butinai, be jokios abejones.Galbut sudejus visas lankytoju nuomones ir padarius isvada ka darau ne tajp ir kajp tureciau keistis, manuciau tj butu man i nauda
na jei tapciau tikrai garsia, greiciausiai tureciau welniskai mazai laisvo laiko, kuri skirciau tikrai kam nors kitam, nej buwimas cia, bet kadangi man tai negresia, tai rejskias taip lengvai manes neatsikratysit
Manau jei butum tikrai auksto lygio zvaigzde, tai po tokius bulvarinius puslapius abejoju ar vaiksciotum , greiciausiai tureciau asmenini tinklapi kuriame tikrai apsilankyciau pasiskaityt pvz patinka moby.com tikrai geras diary jo ir visa kita...
man patinka music.lt ir dėl žvaigždės karjeros aš ten nesikelčiau ir nevaizduočiau kad dalyvuati diskusijose man per žemas lygis
Kažin, kaip ten su tuo laisvu laiku žvaigždėms, turbūt nelabai ir liktų internete nardyt. Nors šiaip tai stengčiaus nekeisti senų įpročių: gal kiek trumpiau ir greičiau, lankomiausias vietas internete stengčiaus aplakstyti
Taj as ir tapsiu ir ne lietuvos o pasaulinio lygio DDDD joke
bet labaj noreciau, aplankyt turbut kad jau neberupetu ir tajp save reklamuose ar per tv pasiziuretum
Be abejo užeičiau, chebryte būkime visuomeniški. Dalyvaukime diskusijose, tai tik įdomiau gyventi. Beje, sveikinu visus su atėjusiu astronominiu pavasariu !!!
Cha, neičiau.
Bet pripažinkim, garsus muzikantas niekad netapsiu. O va kai būsiu garsus režisierius... Bet apie režisierius juk jūs čia nekalbat, nei apie operatorius... Neteks man patirt tokio išbandymo... neteks. Tai kam išvis spėliot?
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. balandžio 1 d. 20:44:00
2006 m. balandžio 1 d. 19:54:37
2006 m. kovo 23 d. 20:59:15
2006 m. kovo 21 d. 14:22:31
2006 m. kovo 21 d. 14:11:41
2006 m. kovo 21 d. 13:44:25
2006 m. kovo 21 d. 12:51:50
2006 m. kovo 21 d. 10:34:36
2006 m. kovo 21 d. 08:59:40
Vistiek kalbos būtų tik iš neigiamos pusės. Nesvarbu kokio stiliaus muziką atlikčiau.
2006 m. kovo 21 d. 08:03:15
man patinka music.lt ir dėl žvaigždės karjeros aš ten nesikelčiau ir nevaizduočiau kad dalyvuati diskusijose man per žemas lygis
2006 m. kovo 21 d. 07:39:53
2006 m. kovo 21 d. 07:03:11
2006 m. kovo 21 d. 02:46:23
2006 m. kovo 20 d. 22:47:42
bet labaj noreciau, aplankyt turbut kad jau neberupetu ir tajp save reklamuose ar per tv pasiziuretum
2006 m. kovo 20 d. 22:32:11
nes žinau kad atsirastu kas mane kritikuotu [tikriausiai visi]
ir me lb susiparintu
2006 m. kovo 20 d. 22:29:29
2006 m. kovo 20 d. 22:16:14
2006 m. kovo 20 d. 20:34:42
Bet pripažinkim, garsus muzikantas niekad netapsiu. O va kai būsiu garsus režisierius... Bet apie režisierius juk jūs čia nekalbat, nei apie operatorius... Neteks man patirt tokio išbandymo... neteks. Tai kam išvis spėliot?
2006 m. kovo 20 d. 20:14:16
2006 m. kovo 20 d. 20:13:16