiotų ir debilų gauja" (dzin, kad aš irgi kaip ir tos gaujos narė ), pasakyčiau garsiai ir manieringai pasukčiau galvą į šoną, atmesdama plaukus atgal ir dar treptelėdama dešine koja, taip ir įsivaizduoju dabar
zmones moka TIK teisti. Kam veltui gaisinti savo laika ir skaityti ka apie tave mano, daznai net muzikoje nesusigaudanti nepilnameciu gauja? normaliu ivertinimu atlikejai susilaukia ne forumuose. Cia buna tik viskas arba nieko: dievinu arba nekenciu.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 7 d. 20:13:46
2006 m. rugpjūčio 7 d. 20:12:01
2006 m. rugpjūčio 5 d. 16:31:02
2006 m. rugpjūčio 5 d. 15:13:11
2006 m. liepos 25 d. 16:20:24
2006 m. liepos 22 d. 14:24:42
2006 m. liepos 21 d. 12:49:00
2006 m. liepos 19 d. 17:50:59
2006 m. liepos 19 d. 14:02:35
2006 m. liepos 19 d. 13:45:18
2006 m. liepos 17 d. 21:35:24
2006 m. liepos 17 d. 21:33:31
2006 m. balandžio 15 d. 18:48:00
2006 m. balandžio 15 d. 18:35:04
2006 m. balandžio 15 d. 18:26:20
2006 m. balandžio 12 d. 12:44:22
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. balandžio 12 d. 11:44:43
2006 m. balandžio 10 d. 13:17:21
2006 m. balandžio 5 d. 22:42:11
Taigi žinoma, ateičiau, ir skaityčiau skaityčiau, o paskui demonstratyviai nusispjaučiau ant grindų ir kiek tik įmanoma arogantiškiau pasakyčiau sau: "Idiotų ir debilų gauja" (dzin, kad aš irgi kaip ir tos gaujos narė
2006 m. balandžio 1 d. 22:21:25